Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי על כזאת בתקופה שהייתה לי גטס 2008 (שהיא לכשעצמה לא פאר היצירה), אחריי שנהגתי שוב על הגטס, בירכתי אותה.

בעיניי רכב מזעזע וגרוע. בעינייך לא. הוא מתכוון לנסוע מחוץ לעיר במקומות עם עליות כמו ירושלים וחיפה. ברור שהאלטו תצלח את זה (אם כי בקצב נמוך יותר מרכב משפחתי או סופר מיני), אבל אני מראש הייתי שוקל רכב חזק יותר בגלל הנתון הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין מה לחשוש מבינעירוני, עושה נסיעות מחוץ לעיר כמו גדול.

לא, הוא יעשה את זה כמו קטן. הכי קטן, הכי לא נוח, הכי רועש ואני יכולה להמשיך עוד

פשוט רכב מ-2010 ירגיש כמו רכב מ-2005. זה הכל. לא ביג דיל, רק צריך להיות פחות מפונקים.

אז למה לא לקנות רכב מ2005, לקבל יותר "רכב" ולחסוך חצי ממחיר הקניה? לשלם על 2010 ולהרגיש עם 2005 במקרה הטוב? לא יודעת. כבר עדיף ללכת על סופר מיני מ2005 בסגנון גטס, סיריון, פונטו ספייס להתנייד ברכב נעים יותר ובמקרה הכי גרוע בשורה התחתונה לבזבז את אותו הסכום.

אם כבר משלמים את הסכום המלא, אז כדאי לקבל תמורה מלאה לכסף, לבחור רכב שיהיה נעים לבלות בו שעתיים ו180 ק"מ לכיוון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...