Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כל בוקר וכל ערב מסיים את הנסיעות לעבודה והביתה במחשבה שביום למחרת אלך להזדכות על רישיון הנהיגה שלי, אמכור את האוטו ואנסה לנהל את החיים שלי כך שכל דבר שאני צריך יהיה במרחק הליכה, אבל לצערי זה לא פרקטי כמובן.

ברוך הבא למועדון!

כמוך, כמוני...

אין לי אנרגיות לכתוב על כל מה שאני רואה על הכביש, בכל דקה ובכל שנייה...אין לי אנרגיות לכתוב כמה פעמים ביום מנסים לרצוח אותי על הכביש ואלמלא כישורי הנהיגה שלי, הייתי מת כבר מזמן.

אתם מבינים שזה עניין של תפיסה? אני מעל 30000 בשנה בכבישים, מדן ועד אילת, ולא מרגיש ככה. זה לא שאני לא רואה אידיוטים על הכביש, פשוט אני מנסה לצפות אותם מחד ומצמם פעולות חירום ומאידך שוכח מהם 10 שניות אחרי שהם נעלמו מהמראה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

...

If a man is crossing a river

And an empty boat collides with his own skiff,

Even though he be a bad-tempered man

He will not become very angry.

But if he sees a man in the boat,

He will shout at him to steer clear.

If the shout is not heard, he will shout again,

And yet again, and begin cursing.

And all because there is somebody in the boat.

Yet if the boat were empty.

He would not be shouting, and not angry.

If you can empty your own boat

Crossing the river of the world,

No one will oppose you,

No one will seek to harm you.

מתוך

The Empty Boat by Chuang Tzu

The first one to get angry loses

פורסם

רומן, ברור. אני לא מגיע כ"כ לפעולות חרום, אני מתעצבן לא מזה, אלא ההתנהלות הכללית.

לפעמים קל לשכוח מהם אחרי שניה, לפעמים, כשאתה עומד 10 דק' בפקק, ורואה איך בסופו על כל שלושה נהגים, יש אחד שנדחף, זה קצת יותר קשה. בטח אם אתה בוחר לא לתת לאחד כזה להדחף, ואז הוא בוחר להגיד מה הוא חושב עליך ברמזור הבא, ואתה בתגובה מספר לו מה אתה חושב עליו :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ואם הוא כמוני ולא אוהב כדורגל? מה אתה מציע לי?

תרים טלפון ובוא לשבת על בירה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתם מבינים שזה עניין של תפיסה? אני מעל 30000 בשנה בכבישים, מדן ועד אילת, ולא מרגיש ככה. זה לא שאני לא רואה אידיוטים על הכביש, פשוט אני מנסה לצפות אותם מחד ומצמם פעולות חירום ומאידך שוכח מהם 10 שניות אחרי שהם נעלמו מהמראה.

הסיבה שאני עדיין חי, היא שאני צופה את אותם מטומטמים כפי שאתה צופה אותם, ואני עושה זאת בדיוק רב. ואז גם נוקט בפעולות הנדרשות.

אבל מבחינת ההרגשה, אני בהחלט מרגיש שזה פשוט סדום ועמורה ואי אפשר להימנע מאותה הרגשה. לא יעזור בית דין, את מספר תאונות הדרכים אי אפשר להוריד עם רמה כל כך נמוכה של נהגים, אשר מהווים את הרוב בכבישים.

פורסם

לגמרי מסכים איתך. יש מעצבנים ויש מפגרים אבל לרוב גם קל לזהות מפגרים כאלו.

תרים טלפון ובוא לשבת על בירה :)

צפה פגיעה!

פורסם
אין צורך ברשיון, אבל אם תשתמש בשוקר במקרה של תגרת כביש כמו שמתוארת בתחילת השרשור אתה יכול למצוא את עצמך בקלות מאחורי סורג ובריח.

לא מדובר כאן במקרה ברור של הגנה עצמית (כמו אונס לא עלינו) אלא במקרה של "He said, She said" בו גם לצד השני יהיה מה להגיד בנוגע למעורבות שלך בקטטה. מבחינתו אתה התחלת ולרשויות יהיה קשה להוכיח מי עשה מה ורוב הסיכויים שגם לא ממש אכפת.

