Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי המון התלבטיות, סקרים, כתבות, חיפושים והתעציות החלטתי ללכת כל פג'ו 107. אני גר בירושלים אז הלכתי לתלפיות להסתובב בין המגרשים ובסוף החלטתי ללכת על ההצעה של לבינסקי טרייד.

שנת 2012(צרוה חדשה), 35000 ק"מ, פרטית, יד1, גיר רובוטי במחיר של 39000 שקלים.

היו לי כמה שאלות:

1) האם לבינסקי טרייד אמינים בכלל מה שמבטיחים?

2) מה עליי לשים דגש לפני קניית הרכב?

3)האם לסמוך עליהם לגבי הבדיקה או שאני יבזבז 500 שקל לביקה במכון שאני בוחר?

תודה רבה מראש!

פורסם

הפיגו רכב אמין,תבדוק שהגיר מתפקד בסדר בנסיעה,כך בחשבון שבעיר הוא לא הכי נעים.

תיקח לבדיקה משל עצמך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבדהו וחשדהו

קניתי מלובינסקי טרייד 107 עם קילומטראז' דומה.

וודא שהיד הקודמת פרטית.

וודא שיש היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת.

בקש מלובינסקי השבחה של הרכב (כל מה שדורש תיקון וטיפול. במידה ויש להחליף צמיגים סביר שיציעו לך צמיגים סיניים, לשיקולך ). קח איתך חבר שמבין ויחד איתו הכינו רשימת ליקויים לתיקון. תשתמש בזה למו"מ ו / או כנושאים לטיפול במסגרת ההשבחה.

וודא שיש 2 מפתחות חכמים, מפתח גולם אחד, גלגל רזרבי, ג'ק וכמובן אפוד זוהר...

קח את הרכב לבדיקה עצמאית.

והכי חשוב - בלי לחץ.

בסה"כ אני מרוצה מהקניה.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

תלוי מה יהיה מצבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...