Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני מהנה בסביבות ה-80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה לקנות בשבועות הקרובים רכב חדש ומעט מתלבט.

- בגלל חניה ודלק מעדיף רכב קטן (סופר-מיני), אבל שכן יראה כמו רכב ולא מריצה.

- אני מכוון לאזור ה80k ומעדיף רכב לא חדש מסיבות שונות.

- אני יחסית אוהב לנהוג ושואף לרכב מהנה עד כמה שניתן במסגרת ההגיוני.

- מוכן להשקיע קצת יותר בשביל אמינות ולב שקט.

- נוהג כ-15k בשנה משולב.

אפשרויות שחשבתי עליהן עד כה (ואשמח מאוד לדעתכם לגביהן ולגבי אפשרויות נוספות):

פולו שנת 2012 - שמעתי הרבה על חוסר האמינות שלה וקצת חושש.

אאודי A1 2011

אלפא מיטו 2011

208 - שומע עליה כאן הרבה המלצות אבל נראית לי לא משהו חיצונית :\

אחרי קריאת כתבות ודיונים כאן כרגע הA1 והאלפא נשמעות לי הכי רלוונטיות, אבל מאוד הייתישמח לשמוע התייחסויות לגבי כל מה שהעליתי + אפשרויות מעניינות נוספות.

אני יכול גם לחרוג ב-10-15% אם זה עושה הבדל משמעותי מאוד, אבל מעדיף שלא.

תודה מראש :)

פורסם

לגבי פולו ו A1- שתי המכוניות שייכות לאותה קבוצה VW, מדובר במכוניות מעוצבות, איכותיות מאוד, אבל אתה צודק שהעניין עם הגיר ומנוע קצת מרתיע לפני הקנייה.

בתור אחד שחובב אלפא רומאו- ומחזיק ב 2 כאלו כיום, הייתי קונה מיטו.

ב 2012-2013 הייתה לי מיטו 135 כ''ס, לפני שקניתי את הגולייטה. אוטו חביב מאוד, הייתי מאוד מרוצה-אבל היא הייתה קטנה מידי ולכן עברנו לרכב יותר גדול. זה הכל שאלה של כמה תסעו באוטו, נסיעות ארוכות או קצרות וכו'.

בשנתיים שבילינו עם המיטו- לא היו בעיות. בכלל. חוץ מטיפולים שגרתיים במוסך המורשה של פיאט-אלפא.

לא הייתי קונה פיגו בשנתונים האלו. עכשיו היא מוצעת עם מנוע 1.2 טורבו PURE TECH שטוב משמעותית מהמנוע בדור הקודם, מה גם שהיא מצויידת כעת עם גיר 6 הילוכים מעולה, שוב בניגוד לדור הקודם שסבל מבעיות אלו, ולכן לא ממש נמכר בכמויות בארץ. המחיר לדגם החדש אשר הגיע ב 2015 : 96,999 במחיר השקה. יותר גדול מהתקציב.

הייתי ממליץ שתיקח את המיטו לנסיעת מבחן, ותבדוק אם היא מתאימה לך.

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

אם תרצה מהנה ב80K יש לך את המיטו עם ה155 כ"ס, בשנים 2009-2010 (בודדות בארץ 2011, אין הבדל חוץ מהשנה)

דיי קשה למצוא אקזמפלר טוב של הדגם הזה למכירה, עכשיו יש אחד טוב אם תרצה חפש בלוחות.

מזמין אותך לכנס לשרשור חוות דעת שלי על המיטו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577061-5-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%954-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%95-155-%D7%9B-quot-%D7%A1-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

יש קליאו יד שניה 0 ק"מ ב85 אלף ש"ח, מנוע 1.2 טורבו וגיר רובוטי קלאץ' כפול. לדעתי שווה בדיקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ב-80 אלף ש"ח אתה קונה אחלה קליאו ספורט בת 3-4 שנים. יותר מהנה מזה כנראה לא תמצא.

חוץ מזה, אם אתה מעוניין במיטו, תבדוק גם את הפיאט פונטו עם מנוע המולטיאייר טורבו (135 כ"ס). נראית אחרת, לא נופלת בביצועים או באזור ומוסיפה שתי דלתות בשביל פרקטיות.

שקול גם מיני קופר (לא S), אחת משנתון סביר אמורה להיכנס בתקציב.

בכלל סופר מיני מהנה אבל לא ממש ספורטיבית זה נישה שכמעט ולא קיימת בארץ לצערי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

קודם כל - תודה על התגובות עד כה, כיף להשתתף בפורום עם אנשים שהם גם עם ידע וגם רצון לסייע :)

כמה שאלות:

1. שמעתי שבמיטו הבעיה הידועה היא המנוע multiair - באילו דגמים יש אותו ועד כמה זה באמת מועד לפורענות?

2. גם האאודי A1 מ2011 תהיה בעייתית עם המנוע והגיר? (אני יודע שזה אותו יצרן אבל אולי משהו שונה בכל זאת)

לגבי מרחקים ואופי נסיעה - אני חי לבד עדיין כיום (:() כך שאוטו שנוח לשני נוסעים אבל מסוגל לשאת גם 4 כשחייבים זה סבבה מבחינתי. בנוסף - רוב הנסיעות הן של עד חצי שעה, כשפעם-פעמיים בשבוע אני נוסע נסיעה של שעה לכל כיוון.

כן חשוב שיהיה נחמד גם שיהיה אפשר לטייל עם האוטו לצפון אבל זה בעדיפות פחותה לשאר, ולהבנתי גם כל האפשרויות המדוברות כן יאפשרו את זה.

לגבי רנו קליאו - לא מצאת ביד2 דגמי ספורט כלשהם, והגרסה הנוכחית ("החדשה") דווקא עשיתי עליה נסיעת מבחן, אהבתי את ההתנהגות שלה, אבל הפלסטיקה בפנים הרגה אותי.

עריכה אחרונה על ידי nrgz
  • תוכן חדש...