Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורום מוזר. לא ברור אם יש בו יותר רופאי שיניים או יותר עורכי דין.

יש פה עוד שני רופאי שיניים שאני מכיר, אחד הגיב פה ואת השני לא ראיתי מגיב כבר מס' שנים. עורכי דין לעומת זאת בהחלט לא חסר :lol:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הסתדרה התיאוריה של חוסר הרצינות?

להפך. מתי נתקלת ברופא שיניים שלא מספר בדיחות גרועות בזמן שמשחק לך בפה עם מכשיר שבכל משחק מחשב יכול לשמש כנשק רמה 99? :-o

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מנסיון של בילוי על כסא המטופל לפני כמה ימים אחרי שבחצי העשור האחרון הייתי בצד המטפל - הבדיחות אכן גרועות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

mystopp - מטופל או מתרפא?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המונח "מתרפא" השגור בפי רופאי השיניים תמיד נראה לי מוזר.

מזכיר לי שמחרתיים אצטרך לפתוח את הפה :cry:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
, חיפשתי להחליף אותו בעסקת טרייד אין.

ביד2 מצאתי שבשחר מוטורס בחולון, שהוא מרכז מורשה של פולקסווגן, נמכר טיגואן יד 2 שמוצא חן בעיני, והגעתי עם הרכב שלי כדי לראות מה אוכל להשיג בעסקת טרייד אין. אחרי דין ודברים שערכנו עם סוכן השירות באולם התצוגה סיכמתי על מחיר וגם על אמצעי התשלום, וסיכמתי שאביא צ'ק בנקאי על הסכום הנדרש ביום שלישי, כאשר היום אני אעשה סיבוב על הרכב ואסכם את שעת האיסוף.

באופן מפתיע ואולי אף משעשע במידה מסויימת (על אף שאני עצבני ברמות שקשה לי לתאר), כשהגעתי לאולם היום אמר לי מנהל האולם שהרכב כבר נמכר, וכך גם הכריז אותו הסוכן, ועוד בחיוך רחב.

ובכן, מבחינתי הדבר פשוט - אני עם המרכז הזה בפרט, וצ'מפיון בכלל גמרתי. יש לנו במשפחה 4 פולקסווגנים שלמרכז השירות הזה לא יכנסו יותר לעולם, ואף על פי שאני מאוד אוהב את הרכבים, אני מניח שעם VAG גמרתי, אלא אם אמצא משהו שמוצא חן בעיני בלוחות, וגם אז אטפל אך ורק במוסך רון.

פות"ש בא ביום ראשון מסכם דברים הן על מכירת רכבו , הן על הרכישה. המשפט הירוק.

יבוא לבדוק את הרכב ביום שני המשפט המואדם.

מה קורה אם הרכב חארה? האם העיסקה מתבצעת?

יסכים איתי פות"ש שלא היה ממשיך בביצוע העיסקה, כלומר יש לנו עיסקה על תנאי.

הנכון היה שהסוכנות הייתה מרימה טלפון לבשר לך כי הרכב עומד להימכר / נמכר, ואז היה חוסך לך את הנסיעה לסוכנות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שמפריע, בעיקר, כמו שאמר leasing driver הוא שהיית צריך לבצע עוד נסיעה על הרכב. כנראה שהסוכן פירש זאת כחוסר החלטיות ברכישה. כפי שאמרו קודמי זה לא פוטר אותו משיחת טלפון.

פורסם
במרפאה את הפה ובצ'מפיון את התXת :-)

זהו? עכשיו ירדנו לפסים כאלה?

לפני שנתיים הצליחו "לדחוף" לי פיאסטה חדשה ב"דלק מוטורס", עם מלא פגמים בצבע, שלא הורגשו, עקב רכב מלוכלך, שיתפתי כאן, ולא עשיתי כזה קרקס.

האמיצים בינינו מוזמנים להתמודד עם שרות הטלפוני הזוועתי{מילה עדינה!}, שלהם. בנוסף לחלודה ששורצת מתחת ל"חלקים שאין להם חשיבות", ברכב. אני לא מדבר על ניסיון לממש החלפת הגה מתקלף ומתפורר שהיה שם:IMG_0081.JPGIMG_0080.JPG

בקיצור, פותח השרשור, לא הפסדת שקל בינתיים. המשך ל-LEXUS הבאה או ה-VOLVO. אלה רכבים לא פחות או אפילו הרבה יותר טובים.

למה אתה צריך "כאב ראש" כזה, שאוהבים להשמיץ אותו בלי סוף כאן?

ולהבא, יש פתגם עתיק:"הכה על הברזל כשהוא חם". אם למדת את זה, זה בסדר. כי עכשיו זה מאוחר מדי.

פורסם

אין לי מושג איך השירות בוולוו, אבל מניסיון של חברים השירות בלקסוס מעולה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה לעשות...

יש חברות {כמו LEXUS}, שהלקוח הוא המלך,

ויש חברות אחרות{שנמאס להזכיר את שמם!},שהליסינג קודם, וללקוח, אם יישאר זמן וגם הרבה חשק, ורק אם הוא ממש נודניק ואין ברירה, אז מטפלים גם בו. או לא. כי בסוף הרכב נמכר ככה.

• תוכן חדש...