Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר, שבלאנסר דור חדש, יש את אותו הסיפור שהיה במאזדיינת של 2005, ואי אפשר להחליף רדיו בקלות ובלי להחליף חצי פאנל\חצי אוטו.

מה כן ניתן לעשות?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא מובנת השאלה. שאלת שאלה ודיי ענית לעצמך.

כדי להחליף רדיו, תצטרך להחליף את הפאנל, או להתקין רדיו במקום אחר ברכב אבל מה הטעם?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

לצערי, כן, זה דורש לפרק חצי אוטו בערך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא מובנת השאלה. שאלת שאלה ודיי ענית לעצמך.

כדי להחליף רדיו, תצטרך להחליף את הפאנל, או להתקין רדיו במקום אחר ברכב אבל מה הטעם?

החלפת הרדיו לאחד יותר סביר, הכולל גם דיבורית.

ובהמשך לנ"ל, נשאלת השאלה מדוע אתה בעצם רוצה להחליף את הרדיו? מה אתה מנסה להשיג (ותמורת איזו עלות)?

עניתי למעלה. לגבי העלות, רצוי מעטה ככל הניתן.

שמנזר, תודה על הוידאו.

פורסם

אני לא יודע מה זה אומר יותר סביר. שמע יותר טוב? פונקציות נוספות מעבר לענין הדיבורית? חיבור למגבר חיצוני? משהו?

מה לגבי רכישת דיבורית חיצונית שתתחבר בין הרדיו הקיים לרמקולים, אופציה?

נסה בכל זאת לכמת את התקציב.

פורסם

דיבורית חיצונית לא אופצייה. שמע יותר סביר, דיבורית מובנית, ללא חיבור למגבר חיצוני או תוספות אחרות.

פורסם

אז אתה סוג של ממשיך לענות לעצמך.

אתה מגביל את עצמך להחלפת המערכת. אין איך לעשות את זה מבלי להחליף פאנל ולפרק את הקיים (או להתקין במקביל כפי שמיכאל הציע).

השלב הבא יהיה להחליט אם אתה מעונין ברדיו 1DIN (גודל סטנדרטי) או רדיו 2DIN (גודל של מערכת מולטימדיה אך לא בהכרח כזו).

• תוכן חדש...