Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

כיום אני עובד בעבודה בה אני נמצא כל היום על הכביש. בשבועיים האחרונים לקחתי כמה מקרים מיוחדים שקרו לי בכבישים. זה היה מזעזע לרוב.

1. י-ם, רח' חרשי הברזל: עקפתי תוך כדי פקק רכב שלא זז למרות שכל הרכבים מתקדמים. בעל הרכב ירד אלי והתחיל לאיים ולצרוח שהוא לא אוויר ושאני אעז לזוז והוא ישחט אותי. דפק מספר פעמים על החלון ככל הנראה בניסיון לשבור אותו.

2. כביש 25 - יציאה ממנהרות הכרמל: רכב עוקף אותי וחותך ושם עלי ז**. בלמתי וצפרתי לו. בתגובה יורד אלי בבון מגודל ומאיים שירביץ לי, ואיך אני נוהג.

3. כביש החוף, מחלף קיסריה: נהג פול טריילר כנראה מנסה לשטח אותי (אני עם פג'ו פרטנר). צופר לו ומקבל ברקס עצבני שמנסה להכניס אותי מאחוריו.

4. נקודה של אור - מחלף כפ"ס צפון: ניידת מסמנת לי לעצור. השוטר שואל למה אני מדבר בטלפון (ואני לא. שני טלפונים במתקנים שלהם מחוברים בבלוטוס לדיבורית קבועה, עם מענה אוטומטי). אומר לו מה שאני יודע, הדגמתי לו את המענה האוטומטי מטלפון אחד לשני והוא מתלהב, מתנצל ונותן לי להמשיך בכיף.

זה מעט מעט מאוד ממה שחוויתי. אני לא מדבר על סבתות שנוסעות במרכז הכביש על שני נתיבים על 4 קמ"ש ומעכבות את כולם או על אוטובוס שחוסם צומת סואן, שהוא יודע שלא יתפנה בדקות הקרובות ותוקע את כל הצומת.

יש עוד מיליון דוגמאות. גם אני לא טלית שכולה תכלת, אבל אני ממש משתדל.

אז אלה חוויותיי. מוזמנים לשתף.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נקודת האור שלך היא שוטר שניסה להלביש לך דו"ח ולא הלך לו? באמת חרא תקופה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נשמע שאתה צריך בירה קרה, ספה נוחה ואיזה משחק כדורגל טוב. למזלך מחר ליגת האלופות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה בשבועיים?!

נשמע כמו כל נסיעה שלי לעבודה.

אומנם עדיין לא יצאו לאיים עלי אבל אחרי שחבר שלי הגיע לבית חולים בגלל שצפר לנהג משאית, הגעתי למסקנה שברגע שמישהו מתקרב הוא מסיים מתחת לגלגלים.

אגב, צריך רשיון לשוקר?

בשביל לצאת מהטראומה בשיטת העומס ייתר ולקבל פרופורציה לעד כמה המצב גרוע ממליץ לנסוע הלוך ושוב על רחוב הרצל ברחובות ממכון וויצמן ועד צומת בילו.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הכפתור הגדול שבמרכז ההגה בישראל מתפקד כמגנט לבבונים.. הפתרון היעיל ביותר הוא ניתוק הפיוז האחראי עליו..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
נשמע שאתה צריך בירה קרה, ספה נוחה ואיזה משחק כדורגל טוב. למזלך מחר ליגת האלופות.

ואם הוא כמוני ולא אוהב כדורגל? מה אתה מציע לי?

לא מצאתי את עצמי במצב שמישהו יצא אליי עדיין אבל מישהו בהחלט ניסה פעם אחת. פשוט המשכתי לנסוע מבלי לדבר אליו בכלל. אם צריך גם דורסים אותו (לא בקטע של לעשות קדימה אחורה וקדימה ואחורה מספר פעמים. פעם אחת קדימה ואז להזמין משטרה).

פורסם

איך לעזאזל יצא אליך מישהו כמה פעמים?

