Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

ברשותי מאזדה 323 2004 צבע בז.

ישנם מספר נק' בהם הצבע התפוצץ, כמו למשל במכסה מנוע מאבנים שעפו והתחילו קורוזיה.

אני לא מעוניים לצבוע אלא לתת שכבת הגנה כדי שלא יתפשט.

 

מה לעשות ואיך?

 

תודה לכולם.

פורסם

1. פוליש נקודתי להורדת החלודה.

2. מעבר בצבע תואם עם קיסם שיניים/מכחול. (מטפטף בדיוק בפגיעה מעט צבע)

3. שוב מעבר עם פוליש להורדת שאריות ויישור האזור.

4. מיישם אוטם צבע או ווקס איכותי.

 

כל זה במידה ולא מדובר על פיצוצי לכה?

פורסם

יואב- קורוזיה. מתחת ללכה, הצבע והצבע בסיס. כנראה שיש גם פיצוצים בלכה (ובגלל זה אין מה להשקיע בפוליש אחרי, העיקר לסגור את החלודה שלא תמשיך להתפשט)

 

1. פוליש לא מוריד חלודה. צריך לשייף

2. תשייף חצי ס"מ לפחות מסביב לאותו פיצוץ\ התנפחות כי סיכוי טוב שיש קורוזיה מתחת לצבע שאתה לא רואה ואם לא תוריד אותה צביעה לא תעזור.

3. יש פריימרים שמיועדים לצביעה על קורוזיה. אחרי שהורדת את מה שיכולת בשיוף, שים עם קייסם אוזניים טיפה של הפריימר ואחרי שיתייבש עם קייסם שיניים צבע עליון לפי קוד הרכב.

4. במקרה שלך המצב אפילו חמור יותר- צבע בז. בעע. איכסה. תכניס לצביעה מלאה בצבע נורמאלי ותחסוך כאב ראש של התעסקות בקייסמים ולנו את הכאב בעיניים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

×
×
  • תוכן חדש...