Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שחולגי אמר. אם הייתי רוצה יחס של מגרש הייתי הולך למגרש, מסוכנות אני מצפה ליותר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מיכאל, הוא רשם שהם סיכמו מפורש וקבעו יום. המינימום שהסוכן היה צריך לעשות הוא להרים צילצול לפותח האשכול ולשאול אם חל שינוי.

לא חושב שהמקרה מעיד על צ'מפיון אלא על הסוכנות הספציפית.

הוא לא כתב שהם סיכמו, הוא כתב שהם הסכימו על המחיר. הוא ציין אפ]ילו שהוא אמר שהוא יעשה עוד סיבוב על הרכב, משמע, לא היה סגור עליו לגמרי. הוא לא סיכם איתם שאם הם מוכרים או מישהו רוצה הם מודיעים לו. אולי הוא ציפה אבל זה לא מחייב אותם, אלא אם כן הובטח לו. לסכם זה בכתב. זכרון דברים. מקדמה. הזכירו כאן שבטח יש להם עשרה ביום שאומרים, טוב אני יחזור עם הכסף מחר. המינימום הנדרש ממנו זה להתקשר ולברר לפני שהוא מוציא את הצ'ק הבנקאי או מגיע אליהם זה לוודא שהעיסקה בתוקף. מאיפה לך לדעת שלא היו עוד שלושה שאמרו להם את אותו הדבר על הרכב הזה שהם רוצים אותו ויחזרו עם הכסף? נראה לי יותר שהוא קצת נסחף עם התגובה עם כל האמפטיה.

פורסם

mystopp - אמרת להם משהו בנושא? או שפוט עשית אחורה פנה?

אגב, מסכים עם דעת קודמים - צ'מפיון אולי לא משהו, אבל הם לדעתי לא קשורים למקרה הספציפי של הסוכנות הזאת שהביקורות עליה די גרועות גם כאן בפורום.

אגב 2, גם אני אחרי 15 שנה נפרדתי מצ'מפיון. ניסו לעשות שרירים לפני מספר חודשים שרציתי לרכוש רכב חדש ולעשות עסקת טרייד על שלי. כחודשיים אחר כך הם חתכו את המחירים ועכשיו בימי מכירות נתנו טרייד במחירון + הנחה.

כמו שטענתי - לא לעולם חוסן. אם קהל הרוכשים הקבוע יצביע ברגליים, אולי ייפול להם האסימון ואולי לא.

פורסם
הוא לא כתב שהם סיכמו, הוא כתב שהם הסכימו על המחיר. הוא ציין אפ]ילו שהוא אמר שהוא יעשה עוד סיבוב על הרכב, משמע, לא היה סגור עליו לגמרי. הוא לא סיכם איתם שאם הם מוכרים או מישהו רוצה הם מודיעים לו. אולי הוא ציפה אבל זה לא מחייב אותם, אלא אם כן הובטח לו. לסכם זה בכתב. זכרון דברים. מקדמה. הזכירו כאן שבטח יש להם עשרה ביום שאומרים, טוב אני יחזור עם הכסף מחר. המינימום הנדרש ממנו זה להתקשר ולברר לפני שהוא מוציא את הצ'ק הבנקאי או מגיע אליהם זה לוודא שהעיסקה בתוקף. מאיפה לך לדעת שלא היו עוד שלושה שאמרו להם את אותו הדבר על הרכב הזה שהם רוצים אותו ויחזרו עם הכסף? נראה לי יותר שהוא קצת נסחף עם התגובה עם כל האמפטיה.

וואלה תשמע, אתה צודק, באמת בסיפור הזה מי שלא בסדר הוא אני, איך אני מעז לחשוב שהסכם בלחיצת יד ביני לבין הסוכן בכלל משנה משהו. ובכלל, מה זה מילה של בן אדם? כלום

לא, רגע, מצד שני אני מעדיף לקחת את הכסף שלי למישהו שהמילה שלו שווה משהו

mystopp - אמרת להם משהו בנושא? או שפוט עשית אחורה פנה?

אמרתי להם שאני וארבעת הפולקסווגנים שיש לי במשפחה לא נדרוך אצלם בסוכנות יותר, קיבלתי בחזרה משיכה בכתפיים. נו שוין

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני מופתע שאתה מופתע מהתנהגות של סוכן מכירות.

