Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב בסביבות 30-34 אלף לנסיעות בינעירוניות

הכי חשוב שיהיה אמין עם טיפולים זולים וחסכוני בדלק במידה מסויימת

אבל גם שיעשה בקלות נסיעות מחיפה לירושלים ובחזרה פעם בשבוע שבועיים.

הציעו לי טויוטה קורולה רנאקס 2004 140 אלף קילומטר מסוכנות (רכב שלקוח פרטי החזיר ולקח חדש) - אני משער שהיתרון שזה מגיע מהסכונות זה שהם עושים בדיקות שלהם ויחסית אמינים.

מצב שני עד כמה הטויוטה תזלול דלק? והאם יש רכב טוב יותר במחיר הזה שיהיה גם חסכוני וגם יתמודד עם הנסיעות בקלות? אין לי בעיה שהרכב יהיה סופר מיני כל עוד הוא יהיה אמין ויעשה את העבודה

תודה

פורסם

ראשית חובה לקחת לבדיקה מטעמך.

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בכזה תקציב הייתי בודק דייהטסו סיריון,היא תהיה חדשה בערך ב 4-5 שנים מהטיוטה,הרכב נחשב לאמין ודווקא יש כמה רכבים שהייתי בודק ביד 2.

יונדאי אקסנט/קיה ריו,סוס עבודה,גם יש כמה רכבים מעניינים ביד 2 ממודל 2010 שזה כבר משמעותית מתקדם יותר מהטיוטה.

יש גם מזדה 2 ביד 2 רכב מעניין שאישית מוצאי שבת כבר הייתי מתקשר:

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין הצדקה לקנות רכב בן 12 כמעט בתקציב הזה.

אני חושב שההצעה של יוליאן טובה. שווה לבדוק את ה2 שהוא הציע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בהתחשב בנסיעות מחיפה לירושלים

רכב קטן יעשה את העבודה? או שעדיף ללכת על משפחתית? ואם כן בטווח המחירים ראיתי סיריון , מיקרה וגם פולו וגולף ואולי גם סוויפט.

מה עדיף בין הרכבים הנל? ברמת אמינות וחיסכון

פורסם

מבחינת מנוע המזדה תעשה זאת ללא בעיה.

האמינות גם טובה.

פורסם

אין הצדקה לרכב אוטומט בנסיעות בין עירוניות. רוב הזמן אתה הולך להיות על הילוך חמישי או שישי ולא תיגע בתיבת ההילוכים מצד שני ידנית הולכת להיות הרבה יותר חסכונית.

הכיוון הנכון הוא רכב דיזל ידני הוא יהיה חסכוני הרבה יותר והמנועים שלהם לא מתרגשים מקילומטראז גבוהה.

תחפש רנו מגאן טורבו דיזל ידנית בתקציב שלך תמצא אחת שמורה שתשרת אותך בנאמנות.

פורסם

רק הבעיה למצוא דיזלים שמורים בכזה תקציב,חוץ מזה שהוא רוצה אוטומט.

פורסם

אם ידני היה בא בחשבון, אפשר היה גם לשקול סופר מיני ידנית כמו קליאו/פיאסטה/I20. את אלו אפשר למצוא במצב טוב ועדיין לקבל רכב חסכוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אתן פה דעה לא פופולרית, אך לטעמי עונה על מרבית הקריטריונים שהצבת-

סוזוקי אלטו אוטומטית מ-2009-2010 תעמוד בתקציב שלך

תקבל רכב קטן, אמין וכמובן - הכי חסכוני שאפשר למצוא בגזרת האוטומטיות.

מנגד, זה לא הרכב הכי נוח, מאובזר, או בטיחותי בנמצא.

עם זאת, בעיניי היתרונות שווים את החסרונות. הרכב עושה בעיר 1 ל-14, ובנסיעה משולבת הצריכה כמובן טובה אף יותר.

אין מה לחשוש מבינעירוני, עושה נסיעות מחוץ לעיר כמו גדול.

בשורה התחתונה, אם הדגש הוא על אמינות וצריכת דלק נמוכה - ממליץ בחום.

חוץ מזה שהוא קטן ונוח בתוך העיר, משתחל בפקקים, נכנס לכל חריץ שאחרים לא מחשיבים בכלל כמקום חניה... כיף.

פורסם

אני לא הייתי ממליץ על הרכב הזה בחיים.

רכב גרוע ומזעזע. מרעיש, לא נוח, לא מאובזר, ספרטני, צפוף, לא כיף לנהיגה, לא בטיחותי.

מעבר לזה בתקציב שלו ניתן לרכוש מכוניות הרבה יותר ראויות.

אגב, טויוטה אייגו/פג'ו 107/סיטרואן C1 יניבו צריכת דלק יותר טובה ממנה בעיר והן יותר מאובזרות ומתנהגות ממנה. (גם הן לא שיא האידיליה)

פורסם

הרוב נכון, וגם יכול היה להיות רלוונטי אם אלה היו הדברים שפות"ש היה מבקש לשים עליהם דגש - אבזור, גודל, הנאה מהנהיגה, בטיחות וכו'.

אבל הוא לא. הוא ביקש רכב אמין, חסכוני ואוטומטי בתקציב של עד 34K לסטודנט.

ולזה האלטו מתאימה בול.

אגב, אני לא בטוח כמה הרכבים שציינת חסכוניים יותר מהאלטו, אבל אל תשכח שמדובר בגיר רובוטי שהוא לא בדיוק פאר היצירה ושיא הנוחות וההנאה. לאלטו אולי אין גיר מתוחכם במיוחד, אבל הוא פשוט, אוטומטי של ממש, אמין ועושה את העבודה.

ודבר אחרון - נכון שהאלטו אינה הכי נוחה, מאובזרת או מרווחת. מכאן ועד רכב "גרוע ומזעזע" המרחק רב. ולא בגלל שיש אחת בבעלותי, אלא פשוט כי קצת נסחפת. פשוט רכב מ-2010 ירגיש כמו רכב מ-2005. זה הכל. לא ביג דיל, רק צריך להיות פחות מפונקים.

• תוכן חדש...