1. שווה את זה.

2. כשזה קורה ליד הרכב שלי? איך אני התחלתי? (עצלן מידי... לא מתכוון לצאת ממנו)

רומן, ברור שצופה ומנמע מהרוב, אבל אז אתה מגיע לפקק באמצע שום מקום וקולט שכל הפקק זה בגלל אחד שהחליט שהוא פונה. פה. עכשו. ושכולם יפנו לו את הדרך ויחכו. אז הוא חוסם נתיב או 2. בסבבה.

באחת הפעמים שהייתי הכי קרוב למוות נסעתי בכביש 6, נתיב ימני מקביל לנתיב יציאה מכביש 6 (נראה לי לכביש 5) שהיה די פקוק. לפני (50 מטר) נסע רכב שבלי שום התראה דפק בלימה ונצמד לרכבים שמימין (= עלה על הפטנט לעקוף פקק).

אני בולם - הורגת אותי משאית שנוסעת מאחורי במרחק של כמה עשרות מטרים, לא מספיק כדי לעצור מ-100 קמ"ש.

אני עוקף את הדביל שבלם דרך השמאלי - הורג אותי אוטובוס שבדיוק עוקף אותי.

הרכב מצובישי לנסר 07 עגלה.

נתתי גז במחשבה שאם כבר אז באסה להיות נכה ואיכשהו עברתי בין הדביל לאוטובוס (כנראה האוטובוס האיט קצת)

החלפתי תחתונים.

לך תצפה כזה תרחיש תוך כדי נסיעה במהירות חוקית (אני גם נוסע המון. לאבד את הרשיון יהייה אסון מבחינתי)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אתמול בכביש 6 דווקא נזקקתי לבלימת חירום. פאג'רו נכנס לנתיב שלי תוך כדי האטה משמעותית. בלמתי עד כדי הדלקת מהבהבים. אמנם האינסטינקט הראשוני היה לקלל, אבל בדיעבד מסתבר שהוא ברח ואיזה כלי לגיזום דשא שנפל מנטנדר שנסע לפניו. shit happens. and will happen.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

במקרה הזה ברח. אני כבר הפסקתי לספור כמה פעמים חתכו אותי (בעיקר נשים) כשרק שנינו על הכביש בלי רכב קילומטרים מאחור ומלפנים (לפעמים כשאני בשמאלי לצורך עקיפה. פשוט עוברים לשמאל. לא לצורך פניה ולא לצורך עקיפת מכשול. סתם לחלוטין)

אני אעלה סרטונים כשהמצלמה שלי תתחיל לתפקד כמו שצריך

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לפני כמה חודשיים, משאית חותכת אותי ואני כמעט מתנגש בה(כמעט הכוונה לבלימת חירום ודופק מעל 200), עוקף אותו וחוסם אותו עד שהלב נרגע, אחר כך נוסע בדיוק כשיש כתום ומשאיר לו עוד קצת זמן לחכות ברמזור אדום.

ככה עושים דו שיח בכבישי הארץ.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

חוסם אותו? גבר. אתה יודע מה? פעמיים גבר. ואם הוא היה נכנס בך? זה שהוא אשם היה מנחם אותך במשהו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתמול, נהג בקליאו ספורט מכיוון תל אביב לכיוון ירושלים יורד ימינה לשפירים ונוסע 60 קמ"ש עד היציאה לכיוון יהוד. אחרי הפנייה ימינה והתחברות לכביש 412 כמובן שהנהג לא השתמש בנתיב ההאצה אלא מיד עבר נתיב אחד שמאלה ואחריו עוד נתיב שמאלה וגם זה בשביל לנסוע לאט בשמאלי, לא היה את מי לעקוף.

תצמדו לימין ותלמדו לנהוג.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אנשים בארץ משום מה לא מבינים את המהות של נתיב האצה ונכנסים ישר לנתיב השמאלי. מעצבנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...