Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצוי, שלא לחמם את האווירה סתם

אם לא חוזרים אליך תוך כשבועיים שלושה, אז הייתי מתזכר בכתב.

החוק מתיר לחברת הביטוח ל"דגור" על התביעה 30 יום , אם הוגשו לה כל המסמכים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי.

תודה ישה על העזרה והעצות.

תודה לכולם.

אעדכן בעוד כחודש אלא אם תהיה תשובה לפני בעזרת השם.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

המשך עדכון: היום סוכנת הביטוח שלחה את כתב תביעתי באמצעות עו"ד של הסוכנות. בכל מקרה המכתב נשלח בדואר רשום לחברת האוטובוס בלבד היות והיא מצאה שיש לו רק ביטוח חובה וגם היות ונהג האוטובוס אמר לה שהוא בכלל לא הודיע על התאונה.

לאחר שהיא דיברה עם הנהג היא עדכנה אותי ואני הסברתי לה שלא יכול להיות שלא ישימו לב כי מעוצמת המכה הפגוש הקדמי של האוטובוס נשבר גם כן. משיחה שלי איתו הוא טוען שלא הודיע על התאונה ומנגד אמר לי שהאוטובוס תוקן כבר למחרת התאונה כך שלא נראה לי שלא הודיע כפי שהוא טוען.

בכל אופן,

האם בנוסף, יש טעם לשלוח כתב תביעה לנהג באופן אישי או שווה להמתין?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני מניח שמה שנשלח הוא דרישה לתשלום לחברת האוטובוסים ולא תביעה. תביעה צריך להגיש לבית המשפט קודם ואח"כ לנתבע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהחלט. אתה צודק. דרישה נשלחה.

• תוכן חדש...