Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התהליך פשוט

השמאי בשמאות שלו מפרט כמה עבור התיקון עצמו כמה עבור ירידת ערך.

ךדוגמה התיקון 10,000 ש"ח ירידת הערך 2,000 ש"ח חשבון השמאי 700 ש"ח, סה"כ תקבל שיק על סך 12,700 ש"ח ( בתקווה שחברת הביטוח משלמת את הכל ולא מקצצת בשיטת מצליח )

למוסך שילמת 10,000 ש"ח לשמאי 700 ש"ח בכיסך נשאר 2,000 ש"ח שהם ירידת הערך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי תאריכי הצ'קים - היה לי סיפור דומה לפני כשנתיים וחצי, הנהג הפוגע השתהה בהודעה לביטוח שלו כך שכל התהליך קצ, התארך - ביקשתי מהמוסך לדחות את הפקדת הצ'קים ואכן הוא הפקיד אותם רק לאחר שהכסף נכנס לחשבוני. צריך להוסיף שאני לקוח ותיק מאוד של אותו מוסך, והיה לו אמון בכך שלא אמשוך אותו מעבר לנדרש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל הכסף של המוסך ממה שאני הבנתי לא עובר דרכי. הוא מגיע ישירות למוסך. או שאני כנראה מתבלבל . חברת הביטוח של האוטובוס מנפיקה לי צק לפקודתי?

בכל אופן אני מאמין שלא תהיה כאן השתהות או בעיה של המתנה קצת מעבר לזמן של השלושה חודשים.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש שתי דרכים לתשלום למוסך:

1. במוסך הסדר, כאשר אתה תובע את הפוליסה שלך, אתה משלם השתתפות עצמית ושכר שמאי, וחברת הביטוח מתחשבנת ישירות עם המוסך ומזכה אותך בעלות השמאי.

2. בכל מצב אחר - תביעה מצד ג', תיקון במוסך שאינו בהסדר עם המבטח שלך וכו' - אתה נותן שלושה צ'קים: האחד לתאריך התיקון או סמו לו למוסך בגבה ההשתתפות העצמית ושניים דחויים ל-60-90 יום לשמאי ולשאר עלות התיקון, ובזמן זה משלים את הליכי תביעת הביטוח כך שתזמון קבלת הפיצוי מהביטוח וגבית הצ'קים מתואם. עד כמה שאני זוכר הכסף מועבר לחשבונך בהעברה בנקאית (בעבר היה משולם בצ'ק).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום. היום במהלך פקק איטי בגהה עמדתי מאחורי רכב ואוטובוס נכנס בי מאחורה. כמו כן הוא הדביק אותי לרכב שלפניי

מה בדיוק יש להולך רגל לעמוד בפקק, בין אוטובוס לרכב פרטי, ועוד בכביש בין עירוני??

האם אתה מודע לכך שאסור להולכי רגל בכלל להיות על כביש כזה?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, מדובר בפורום רכב, יש הזדהות מלאה בין בעל הרכב לרכבו.

פורסם
מה בדיוק יש להולך רגל לעמוד בפקק, בין אוטובוס לרכב פרטי, ועוד בכביש בין עירוני??

האם אתה מודע לכך שאסור להולכי רגל בכלל להיות על כביש כזה?

צודק. מתקן את הניסוח כפי שרשמת.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
יש שתי דרכים לתשלום למוסך:

1. במוסך הסדר, כאשר אתה תובע את הפוליסה שלך, אתה משלם השתתפות עצמית ושכר שמאי, וחברת הביטוח מתחשבנת ישירות עם המוסך ומזכה אותך בעלות השמאי.

2. בכל מצב אחר - תביעה מצד ג', תיקון במוסך שאינו בהסדר עם המבטח שלך וכו' - אתה נותן שלושה צ'קים: האחד לתאריך התיקון או סמו לו למוסך בגבה ההשתתפות העצמית ושניים דחויים ל-60-90 יום לשמאי ולשאר עלות התיקון, ובזמן זה משלים את הליכי תביעת הביטוח כך שתזמון קבלת הפיצוי מהביטוח וגבית הצ'קים מתואם. עד כמה שאני זוכר הכסף מועבר לחשבונך בהעברה בנקאית (בעבר היה משולם בצ'ק).

