Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. היום במהלך פקק איטי בגהה עמדתי מאחורי רכב ואוטובוס נכנס בי מאחורה. מעוצמת המכה לא ניתן לפתוח את הבגאז שלי וכמו כן הוא הדביק אותי לרכב שלפניי שניזוק קלות. כלומר היינו שלושה כלי רכב דבוקים אחד לשני.

ברשותי מצלמה קדמית שצילמה : רואים שהייתי במצב עמידה במרחק מהרכב שלפניי ואז יש את ההתנגשות מאחור.

יש לי ביטוח מקיף.

צילמתי רשיון נהיגה, תעודת ביטוח וראיון רכב של האוטובוס ושל הרכב שלפניי.

צילמתי גם את מספרי הרכבים והנזקים.

מה עושים עכשיו?

האם הביטוח של האוטובוס אמור לשלם נזקים שלי ושל הרכב מלפני?

האם אני צריך לתבוע את הביטוח שלי ולהפסיק ירידת ערך?

עריכה - שכחתי לציין שזאת התאונה הראשונה שלי. והאחרונה :-)

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האשם לפי סיפורך זה האוטובוס, שהביטוח שלו ( אם יש לו כזה ) או חברת האוטבוסים , צריכים לשלם את הנזק שלך ושל הרכב שהיה לפניך.

תודיע לביטוח שלך על התאונה , מבלי להפעיל כרגע את הביטוח שלך, ותראה איך מתקדם עם בעל האוטובוס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בסדר ישה.

בגדול - בוא נאמר תסריט חיובי. אם אני מודיע אבל אינני מפעיל , חברת הביטוח שלי פונה לחברת הביטוח של האוטובוס (הנהג שכיר בחברת אוטובוסים ידועה ) ואז אם היא מודה מהו התהליך?

תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מוסך ושמאי לבחירתך [שומר את כל הקבלות, כן?], משלם על התיקון באמצעות שיק דחוי ל-3 חודשים קדימה, מודיע לחברת הביטוח על כל העלויות ואם הכל חלק כפי שתיארת עד שיפרע השיק חברת האוטובוסים תעביר את הכסף בעקבות הנזק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סליחה על החפירות מחר אשאל את הסוכנת קצת מידע אבל אני רוצה לבוא לשיחה קצת יותר מוכן - אם אני לוקח מוסך ושמאי לבחירתי - ביום או בכל יום שהאוטו שם חברת הביטוח שלי מוסרת לי רכב חלופי?

האם אני נפגע מהיעדר תביעות?

אני מתנהל רק מול חברת הביטוח שלי?

והאם עליי יהיה לשלם השתתפות עצמית?

פורסם

ברוב החברות, ברגע שתבחר שמאי ןמוסך מטעמך ההשתתפות העצמית שלך גבוהה יותר, אבל במקרה שהרכב הפוגע בך אכן נמצא אשם/ חברת הביטוח שלו לא מכחישה את אשמתו, אזי כל זה לא מעניין אותך כי הם משלמים על הכל. במקרה שאכן הם מודים באשמתם אז בעצם אתה לא מפעיל את הפוליסה שלך ועדיין תהנה מהנחת העדר תביעה.

גם אם תאלץ להפעיל את הפוליסה שלך כעת וכל נושא האשמה יתברר רק בעוד שנתיים (נניח שנהג האוטובוס יכחיש כעת, אבל תזכה במשפט נגדו עוד שנתיים) אז תקבל חזרה מחברת הביטוח שלך את הנחת העדר תביעות בדיעבד וגם את ההשתתפות העצמית (מחברת הביטוח שלו).

הכי טוב זה להתייעץ עם סוכן הביטוח מבחינת מה הפרוצדורה הכי טובה ברמה הביטוחית ויחד עם זאת להעדיף שמאי שלך ופחח שלך.

פורסם

תודה על ההסבר.

אעדכן בהמשך

פורסם

שלום- דיברתי עם הסוכנת ביטוח :

היא אמרה לי שאני יכול לשים את האוטו בכל מוסך שארצה ולהביא כל שמאי שארצה היא כמובן גם ציינה שהיא מעדיפה למוסך הסדר ושמאי מהרשימה שלה.

לגבי רכב חלופי- היא אמרה לי שזה מהיום השני. כמו כן היא אמרה לי שישנם מוסכים שנותנים מהיום הראשון.

מישהו יכול להמליץ לי על שמאי ומסך לתיקון הפחחות? עדיפות לכפר סבא ויש אפשרות גם רמת גן

פורסם

עדכון: האוטו במוסך פחחות. השמאי העריך את הנזק ב 10K. השמאי אמר לי שהדו"ח שלו יהיה מוכן בגמר התיקון בשבוע הבא ואוכל לקבלו לאחר השארת 2 צ'קים דחויים אחד לו ואחד למוסך. ואח"כ יהיה עליי להעביר זאת לחברת הביטוח שלי כדי שזאת תעביר לחברת הביטוח של האוטובוס.

אני חשבתי שדו"ח שמאי מקבלים לפני תיקון.

מישהו יכול לייעץ?

פורסם

השמאי הורה למוסך מה לתקן.

רק לכתוב את הדו"ח לוקח זמן.

הכל תקין גם מבחינת השיקים , למועד פרעון בעוד 90 יום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האם פותח השרשור לא אמור לתקן את הרכב שהוא פגע בו?

עד כמה שידוע לי, הוא אשם בסעיף "אי שמירת מרחק" ובגלל זה כשפגעו בו הוא פגע במישהו אחר.

אלא אם כן האוטובוס פגע בו במהירות גבוהה ודחף אותו מרחק גדול.

נשמח אם תשתף את הסרטון.

פורסם (נערך)

היי. בסרטון רואים שלא עמדתי צמוד לרכב שלפניי. ישנה עצירה מלאה שלי במרחק שרואים את הגלגלים האחוריים של הרכב שלפניי. ואז שניה לאחר שעצרתי האוטובוס גורר אותי , לינק לסרטון:

חברת הביטוח שלי טוענת שהאוטובוס אחראי על הנזק של הרכב שלפניי בנוסף לרכב שלי.

פורסם
השמאי הורה למוסך מה לתקן.

רק לכתוב את הדו"ח לוקח זמן.

הכל תקין גם מבחינת השיקים , למועד פרעון בעוד 90 יום.

תודה על תגובתך.

פורסם (נערך)

שלום,

הרכב שנת 2007. המחירון 20400. בוא נאמר שזה היה על גבול הטוטאל לוסט. מה גם שאני לא מקבל אגורה מהכסף. הכל ילך ישירות למוסך .

בכל אופן, איך מחשבים ירידת ערך? האם אני מקבל זאת במזומן? ממי?

תודה

• תוכן חדש...