Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילה זו מילה וגם סיכום בעל פה צריך לכבד,אנחנו אוהבים לחשוב שגם לחיצת יד היא סוג של

דרך לעשות עסקים.זה אולי משפטית לא תופס,אבל מאוד מקומם. אני במקום פותש לא מנסה

ללמדם אך להתנהג וגם לא דורך במקום יותר לעולם.

פותש,אני לא מדיר את רגלי מקונצרן כזה או אחר בגלל כל מיני כאלה ואחר,

הגרמנים כעם חיסלו את משפחתי בשואה (לצערי),אז בגלל זה לא אקנה רכב גרמני...

יש לי 2 גרמניות בבית.

לא מנסה ללמד,אבל 500 שח לצורך העניין משאירים וחותמים על מסמך /קבלה במקום

כביכול מסודר.

ואם הסוכן שדיבר וסיכם היה חולה ולא הגיע למחרת לעבודה וקולגה שלו מכר את הרכב,לא יודע.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי זה שהוא סיכם עם איש המכירות?

לחיצת יד והסכמה, כמוה כחוזה.

איפה ראית כאן חוזה?

לדעתי זה משא ומתן בשלב המוקדם, ללא הסכמה ספציפית על תנאי העיסקה.

בענף היהלומים נהוג לכרות עסקה בלחיצת יד,

לעומת זאת, כשקונים רכב נהוג לתת מקדמה, או לרשום זכרון דברים.

מעבר לכך, פות"ש השירשור השאיר לעצמו אפשרות לחזור מהעיסקה בכל רגע נתון.

הוא אפילו לא עשה נסיעת מבחן, שתיתן את ההחלטה סופית.

מחוייבות צריכה להיות הדדית.

לא יכול להיות שהוא דורש מחוייבות ללא כל תנאי מצידו

-

פורסם

הסוכן יצא לא בסדר רק בעניין שלא התקשר והודיע לך שנמכר.

אם הייתי מוכר רכב והיה בא בנאדם שאומר לי בעוד יומיים ב 10 בבוקר נפגשים פה באותו מקום אני משלם לך ועושים העברת בעלות והייתי אומר לו בסדר וסוגר בלחיצת יד ללא שום מסמך או חוזה והיה מגיע אחרי חצי שעה בנאדם שהיה משלם לי במקום מן הסתם שהייתי מוכר לו.

מה שכן הייתי שולח הודעה או מתקשר לאותו אדם שהרכב כבר נמכר ולא רלוונטי.

הסוכן היה יכול לפחות להתקשר זה המינימום.

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם

מי שמצדיק את הסוכן שיבושם לו ומוזמן לקנות שם ואצל דומיהם רכבים במיטב כספו. מבחינתי היחס הזה עלה לסוכנות הזו בכמה אלפי שקלים של טיפולים שוטפים בשנה ובאיזור החצי מיליון ש"ח בהחלפת רכבים עתידית בשנים הקרובות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
פות"ש בתור אחד שמטפל שם בארבעה רכבים ואני משער שכמה שנים, אתה אמור לדעת שרכבי היד שניה למכירה מופרדים מהסוכנות (רק מטופלים שם) והטרייד אין שם הוא בחסות אוטודיל בלבד (הרכבים נמסרים לאוטודיל), מכירת רכבי היד שניה שם מתנהלת כמו מגרש רכב שלא קשור לסוכנות (מכירת רכבי היד שניה מנוהלת ע"י 2 אנשים שיש להם אחוזים קטנים במוסך) ואין קשר לנציגים של הסוכנות, ככה שאם לא דיברת עם ת' או מ' זה כאילו שלא התעניינת בנוגע לרכב.

אני מניח שמכירים אותך שם והכל, אבל עדיין לדעתי עדיף שהיית עושה זכרון דברים או משאיר משהו על החשבון, כנראה שמדובר גם בסוג הלקוח, אני יכול להבטיח לך שאם אני הייתי במקומך, הרכב היה נמכר לי ללא מקדמה או זכרון דברים.

הדגשות.

Detailer.gif
פורסם (נערך)

אני יכול להבטיח לך שאם אני הייתי במקומך, הרכב היה נמכר לי ללא מקדמה או זכרון דברים.

lol :lol:

אני שמח שאתה גבר גבר וגם אחוק של כל החבר'ה שם ולך הם בטח היו מוכרים גם בית על סמך שיחת טלפון. אבל נראה שאתה מכיר את הנפשות הפועלות, אז תמסור ל-ת' ו-מ' ששקל ממני והקרובים אלי הם לא יראו יותר :-D

אומנם אין כאן משהו ששווה ללכת איתו לבית משפט, אבל זה זלזול בלקוחות והוא צודק, גם בתלונה וגם בזה שלא יחזור לשם.

הקטע המודגש הוא תמצית דעתי בנושא. העובדה שמקורבים למיניהם כאן אומרים שהם, בניגוד אלי, היו מקבלים יחס מועדף רק מדגישה אותה.