לא מדויק.

במקרה שהיה לי, כאשר צד ג' הודה באשמה וביצעתי את התיקון במוסך הסדר של הביטוח של הפוגע עם שמאי ששלח הביטוח שלו (לא מומלץ במיוחד, אני יודע. לא נזק גדול מצד שני), לא הייתי צריך להפקיד שום צ'ק לאף אחד והכל נסגר בין הביטוח למוסך ולשמאי.

החזר על ירידת ערך (1.5%) קיבלתי בצ'ק בדואר.

פורסם

זה כיון שהסכמת למוסך הסדר של הביטוח של הפוגע. מקרה שונה מאלה שאני תראתי. במקרה 2, שקרה לי, בעל הרכב הפוגע (מונית שפגעה ברכבי מאחור, אם זה משנה משהו) ניסה לשכנע אותי לפנות למוסך כזה, הודעתי לו חד משמעית שאני אבחר את המוסך כרצוני והוא ישלם את נזקי. מאז לא שמעתי ממנו יותר אלא התשלום הועבר אלי באמצעות סוכן הביטוח שלי.

פורסם

שלום. האוטו עדיין במוסך. רציתי לשאול מה חשוב לבדוק ולראות לפני שאני נותן את הצ'קים הדחויים ואת האוטו?

האם אני צריך לקחת קבלה בעד הצ'קים שנתתי?

פורסם
התהליך פשוט

השמאי בשמאות שלו מפרט כמה עבור התיקון עצמו כמה עבור ירידת ערך.

ךדוגמה התיקון 10,000 ש"ח ירידת הערך 2,000 ש"ח חשבון השמאי 700 ש"ח, סה"כ תקבל שיק על סך 12,700 ש"ח ( בתקווה שחברת הביטוח משלמת את הכל ולא מקצצת בשיטת מצליח )

למוסך שילמת 10,000 ש"ח לשמאי 700 ש"ח בכיסך נשאר 2,000 ש"ח שהם ירידת הערך

שאלה:

בדו"ח שמאי המפורט עם התמונות של הרכב וכו' ישנו ירידת ערך של 2.3K פלוס 10K למוסך פלוס 1K שכ"ט שמאי כלומר סה"כ תביעה כ 13.3K.

האם מקובל ורצוי להוסיף הוצאות נוספות של נסיעות למוסך וממנו והפסדי שעות עבודה?

אשמח לקבל את עיצתכם- אינני רוצה לבקש יותר ממה שמגיע לי.

פורסם

תוסיף. אבל אם אתה מוסיף אתה חייב שזה יהיה הגיוני ומגובה במסמכים.

נניח הפסדת יומיים עבודה ונסעת במוניות?

קבלות מהמונית ואישור על החסרת 2 ימי עבודה ואז הסיכוי שתקבל משהו יגדל.

פורסם

בוא נהיה הגיונים: לא צריך יומיים בשביל לקחת ולהחזיר אוטו למוסך. הפסדתי כ 4 שעות עבודה.

איך אני מוכיח? איך אני ממציא מסמך המאשש את העובדה?

פורסם

דו"ח נוכחות בעבודה, יחד עם כרטיס העבודה במוסך (עם שעת הניסת הרכב) וחשבונית (תאריך וכנראה גם שעת יציאת הרכב). אם שילמת בכרטיס אשראי תלוש האשראי יישא גם את תאריך ושעת העסקה.

פורסם

עדכון:

הגשתי את כל המסמכים לתביעה.

שאלה שאולי הייתי צריך לשאול לפני ההגשה: האם מקובל או נהוג לצרף מכתב בו אני דורש את ביצוע התשלום תוך 14 ימים?

אם כן האם לטעמכם אפשר לבקש מסוכנת ביטוח שלי?

שאגב היא באמת מקסימה. תמיד עוזרת ומייעצת .

• תוכן חדש...