Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברתי לחיים החליטה לקנות דירה. מה שעמד בתקציב שלה הייתה דירה חדשה בראש העין ב"פרוייקט חלומות ראש העין". אני לא משוכנע שאני שמח ממיקום מגורי העתידי החדש אבל יש מצב שזה בגלל שאני לא יודע כלום על ראש העין חוץ מתימנים לועסי גת. יש מישהו בקהל שבמקרה גם רכש דירה בפרוייקט או שגר כרגע בראש העין ויכול להרגיע אותי שאני לא עומד לעבור לגור בחור?

8)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא גר שם אבל מהיכרותי הדלה עם האזור, חצי מאוכלוסיית ראש העין הם אנשי הייטק עם ילדים שאין להם עצבים לגור ברקטום של גוש דן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום שכן (לעתיד).

גם אנחנו קנינו בפסגות אפק (בפרוייקט אחר שנמצא לא רחוק מ"חלומות ראש העין" של שיכון ובינוי). גרים כאן [בשכונה הסמוכה לפרוייקט] כבר 8 שנים (זה משפיק משכנע ? :p ).

כרגע אני נאלץ להמשיך להיות שכן של lanosforce (עד לאמצע 2016, ואז אפטר ממנו :evil:;-).... סתם סתם, אחלה שכן ! אני מנסה לשכנע אותו שיבוא לגור לידי בדירה הבאה...אולי יצליח לי :D ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הבעיה שלך לא תהיה המגורים בראש העין אלא עומסי התנועה שיהיו בכניסה והיציאה לעיר. כבר עכשיו, לפני האכלוס המסיבי הצפוי בשנים הקרובות מערכת הכבישים מסביב לעיר בעייתית בשעות העומס.

הדימוי שלך על אוכלוסיית ראש העין רחוק מאוד מן המציאות.

פורסם

נשמע טוב עד עכשיו! חוץ מהפקקים (צריך להגיע לתל השומר כל בוקר). אני מודה שהמעבר יהיה לי קשה בעיקר בגלל הצורך לקום עוד יותר מוקדם בבוקר כדי להגיע לעבודה :\

8)
פורסם

אני לא מהאיזור אבל ממה ששמעתי, אז רק טוב.

וגם אני מחפש שם כעת דירה בשכונת נווה אפק (לי לאשתי ולילדה שאוטוטו מגיעה לעולם)

לגרים בעיר, האם תוכלו להרחיב לי על השכונה?

בינתיים שמעתי רק טוב (חוץ מבעיות חניה בערב) האם יש משהו ספציפי לטובה/לרעה שאני צריך לדעת על השכונה הנ"ל?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אנחנו רצינו לקנות בפרוייקט של פרץ בוני הנגב - אבל העסקה לא צלחה בגלל כמה קישקושים משפטיים.

בסוף קנינו באורנית.

בנוגע לפקקים, נכון שיש פה עומס בבוקר - אבל אני רואה את העבודות המאסיביות שקורות פה ומקווה לטוב.

אישית אני נוסע ברכבת ואני עובד בהרצליה.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
נשמע טוב עד עכשיו! חוץ מהפקקים (צריך להגיע לתל השומר כל בוקר). אני מודה שהמעבר יהיה לי קשה בעיקר בגלל הצורך לקום עוד יותר מוקדם בבוקר כדי להגיע לעבודה :\

צרת הפקקים בבוקר היא צרה של כל איזור המרכז - ולא רק. אם היית גר בפתח תקווה או רמת גן היית סובל לא פחות, על אחת כמה וכמה כפר-סבא והסביבה.

בעוד 3 שנים יהיה מחלף חדש על כביש 444 (לראש העין). כביש 471 מביא אותך ישר לתל השומר דיי מהר. הכל כמובן תלוי בשעות שאתה יוצא מהבית.

בימים אלו נבנה מחלף חדש על כביש 5 שיחבר את השכונות החדשות.

לצערנו הרב כל איזור המרכז סובל קשות מפקקי תנועה לכיוון תל אביב (נסיעה מערבה) - ולא רק. הצירים האורכים גם כן סובלים מפקקים צפונה\דרומה (תלוי בשעות) בבקרים וכמובן אחרי הצהריים מ 15:00-16:00 ואילך.

אם אתה עובד בתל השומר, מצבך יחסית טוב. אם היית עובד בתל אביב, עדיף שתגור בתל אביב.

איפה אתם גרים היום ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני לא מהאיזור אבל ממה ששמעתי, אז רק טוב.

וגם אני מחפש שם כעת דירה בשכונת נווה אפק (לי לאשתי ולילדה שאוטוטו מגיעה לעולם)

לגרים בעיר, האם תוכלו להרחיב לי על השכונה?