בכל מקרה, הדבר רחוק מלהדיר שינה מעיני, חיי היו טובים טרם החלטתי לקנות טיגואן וחיי יהיו טובים עוד יותר אחרי שאקנה rav4 או cx5 (תלוי מה האשה תעדיף)

שבת שלום לכולם ותרבו קניות רכבים מוצלחות ונעימות בסוכנויות רכב עם נציגים טובים

עריכה אחרונה על ידי mystopp

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אין קשר לגבר גבר, אתה מסתכל על זה לא נכון, אני ומשפחתי לקוחות בדיוק כמוך, ממש לא "אחוקים" של כל החבר'ה, פשוט הראתי לך איך זה עובד כי קנינו מהם רכב יד שניה (עם טרייד) וההתנהלות הייתה בעיקר מול שני האנשים האלו, ככה שפעם הבאה (אם תהיה) הם ידעו שעומד מולם אדם רציני, שלא אומר "אני אבוא בעוד כמה ימים לקנות".

הם אולי לא צדיקים שם אבל אתה פשוט מתנהג בקטנוניות, מצטער, למרות שאתה זכאי לעשות כל העולה על רוחך עם כספך, בהצלחה.

Detailer.gif
פורסם
מי שמצדיק את הסוכן שיבושם לו ומוזמן לקנות שם ואצל דומיהם רכבים במיטב כספו. מבחינתי היחס הזה עלה לסוכנות הזו בכמה אלפי שקלים של טיפולים שוטפים בשנה ובאיזור החצי מיליון ש"ח בהחלפת רכבים עתידית בשנים הקרובות.

אין לי ספק שאתה הלקוח, ואתה יכול לרכוש כל רכב, בכל סוכנות העולה על רוחך.

הבהרת את הנקודה הזו כמה וכמה פעמים, אין צורך לחזור על זה שוב.

יכול להיות שהסוכן טעה בכך שלא חזר אליך,

זה לא סוף העולם.

-

פורסם
איפה ראית כאן חוזה?

לדעתי זה משא ומתן בשלב המוקדם, ללא הסכמה ספציפית על תנאי העיסקה.

לדעתך כמובן. משפטית פרופר יש כאן חוזה - יש גמירות דעת, יש מסויימות ויש כמובן הצעה וקיבול.

זה שיש לפות"ש בעיה ראייתית קשה זה נכון, אבל חוזה יש כאן, לכל דבר ועניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה "חוזה" של מילה מול מילה, לא?

אחרת אני יכול עכשיו להגיד שיש לי חוזה עם אלף ואחת חברות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

גם חוזה של מילה מול מילה הוא חוזה בעיני החוק.

בעיני בית המשפט יהיה "טיפה" יותר קשה להוכיח את קיומו, אבל מבחינת החוק היבש זה עדיין חוזה לכל דבר ועניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בסדר את זה הבנתי, להגיד חוק יבש זה בסדר אבל אומרים פה "זה חוזה" כאילו שאפשר להוכיח את זה או משהו, בסדר זה חוזה שנסגר בין שני צדדים לפי החוק היבש, אבל לך תוכיח, אז הלכה למעשה, יש פה "חוזה" ולא חוזה.

באותה מידה הוא יכל להגיד שבלחיצת היד סיכמו איתו על 10K הנחה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לגירסת הפותח יש כאן בהחלט חוזה וישנה גם הפרה. הסיפור הראייתי הוא בעייתי בהנחה שיש כאן גירסה מול גירסה ובהנתן שגירסת הצד השני תהיה קרוב לודאי שונה, אבל נדמה לי שלא זה הענין שהרי אין כוונה לגלגל את הסיפור הלאה מבחינה משפטית. מה שכן יש כאן היא התנהגות אוילית של המוסך או מי שייצג אותו בסיפור הזה. שימור לקוחות צריך להיות אינטרס עליון וגם משנעשתה עיסקה עם מישהו אחר ולתחושתו הסובייקטיבית של הפותח הופרה כלפיו התחייבות, ישנן דרכים לנסות ולהפיס את דעתו, התנשאות והגחכה אינה אחת מהן.

פורסם
בסדר את זה הבנתי, להגיד חוק יבש זה בסדר אבל אומרים פה "זה חוזה" כאילו שאפשר להוכיח את זה או משהו, בסדר זה חוזה שנסגר בין שני צדדים לפי החוק היבש, אבל לך תוכיח, אז הלכה למעשה, יש פה "חוזה" ולא חוזה.

באותה מידה הוא יכל להגיד שבלחיצת היד סיכמו איתו על 10K הנחה.

לא חוק יבש - חוק ממש.

ומה שצריך זה לא "להוכיח", צריך שופט שייבדוק את הסיפור, את הראיות ויחליט למי הוא מאמין.

הדבר היחיד שלא משתלם כאן זה לתבוע, כי לפות"ש השרשור לא נגרם נזק ששווה לתבוע בעבורו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...