הוא רוצה רק למכור, בכוונה תחילה לא רצה להתחייב בכתב/מקדמה,

סביר להניח שקיבל מזומן, אז למה להתעסק בטרייד אין?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אמרתי להם שאני וארבעת הפולקסווגנים שיש לי במשפחה לא נדרוך אצלם בסוכנות יותר, קיבלתי בחזרה משיכה בכתפיים. נו שוין

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4720707,00.html

לא נורא, תיכף יווצר עודף במוצר שהם מוכרים ואז יתקשרו אליך :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קודם כל אני לא מצדיק את הסוכנות, וזה רק בגלל שיחת הטלפון,[שלא הייתה].

אבל,{ובלי קשר למקרה כמובן}

אתם, בתור אנשי מכירות, שמתפרנסים מזה, מה הייתם עושים? כסף ביד ומייד, או לחכות לזה שהבטיח בעל פה, ולחץ יד, ולא חתם על שום מסמך, לא השאיר כסף, {למרות שאיש המכירות טעה גם ולא החתים אותו},וגם עם סיכויים טובים שלא תראו אותו יותר?

בקיצור שניהם לא גילו אכפתיות לגבי העסקה. אני גם עוסק בתחום ואם הייתי צריך לסמוך על כל הבטחה מן הסוג הזה:"אני אחזור", הייתי רעב ללחם מזמן.

אני בטוח שהאיש ייקנה רכב אחר בסוכנות אחרת, ואין על מה להצטער, כי רכבים יש כמו זבל.

פורסם

כנהל טרייד אין יבואן לשעבר אין לי ספקות.

רכב משמש נמכר רק בסיכום בכתב ועם מקדמה ביד.

אם היה לי שקל על כל לחיצת יד שהופרה, הייתי נופש בקריביים ולא בקפריסין.

אם זאת, לא לעניין לא לעדכן לקוח שקבעת איתו.

זה כבר מעיד על רמת שירות נמוכה.

אם זאת,

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תגידו, נראה לכם הגיוני שאני, בתור לקוח, צריך להיות זה שמתעקש לשלם מקדמה? אני מניח שאני נאיבי שחשבתי שעומד מולי איש מכירות רציני ולא ליצן, אבל היות והזמן שלי קצר ודי יקר, לא התעמקתי בדקויות המאכער, אמרתי לו שאקנה את הרכב ביום שלישי והלכתי כדי להספיק למשמרת הערב שלי. אבי שעובד באיזור עבר בסוכנות שעה לאחר מכן ואישר מול הסוכנות שכך גם יהיה. בשתי הזדמנויות אלו אותו ליצן היה יכול לבקש מקדמה או חתימה על מסמך או צ'ק דחוי או אולי טיפ על הטיפול כמו שכבר קרה כאן לחבר פורום אחר, ולא עשה כן, אי לכך לא ראינו סיבה שלא לסמוך עליו.

זה לא מתפקידי לעשות את תפקיד הסוכן, לא אעשה כך גם בעתיד ואת הכסף שלי והכסף של מי שקרוב אלי אנחנו ניקח למקום אחר שיודע איך לשמר לקוחות.

פורסם (נערך)

אני לא מצליח להבין על מה אתה מתלונן? לא התחייבת לשום דבר,

לא סיכנת כסף ולא ביצעת נסיעת מבחן.

מדוע אתה מצפה להתחייבויות כלפיך?

אתה מתעלם מהעבודה שהעסקה נשארה פתוחה.

נניח והיית לוקח את הרכב השמור לנסיעת מבחן קצרה, מגלה כי הרכב אינו מתאים,

האם עדיין היית מתעקש על כך שהעסקה סגורה?

אתה חושב שהסוכנות הייתה מחייבת אותך לרכוש את הרכב על סמך "המילה שלך"?

האם נציג המכירות היה פותח שרשור בסגנון "אכזבה מלקוח mystopp שנכנס לסוכנות והרס לי מכירה (חוץ מהפסדי המימון וירידת המחירון)"?

נ.ב.

אולי אתה אדם שסוגר עסקאות בלחיצת יד, ומגיע לך יחס מועדף בגלל כמות הרכבים שברשותך,

אבל מכאן ועד לכנות את הנציג "ליצן", המרחק גדול.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

תראה, אתה נשמע מאד מאוכזב, ובצדק.

אמנם אתה צודק, ואם פני הדברים כפי שאתה מציג אותך, נעשה לך עוול והתחושה שהתנהגו כלפיך לא בהגינות.

כנראה שמחבינת איש המכירות, מי ששם כסף מקבל את המכונית, והסיכום מולך מבחינתו הייתה משהו שלא יותר מאפשרות מכירה.