בינתיים שמעתי רק טוב (חוץ מבעיות חניה בערב) האם יש משהו ספציפי לטובה/לרעה שאני צריך לדעת על השכונה הנ"ל?

יש לך פה בוודאות 2 שגרים בנווה אפק, אני ו- lanosforce.

לרוב הדירות שנבנו כאן יש חניה אחת פרטית בטאבו. הרחוב הראשי (ה באייר) עבור כבר כמה שינויים בשנים האחרונות ונוספו לו עוד חניות. שלשום נכנסו לפרוייקט חדש גם ברחוב ה באייר ואחריו גם במבצע דני להוספת חניות ציבוריות נוספות.

השכונה (של הדירות) נבנתה בעיקר ע"י 2 קבלנים, האחד אינני זוכר את שמו והשני היה בן יקר גת. ההבדלים במפרט הדירות דיי גדולים (בן יקר גת נתן סטנדרט גבוה יחסית לשנות ה 90, הקבלן השני נתן סטנדרט נמוך ורמת גימור פשוטה יותר [וגם הבניין מזדקן ברחוב המקרים פחות טוב] ). המינוס היחידי בבניינים של בן יקר גת הוא האקוסטיקה, אבל הדירות מבודדות (טרמית) היטב, לכולן צנרת SP וכד'. הקבלן השני נתן צנרת ברזל (מה שגרר אצל כולם תקלות בלי סוף) וריצוף בלטות פשוטות (בן יקר גת נתן קרמיקה 30X30). רוב הדירות עברו שיפוצים במהלך השנים, אבל פה ושם תמצא גם כאלה שהן עדיין STOCK.

השכונה עצמה מאוד מטופחת ושקטה, מעט משפחות בכל בניין (12-16 בד"כ) ויש את רוב הדברים שאתה צריך במרכז שנמצא בשכונה שלך או במרכז (דומה) של השכונה הסמוכה. מקום קלאסי למי שידו משגת דירה (או בית פרטי) ואין לו עצבים לגור ברקטום של גוש דן (תודה ל SLOWRIDE).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איפה זה בדיוק? (+/-), מרחק מתל אביב בנסיעה באוטובוס/רכבת/רכב?

(זוגתי מכריחה אותנו לעבור למרכז :2gunfire::crazyeyes:mad:

אז אני מנסה למצוא פתרון שיהיה קרוב אבל ירגיש רחוק)

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה והמפורטת. שמח לדעת שיהיו לי שכנים מעניינים במידה וזה ייצא לפועל.

אני בדיוק בשלבי משא ומתן על שני דירות גן, אחת בה באייר ואחת במבצע דני.

שני הדירות שאני שוקל לקנות הן עדיין במצב סטוק, התכנון הוא לקנות ולשפץ/להחליף את מה שצריך.

כרגע אני נוטה למבצע דני (3 חדרים וגינה) כי היא יותר שקטה ופנימית. אבל הדירה בה באייר (4 חדרים וגינה) מגיעה עם שני חניות וזה יתרון יחסית גדול בשכונה.

כמובן שיש הבדל במחירים ביניהן.

האם אתה זוכר במקרה איזה רחובות שייכים לאיזה קבלן? מי מהן עדיפה או ששניהן שייכות לאותו הקבלן?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
צרת הפקקים בבוקר היא צרה של כל איזור המרכז - ולא רק. אם היית גר בפתח תקווה או רמת גן היית סובל לא פחות, על אחת כמה וכמה כפר-סבא והסביבה.

בעוד 3 שנים יהיה מחלף חדש על כביש 444 (לראש העין). כביש 471 מביא אותך ישר לתל השומר דיי מהר. הכל כמובן תלוי בשעות שאתה יוצא מהבית.

בימים אלו נבנה מחלף חדש על כביש 5 שיחבר את השכונות החדשות.

לצערנו הרב כל איזור המרכז סובל קשות מפקקי תנועה לכיוון תל אביב (נסיעה מערבה) - ולא רק. הצירים האורכים גם כן סובלים מפקקים צפונה\דרומה (תלוי בשעות) בבקרים וכמובן אחרי הצהריים מ 15:00-16:00 ואילך.

אם אתה עובד בתל השומר, מצבך יחסית טוב. אם היית עובד בתל אביב, עדיף שתגור בתל אביב.

איפה אתם גרים היום ?

איציק

כרגע גרים באור יהודה. קם בשבע ותוך עשרים דקות נסיעה אני בתל השומר במחלקה.

8)
  • תוכן חדש...