Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוזמן מאליאקספרס. לא מתיישב כמו המקורי וצריך קצת לשחק איתו (אין תחליף למקורי) אבל עדיין מוסיף למראה.

ילדים קקות כנראה ידעו שאני מתכנן להוריד את הסמל העליון אז הם עזרו לי בזה - הוחלף בסמל שטוח.

תמונות לפני ואחרי להנאתכם.

IMG_3624.jpg

IMG_3635.jpg

פורסם

תודה.

המקורי חלק יותר עם מראה נקי, החדש עם נוכחות. יש פה שינוי, לא החלטתי אם זה הולם את הלוק במאה אחוז.

פורסם

מעניין, הרוב חושב שהמקורי יפה יותר?

אני דווקא חושב הפוך. האפטר-מרקט נותן לרכב מראה יותר צעיר.

אחד כזה כבר ממזמן בתוכניות שלי:

194144d1287356004-my-brand-new-2011-w212-star-grille-front.jpg

:yum::yum:

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

בהתחלה באמת לא ידעתי אם מדובר בשיפור או לא, אבל כמה ימים אחרי ואני כבר יותר מתחבר לזה...

IMG_3708.JPG

פורסם

משתעשע במחשבה של איך יראה הגריל ללא סמל בכלל.

קיים דבר כזה בכלל?

אגב לגבי החארות שהורידו לך את הסמל העליון, לא נורא, סמל נראה ממש ממש טוב.

"יאללה בירי".

פורסם

לא נראה לי שיש...

זו לא הפעם הראשונה שילדים מורידים את הסמל, החזקתי את זה תמיד כגיבוי. הטמבלים הקטנים לא מבינים שאין דרך לשלוף אותו מבחוץ מבלי לשבור אותו. יש להם מזל שהייתי בחו״ל, הייתי רודף אותם כמו צ׳אק נוריס

פורסם

לדעתי המקורי יפה יותר. מי שמכיר את הדגם, יודע שגריל כזה לא בא עם הדגם הזה סטוק. הגריל עם האנג'ל אייז ו"קסנון" מכניסים את הרכב לקטגוריה של סטיגמות מאוד מסויימות (במקרה כזה בתקופה כזאת לא מומלץ להסתובב באיזורים איפה האנשים חוששים לביטחון). אבל העיקר שאתה מרוצה. :)

תתחדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...