Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נייד מומלץ לילד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילד בן 8 - והוא היחיד בכיתה בלי סמארטפון. מילא זה, הבעיה היא שלפעתים הוא נשאר בבי"ס לחכות לנו, ואז אנחנו חייבים שיהיה לו טלפון.

אם כבר חייבים, לא הייתי רוצה שיהיה לו נוקיה ישן ושונה מהאחרים, אלא איזה סמארטפון פשוט אך סביר בביצועיו.

ראיתי במחסני חשמל כל מיני בסכום של עד 500 ש"ח, אבל אינני מכיר.

המלצות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חדש? (אחד ממכשירי אנדרואיד כנראה)

יד שניה? (גם אייפונים נכנסים למשוואה)

דרישות? מסך? כ. זכרון? סוללה נשלפת?

פורסם (נערך)

הבן שלי גדול בשנתיים משלך, והוא מאד מרוצה מהLG L70 (אופטימוס) שקניתי לו בשנת הלימודים הקודמת.

פחות או יותר עומד בתקציב שלך (לא בחנות שאני קניתי אותו, אבל חפש בזאפ ותווכח).

מע' אנדרואיד 4.4.2, זכוכית גורילה2 (חשוב לפרחחים הקטנים והלא-זהירים במיוחד) מצלמה סבירה לצרכים שלהם,סוללה טובה מאד, GPU סביר (נו,רוב המשחקים עובדים אצלו).

והכי חשוב- יצרן מוכר. לא איזה זבל סיני. יש רומים בשפע, אם רק תרצה להתעסק, יש (בעקרון, לא יודע אם עוד יצאו לטלפון בן שנה וחצי) עדכוני FOTA. יש נתוני קרינה בדוקים ורשמיים (ממוצעים, אגב- 0.7 לראש,1.19 לגוף).

אני קניתי אותו במאה שקל יותר בקונספט סלולר בהוד בשרון, וקיבלתי תמורת השטר החום הנוסף אחריות יבואן רשמי לשנתיים (!) , ורכישה בחנות שאני סומך עליה, ויכול להמליץ עליה בלב שלם.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הLG L70 נמצא במסגרת התקציב (בחריגה של שקלים בודדים, לא נהיה קטנוניים).

בחריגה של 100-150₪ מהתקציב תמצא את הLG L90, סמסונג גלקסי S3 MINI.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שי לך אופציה לקניה בחול אתה יכול ללכת על ה-meizu note m2 ,

160$ לא כולל מס , בארץ הוא עולה בבאג 999 ש"ח .

אגב יש מבצע למחזירים גלקסי 3 זיכוי של 500 ש"ח אתה מקבל אותו ב 500 שח. שווה למי שיש גלקסי 3 תקין.

פורסם

יש את המייזו NOTE M2 בגרסת ה"מיני" עם מסך 5 אינץ', הוא עולה 750₪.

אם הוא מוצא מישהו שיורד לאילת, הוא יוכל לרכוש אותו שם תמורת 640₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

LG G2 Mini הוא מכשיר מצוין שאפשר למצוא בפחות מ-700 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מוטו ג'י מאמזון, תפעיל עליו שירותי מיקום שתוכל לנטר מרחוק עם Android device manager איפה הילד נמצא או אם המכשיר יילך לאיבוד

פורסם

Moto E בגרסאותיו השונות יעלה בין 450-600 ש"ח באמצעות אחד מאתרי אמאזון האירופיים. מנסיון של חייל המכשיר עמיד (בסיוע נרתיק פשוט ומגן מסך).

אישית לא הייתי קונה לילד בן 8 סמארטפון אלא דווקא "טלפון של סבתות", כזה שיעמוד באתגרי הכדורגל ולא ינצוץ לגנבים. גם אחד מיורשי ה-3100 יהיה מצויין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבן שלי גדול בשנתיים משלך, והוא מאד מרוצה מהLG L70 (אופטימוס) שקניתי לו בשנת הלימודים הקודמת.

פחות או יותר עומד בתקציב שלך (לא בחנות שאני קניתי אותו, אבל חפש בזאפ ותווכח).

מע' אנדרואיד 4.4.2, זכוכית גורילה2 (חשוב לפרחחים הקטנים והלא-זהירים במיוחד) מצלמה סבירה לצרכים שלהם,סוללה טובה מאד, GPU סביר (נו,רוב המשחקים עובדים אצלו).

והכי חשוב- יצרן מוכר. לא איזה זבל סיני. יש רומים בשפע, אם רק תרצה להתעסק, יש (בעקרון, לא יודע אם עוד יצאו לטלפון בן שנה וחצי) עדכוני FOTA. יש נתוני קרינה בדוקים ורשמיים (ממוצעים, אגב- 0.7 לראש,1.19 לגוף).

אני קניתי אותו במאה שקל יותר בקונספט סלולר בהוד בשרון, וקיבלתי תמורת השטר החום הנוסף אחריות יבואן רשמי לשנתיים (!) , ורכישה בחנות שאני סומך עליה, ויכול להמליץ עליה בלב שלם.

ראיתי שיש גם L40, עם מעט פחות זכרון, ומשמעותית זול יותר. יצא לך לנסות?

פורסם

אני באמת טס בקרוב - אולי אביא משהו מהדיוטי. תודה על ההמלצות, אני מבין שאחד מ- LG MOTO SAMSUNG הזולים יעשה את העבודה. את MEIZU אני לא אוהב.

איך ה- ASUS?

פורסם

לחפש מוטו G דור 1, אפילו מיד שניה.

קניתי כזה מחבר פורום, והמכשיר שווה כל שקל, ויותר מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

MEIZU דווקא מכשיר מעולה ועולה על הסדרות הזולות של הקוריאנים בכמה רמות.

לבן שלי היה JIAYU F1 שדובר עליו רבות בפורום. קניתי אחר כך עוד כמה כאלה. אחלה מכשיר.

לאחרונה התחיל להחנק עקב חוסר מקום לכל מיני דברים וקניתי לו MOTO G3.

לבת שלי יש MEIZU. היא בת 14 והוא עומד בכל הדרישות שלה.

פורסם

מבחימתי, החסרון של המוטו הוא העדר כ. זכרון וסוללה קבועה.

במיוחד כשמדובר בפרחחים הצעירים שמצלמים סלפי על כל נאד שהם תוקעים.

16G זה לא מספיק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...