Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי רכב לבן, ישן יחסית מודל 2007. הצבע המקורי שלו הוא לבן ולפני שאני הולך לעשות לו פוליש ווקס אני שוקל לצבוע אותו לכסוף/שחור. רציתי לדעת כמה זה יעלה בערך? שמעתי גם שצבע חדש אף פעם לא כמו הצבע המקורי ושאחרי כמה זמן נהיה דהיות וקילופים למיניהם. זה נכון? גם אם עושים עבודה טובה? ובכללי מה אתם ממליצים?

תודה לעוזרים!

פורסם

אם האוטו שלם ואין צבע דהויי או מתקלף תעשה פוליש וזה יראה כמו חדש מניסיון שלי ! .

ובקשר לצבע לא מומלץ כל עוד הצבע תקין ללא כל נזק לקילופים אין צורך לגעת .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)

צבע חדש לא מתקלף ולא דוהה. רק אם אתה צובע את כל הרכב ב 1500/2500 ש"ח

בשביל עבודה איכותית צריך לשלם.

סדר גודל של 3500 לעבודה בסיסית. 5000/10000 לעבודה איכותית.

יש פרמטרים נוספים למחיר:

1. מצב הרכב מבחינת פחחות. (פחות פחחות? מחיר זול יותר)

2. פירוק הרכב לגמרי. (רכב ערום)

3. איכות הצבע/לכה. (כן יש מחירים שונים על צבעים/חברות)

4. מי מבצע את העבודה? ומה הרזומה שלו? ( לא בעיה לדעת)

5. שינוי צבע מחייב עבודה יסודית יותר מאשר אותו צבע. (מעלה את המחיר)

אגב, שים לב שאתה חייב לעשות רישום על שינוי צבע. ואולי אתה לא צריך בכלל לצבוע את הרכב?

גם אפשרות.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

יוגב הנושא הזה מעניין אותי כי יש לי כמה פיצוצים והרכב עצמו רכב זול אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, מה קורה אם עושים צביעה ב1500 שח? אם אשמור על הצבע בעזרת אוטמים ושטיפות, עדיין הוא יתקלף אחרי כמה חודשים ? אין יותר מדי מה לעשות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

קח בחשבון שגם ב5000 ש"ח יצבעו לך את הרכב חיצונית בלבד. מה זה אומר? שמבחוץ הוא יהיה שחור/כסוף אבל כשתפתח את הדלת אתה תראה לבן. אם אתה רוצה לצבוע, עדיף בצבע המקורי.

אם מתחשק לך להשקיע 10K וצפונה, יפרקו את כל האוטו כולל שמשות ויצבעו מחדש. אבל בשביל עמודה כזאת צריך איש מקצוע רציני שידע להחזיר הכל למקום.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מנסיון על פח (פלסטיק) הרכב שלי, כן. התפוצץ לי הצבע בטמבון, לבד, מעצמו.

אפי' ששטפתי ידני בלבד, ויישמתי אוטמים.

נו אז מה תגיד על אותם אלפי רכבים חדשים ישר מהמפעל שאחרי כמה שנים בודדות על הכביש

כל הצבע/לכה שלהם דהויה ומקולפת? והם נראים זוועת עולם. וכן הצבע שלהם ממש "מקורי" ישר

מהמפעל. אז זהו, שאין מה להגיד אלא כל מקרה לגופו.

מכיר צבעים שמגיעים לתוצאות לא פחות טובות מרובוטים אוטומטיים שיש במפעלים.

אבל מה יש בעיה -צריך לשלם, והרבה.

פורסם

יוגב התשובה שלי התייחסה לשאלה של rg1. שצבעתי את כל הרכב כולל קצת פחחות ב2000 שקל, והאוטמים לא עזרו לטמבון בכלל.

ודאי שיש פאשלות בצביעה גם לרכבים חדשים, ובודאי שיש גם צבעים שיודעים לצבוע ברמה טובה, אך כמו שאמרת זה עולה.

פורסם
יוגב הנושא הזה מעניין אותי כי יש לי כמה פיצוצים והרכב עצמו רכב זול אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, מה קורה אם עושים צביעה ב1500 שח? אם אשמור על הצבע בעזרת אוטמים ושטיפות, עדיין הוא יתקלף אחרי כמה חודשים ? אין יותר מדי מה לעשות?

אכן נושא מעניין ומסקרן כמו הרבה תחומים אחרים בחיים שמעניינם אותי. בגלל אופי פדנט אני תמיד מהווה "כאבי ראש" לבעלי מקצוע. כי אני רואה הכל, להפתעתם. (לאחרונה עשיתי תיקון קטן והערתי על מריחת צבע קטנה מתחת לטמבון שרק אני רואה...הצבעי נשאר בהלם) וזה מה שגורם לך להבין איך צריך לבצע את העבודה -כי מי שלא מבין וחוקר מקבל עבודה בהתאם.

שיודעים שאתה יודע מה רמת הצפיות שלך מהם? הם תמיד יקפידו לעשות את המקסימום.

זה תופס בכל תחום אגב. (ולא מדבר על חאפרים)

לשאלתך, לא קיימת חייה כזו צביעה כוללת בסכום של 1500 ש"ח

פעם חברים היו הולכים לכפרים בצפון או בשטחים לצבוע את "כל הרכב" במחיר דומה

את רמת הצביעה אני לא צריך לפרט לך.

פורסם

לא הסברתי את עצמי עד הסוף, כנראה גמרתי לחוסר הבנה.

השאלה שלי הייתה כללית ולא על 1,500 שח.

אני שואל כי הגג שלי מתקלף, הלכתי לפחח חבר של המשפחה והוא הציע צביעה ושיוף כמו שצריך הכל 1,200 שח. רק לגג.

כשנדהמתי מהמחיר (הרכב עצמו שווה 10K) הוא אמר שהוא יכול גם לעשות צביעה ב400 שח לגג.. אבל לא רוצה כי אני אחזור עליו כועס אחרי חודשים שהצבע יתחיל להתפוצץ.. אז חשבתי אולי ללכת על הזול ולנסות לטפל בו כמה שאפשר..

פורסם

לא ניתן "לטפל" בצבע ללא יסוד טוב.

כמו שלא ניתן לבנות מגדל ללא יסודות טובים/איכותיים/יציבים/חומרים מתאימים. יש?

אגב גם הרכב שלי לא יקר משיקולים שונים ואני דואג להשקיע בו גם מבחינה מכנית

ובוודאי קוסמטית.רכב ישן גם יכול להראות יפה. למרות שאני רואה הרבה רכבים ממש חדשים שנראים כמו גרוטאות והלב זועק.

• תוכן חדש...