Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם יש לי מיקום ואישור שכירות בתחנת דלק לפתוח שטיפת רכב ידנית כרגע אני צריך להתחיל את מסע האישורים לרשיון עסק. שאלתי היא איזה אישורים צריך ? ואיך מתחילים את כל התהליך הזה. תודה דודו.

פורסם

רציתי לשאול מה כדאי יותר מבחינת עלויות ודרישה צרכנית. אני קרוב מאוד לפתיחת שטיפת רכב אך מתלבט אם להביא מנהרת שטיפה או לעשות שטיפה ידנית עם גרניק בלחץ מים. מה עדיף גם מבחינת עלויות ועל מה יש ביקוש יותר? וכמה בערך עולה מערכת מיחזור מים. תודה

פורסם

מה עדיף מבחינת עלויות ולמה יש יותר ביקוש אמורים לעשות בשלב התוכנית העסקית עם רואה חשבון, לא בפורום אסתטיקה...

ואתה לא באמת מצפה שמישהו פה ידע כמה עולה מערכת מיחזור מים, נכון? :shock:

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

פורסם

העם ישראל מחולק לשני קבוצות.

אחת מחפש מהירות (מנהרה שטיפה) ופחות נזק עתידי לצבע, מחיר (חומרים זולים ואולי מסוכנים לצבע).

השניה מחפשת איכות חומרים, שטיפה ידנית והשקעה בעובדים נורמלים. הראשונה לדעתי 90% מהעם, עצה שלי חכה לקיץ, בחורף הגשם שוטף להם את האוטו.

פורסם (נערך)

תשמע, אני לא מומחה בעסקים מהסוג הזה, מה שכן היה לי מכר שפתח לפני כמה שנים שטיפה ידנית. אני זוכר שהוא סיפר לי שדי קשה לשרוד אם אתה עושה רק שטיפה ידנית. חייבים עוד שירותי סיכה כדי להחזיר את דמי השכירות ועלויות שוטפות, כמו שטיפת מנוע, דיטיילינג (בשם העממי פוליש ווקס), השחרת חלונות וכו'. בסוף הוא סגר את העסק.

מנהרת שטיפה זה עסק אחר לגמרי עם השקעה ותכנון ברמות בסדר גודל שונה

עריכה אחרונה על ידי נומד
פורסם

תודה. ומה בקשר לשטיפה בלחץ קיטור ? עם מכונה כזאת לא צריך מערכת למיחזור מים זה עובד מעולה עם מכונה תעשייתית..

פורסם

נומד - בבאר שבע יש המון שטיפות ששורדות והן מציעות בעיקר שירותי שטיפה, רוב האנשים לא מבצעים פוליש או ווקס. רוצים שהאוטו יהיה נקי וכל השאר לא ממש מעניין אותם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תודה. ומה בקשר לשטיפה בלחץ קיטור ? עם מכונה כזאת לא צריך מערכת למיחזור מים זה עובד מעולה עם מכונה תעשייתית..

באנת שזה ניראה על הפנים,אם הייתי חושב לפתוח שטיפת רכבים אז הייתי עושה אותה ידנית.

עמדה שבה עובד בן אדם עם קיטור וסבון מוקצף לאחר מכן הרכב עובר לעמדת הייבוש.

מספיק יש לך 4-5 חניות ואתה מרביץ עבודה בשיטה הזאות.

בנסוף אתה יכול למכור כל מיני שטויות לרכב כמו רייחנים שטיחים ריפודים ריפודים להגה וילונות וכל מה שעולה לך לראש

כמובן שעם תמכור נכון ופרסום טוב אין סיבה שלא תעבוד בימיי הקיץ.

• תוכן חדש...