Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים רכב קטן הביתה, מתלבט בין סוזוקי אלטו לקיה פיקנטו לא יודע דווקא למה סתם נתפס לי בראש. אשמח לעוד רעיונות.

מחפשים רכב ידני קטן וחסכוני בתור רכב שני.

בהתחלה ההתלבטות הייתה אולי לקנות איזה רכב מיני חדש לגמרי בכמה שיעלה. כדאי לקנות רכב חדש? חברים הורידו אותי מזה בגלל ירידת ערך גדולה של רכב חדש לגמרי.

בגדול התקציב הוא 20-35K או ללכת על רכב חדש.

נסיעה של 40-70 ק"מ יום יום לעבודה.

אשמח לרעיונות או כיוונים חדשים

פורסם

אלטו זה רכב פשוט וזול. מתאים למי שאין לו יותר מידי דרישות לנוחות - רק שיהיה זול לקניה, אמין וחסכוני.

קיה עדיפה בהכל - נוחות, מרחב פנים, הרגשה על הכביש, אבל פיקנטו יותר יקרה.

כלכלית שווה לקנות רכב בן שנתיים (כבר הפסיד ירידת ערך ראשונית ועדיין לא אמור להתקלקל בגלל הגיל וקילומטראז' ).

יש שפע של שני הרכבים בשוק, תחפש נתונים טובים, רצוי מפרטי. מה שאני לא בטוח, זה התקציב שרשמת (נראה לי לא מספיק לפיקנטו בת שנתיים במצב טוב ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפיקנטו עדיפה הכל חוץ מהחסכון בדלק.

באזור ה33 הפיקנטו נכנסת ,אפשר לשקול עוד סוגים של מכוניות מיני כמו 107/פנדה או אולי לעלות לסופר מיני כמו הפיאט גרנדה פונטו/פונטו איבו.

פורסם

vladclar תודה רבה, השאלה אם שווה להשקיע את ה"תוספת" הזאת על הקיה, סופו של שימוש זה יהיה רכב אמין יותר?

יואב תודה, מבין הרכבים שהזכרת עדיין הפיקנטו עדיפה?

פורסם

אני חושב שלמי שנוסע 70 ק"מ לעבודה לפעמים כדאי שיהיה רכב יותר נוח ונעים לנסיעה מאשר אלטו או פיקנטו.

הייתי שואף לסופר מיני כלשהי. מחוץ לעיר לא יהיה הפרש גדול בצריכת הדלק, אבל הרכב יהיה הרבה יותר נעים לנסיעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דווקא פיקנטו מרגישה יותר כרכב אמיתי על כביש בינעירוני. ולדעתי היא שווה את התוספת במחיר מול אלטו.

אני לא חושב שזה נכון להתייחס לרכבי מיני כאילו זה קלנועית אשר אסור לצאת איתה מחוץ לעיר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההתייחסות היא לא כקלנועית, אלא כרכב שפחות נעים לנסוע בו נסיעות ארוכות מאשר רכב כמו פורד פיאסטה למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

התחושה של אי נעימות פחות קיימת בקיה. למעשה, מכל רכבי מיני, פיקנטו נותנת תחושה הכי טוב בכביש בינעירוני.

פורסם

תבין אתה עומד לעשות לא קצת קילומטראז' כל יום, זאת אומרת שבסופו של דבר איכות הנסיעה תשפיע עליך בטווח הארוך אז נראה לי שווה לך להרים קצת את רף התקציב ולקנות פיקנטו חדשה יחסית(2-3 שנים מקסימום)

פורסם

אם הוא כבר מעלה את התקציב, שירכוש סופר מיני.

פורסם

אלטו זה רכב מאוד מאוד בסיסי, שמיועד (עד כמה שידוע לי) למדינות עולם שלישי.

לאישתי הייתה אלטו ידנית כשרק הכרנו, בפעמים הספורות שנסעתי בה (בעיקר כשלקחתי את הרכב לטסט \ טיפול) - קיללתי כל רגע. מושב פשוט ולא נוח, תנוחת ישיבה לא נוחה, שיכוך של קרש גיהוץ.

זוגתי לעומת זאת מאוד אהבה אותה ונסעה בה בכל רחבי הארץ. בצד הייתרונות - אמינות וחסכון בדלק.

מנסיעה אחת על פיקנטו - הרגישה הרבה יותר נוחה.

ממליץ לך בכל מקרה לבצע נסיעת מבחן על הרכב הנבחר ולראות האם מתאים.

יש חברות השכרה שמשכירות את הרכבים האלה בכ 100 ש"ח ליום,, לדעתי זה שווה, כדי לא להתאכזב אחרי הקנייה.

פורסם

האלטו מכונית מזעזעת, תחבורה בסיסית ותו לא.

פורסם

אם ההתלבטות היו בין הפיקנטו לאלטו אז אין פה באמת התלבטות - הפיקנטו לוקחת בענק (וזה עוד לפני שבכלל הזכירו את ה-7 שנים אחריות שיש עליה). ממליץ לך לקחת לנסיעת מבחן ולראות אם אתה אוהב את הרכב.. :)

• תוכן חדש...