אתה, כנראה מאד רצית את הרכב, האם שאלת אותו האם הרכב משוריין עבורך? הרי לו הייתי נעול על עסקה - ללא קשר לאנטרס של איש המכירות - הייתי מוודא שהעסקה הזו תהה מובטחת, הייתי מבקש ממנו מסמך, אישור מחייב, שהעסקה הזו נשמרת עבורי עד מועד מסוים.

בזה, אין לי ספק ששגית, כי לו היה לך מסמך שבו עסקה מובטחת לך עד תאריך מסוים, הדברים היו קשיחים יותר לפרשנות.

ושוב, זה לא מבחינת האנטרס של איש המכירות, אלא מתוך אנטרס שלך לבצע את העסקה שאתה מעוניין בה, ואם אתה אומר שאין לך אנטרס כזה, אזי אין לך על מה להיות מאוכזב... לא?

לסיכום, הנקודה שלי היא שכן נעשה לך עוול, אבל אתה שגית שלא וודאת את שריון העסקה, וסביר להניח, שלו היית מבהיר לנציג שאתה דורש שריון העסקה למועד מסוים, אז הוא היה מבקש מקדמה לשם כך.

ובכל מקרה, לא הייתי מחרים מותג שלם בגלל נקודת מכירה\איש מכירות אחד. כן הייתי פוסל את אותה נקודת מכירה.

פורסם

אני עם פותח השירשור.

אם אני סוגר עסקה ומבטיחים לי משהו עד לתאריך מסויים אני מצפה שיעמדו במילה הזו. בטח ובטח כשסוכן נתן את מילתו.

האם הייתי כועס עם היה לקוח שמגיע עם כסף עכשיו לקנות את הרכב בזמן שאני עוד מתלבט? לא. אם הסוכן היה מתקשר ומסביר את המצב אני אישית לא הייתי כועס אלא מבין אותו לגמריי.

פורסם

הנה מקרה דומה (אבל גם שונה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4714341,00.html

אני יכול להבין את הכעס של פותח השרשור וגם את בית העסק במקרה הזה. לפי דעתי שני הצדדים התנהגו בצורה שגרמה למצב.

אם העניין היה סגור מבחינתך היית צריך להציע להשאיר פיקדון / ערבון. אם מבחינת הסוכנות העסקה היתה סגורה אז היו צריכים לקחת ממך פרטים ולחתום על חוזה או זכרון דברים. בשניה שכל זה לא קרה אז זה משאיר פתחים לשני הצדדים.

יכול להיות שהסוכנות קיבלה את הרושם של " ביום שלישי אני אבוא עם אבא לראות ואם יהיה בסדר אז זה סגור."

בכל מקרה חבל שלא התקשרו להודיע לך שיש להם קונה.

אסף

פורסם

פות"ש בתור אחד שמטפל שם בארבעה רכבים ואני משער שכמה שנים, אתה אמור לדעת שרכבי היד שניה למכירה מופרדים מהסוכנות (רק מטופלים שם) והטרייד אין שם הוא בחסות אוטודיל בלבד (הרכבים נמסרים לאוטודיל), מכירת רכבי היד שניה שם מתנהלת כמו מגרש רכב שלא קשור לסוכנות (מכירת רכבי היד שניה מנוהלת ע"י 2 אנשים שיש להם אחוזים קטנים במוסך) ואין קשר לנציגים של הסוכנות, ככה שאם לא דיברת עם ת' או מ' זה כאילו שלא התעניינת בנוגע לרכב.

אני מניח שמכירים אותך שם והכל, אבל עדיין לדעתי עדיף שהיית עושה זכרון דברים או משאיר משהו על החשבון, כנראה שמדובר גם בסוג הלקוח, אני יכול להבטיח לך שאם אני הייתי במקומך, הרכב היה נמכר לי ללא מקדמה או זכרון דברים.

Detailer.gif
פורסם
אני לא מצליח להבין על מה אתה מתלונן? לא התחייבת לשום דבר,

לא סיכנת כסף ולא ביצעת נסיעת מבחן.

מדוע אתה מצפה להתחייבויות כלפיך?

כי זה שהוא סיכם עם איש המכירות?

לחיצת יד והסכמה, כמוה כחוזה.

מילא אם איש המכירות היה דורש חתימה על משהו ואולי גם מקדמה.

אומנם אין כאן משהו ששווה ללכת איתו לבית משפט, אבל זה זלזול בלקוחות והוא צודק, גם בתלונה וגם בזה שלא יחזור לשם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...