ונוגע ללוטו לא מסכים - תמלא, מקסימום תפסיד כמה שקלים. אבל אם תזכה תוכל לרכוש בימר שחורה ואז אף אחד לא יתעסק איתך :lol:

פורסם

הם לא יוצאים אם לא קוראים להם. נסה לא לחנך אנשים על הכביש ופתאום הבעיות יפסקו. תצפור רק כדי למנוע תאונה, לא כדי לסמן למישהו שמה שהוא עשה לא מוצא חן בעיניך. התופעה של Road Rage קיימת בכל העולם, במיוחד באזורים פקוקים.

במקרה הראשון שציינת ניסית להדחף בפקק כי החלטת שהנהג שלפניך לא מתקדם מספיק מהר ואז הופתעת כשהוא התרגז? מעשה לא חכם בלשון המעטה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הכי טוב פשוט לא לצפור אף פעם, אלא אם זו סכנת חיים מיידית. אבל זה כמובן לא מבטיח שיעברו עליך נסיעות שלוות.

אין מה לעשות, כבישי ישראל הם הדוגמא הקיצונית ביותר לכל הסטראוטיפים של "הישראלי המכוער" שקיימים, כי בכבישים גם אנשים שמתנהלים נורמטיבית בסיטואציות אחרות מרשים לעצמם להתנהל כאילו שהם לבד שם. וכמובן שכל מי שמעז להעיר על זה מסכן את עצמו, כי "למה מה קרה".

אני כל בוקר וכל ערב מסיים את הנסיעות לעבודה והביתה במחשבה שביום למחרת אלך להזדכות על רישיון הנהיגה שלי, אמכור את האוטו ואנסה לנהל את החיים שלי כך שכל דבר שאני צריך יהיה במרחק הליכה, אבל לצערי זה לא פרקטי כמובן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ברוך הבא למועדון!

כמוך, כמוני...

אין לי אנרגיות לכתוב על כל מה שאני רואה על הכביש, בכל דקה ובכל שנייה...אין לי אנרגיות לכתוב כמה פעמים ביום מנסים לרצוח אותי על הכביש ואלמלא כישורי הנהיגה שלי, הייתי מת כבר מזמן.

רק אומר שהגורם האנושי המטומטם אשם ב-99% מהתאונות. לא תשתיות ולא כלום.

אתמול בלילה כלכלי, הייתה כתבה על שיא במספר המסירות של רכב חדש. עד סוף השנה, יהיה מדובר ב-250,000 כלי רכב חדשים. כתוצאה מכך, הכבישים לא עומדים בעומסים. ואי אפשר לצפות שיעמדו בעומסים, כאשר רוב המכוניות נהוגות בידי אנשים שלא צריכים לנהוג בכלל.

פורסם

רועי [bF] אתה יכול לנסות לשנות את העולם או לשנות את עצמך.

אני ממליץ על אופציה ב' כי מתישהו ההתנהגות שלך עלולה לגבות ממך מחיר יקר :

ואני אומר ההתנהגות שלך כי מי שנוהג בשקט בצד ימין ולא מתקשר עם הסביבה

לרוב משלים את נסיעותיו בשקט ובשלווה. ע"ע תגובתו של שוגיפלקס.

רועי[1] כשאומרים להחליף מזוזה מוציאים את אלוהים מה זה קטנוני,

כאילו יש לך מזוזה דפוקה אז תידרס, אבל המזוזה של נסראללה סבבה אז הוא לא.

רועי [מנחם] העצה שלך נכונה תמיד.

The first one to get angry loses

פורסם
אגב, צריך רשיון לשוקר?

אין צורך ברישיון, אתה רשאי להחזיק שוקר לצורך הגנה עצמית (לקנות אותו בחנות מורשה, כלומר כזה שעומד בתקן).

פורסם

אין צורך ברשיון, אבל אם תשתמש בשוקר במקרה של תגרת כביש כמו שמתוארת בתחילת השרשור אתה יכול למצוא את עצמך בקלות מאחורי סורג ובריח.

לא מדובר כאן במקרה ברור של הגנה עצמית (כמו אונס לא עלינו) אלא במקרה של "He said, She said" בו גם לצד השני יהיה מה להגיד בנוגע למעורבות שלך בקטטה. מבחינתו אתה התחלת ולרשויות יהיה קשה להוכיח מי עשה מה ורוב הסיכויים שגם לא ממש אכפת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...