Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 VTS לראשונה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיזבאן (מה השם שלך?!), אני לא אומר שזה לא לגטימי, זה לגטימי לחלוטין,

פשוט ממה שזכור לי, היה ויכוח קל על מכונית גרמנייה עם כל היתרונות שלה, אבל בלי הגה מתקשר, לעומת צרפתייה לוהטת עם ההתנהגות המדהימה שלה. הבחירה שלו הייתה קצת שונה...

אני לא בא לעקוץ או משהו, זה לגטימי לחלוטין...

Back to the original - NC again.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר צפוי פחות מ120 אלף שקל.. אני מאד מקווה שזה לא דומה להצהרה על הBMW סידרה 1 -

שם זה היה צפי לאיזה 180-160... ובסוף קיבלנו 212 עם טאסות.

פורסם
פשוט ממה שזכור לי, היה ויכוח קל על מכונית גרמנייה עם כל היתרונות שלה, אבל בלי הגה מתקשר, לעומת צרפתייה לוהטת עם ההתנהגות המדהימה שלה. הבחירה שלו הייתה קצת שונה...

גרמניה עם הגה לא מתקשר? בטח גולף.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מצטער, אני ממש לא חושב שהיא מדהימה, לא רוצה להעליב טעמים פה אבל לדעתי היא אפילו לא יפה בכלל. יותר עתידנית\מוזרה.

במיוחד בתמונה מאחורה, היא יותר מזכירה לי מיני- מיני וואן מאשר הוט האטצ'. האמת לא יודע מזה מזכיר לי, אולי זה טוב...

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם
מצטער, אני ממש לא חושב שהיא מדהימה, לא רוצה להעליב טעמים פה אבל לדעתי היא אפילו לא יפה בכלל. יותר עתידנית\מוזרה.

במיוחד בתמונה מאחורה, היא יותר מזכירה לי מיני- מיני וואן מאשר הוט האטצ'. האמת לא יודע מזה מזכיר לי, אולי זה טוב...

זכותך המלאה לחשוב כך.

אבל מה, עדיף מכונית שנראית כמו מזדה לנטיס? :)

פורסם
בן - איזו גרמניה? (אני שואל כדי שאדע להגיב)

והמחיר הצפוי בטוח לא 120K ש"ח. נסה 160K...

רוני

צודק, לא שמתי לב שהמחיר שרשום במוטוקאר זה לגבי דגם ה-5 דלתות.

פורסם
גולף? איפה בדיוק היתרונות של הגולף?
אה, רציתם גם יתרונות? :twisted:

פורסם

או שאתה רוצה אותה למרות שהיא כניראה לא מהנה כמו הסקסו, אבל עדיין היא מהנה מאוד ויש לה הרבה יתרונות שאין לסקסו, כמו יופי, חדשנות, נוחות, איבזור ומנוע.

כל היתרונות הללו שיש לC4 VTS שבגללם אתה מעדיף אותה על פני הסקסו הם גם היתרונות שיש לגולף על פני הסקסו. היתרון היחידי של הסקסו על פני הC4 והגולף הוא ההתנהגות ובעיקר ההגה.

מה שאני טענתי באחד השרשורים בעבר זה שלפעמים מתפשרים. מתפשרים קצת על התנהגות קצת פחות טובה, והגה לא הכי מתקשר, בשביל נוחות טובה יותר, חדשנות, איבזור רחב יותר, מנוע טוב הרבה יותר וכו'.

במבחן שהועלה פה לא מזמן בין הקופרה ל106 נטען שה 106 עדיפה בגלל שני סיבות עיקריות,

מחיר זול הרבה הרבה יותר, והתנהגות טובה יותר. אז נכון, ההתנהגות עדיפה, אבל לאיביזה יש שילוב מעולה של התנהגות ספורטיבית טובה מאוד(אם כי לא כמו ה 106), נוחות יום יומית, מנוע ושאר הדברים שציינתי. ככה שביום-יום היא עדיפה על פני ה 106.

בדיוק באותה הצורה ה C4 VTS\גולף עדיפה על הסקסו. יש לה שילוב מעולה בין התנהגות ספורטיבית כיפית וטובה, לבין מחייה יום יומית טובה.

אבל, לפי מה שזכור לי (ותקן אותי אם אני טועה, אני פשוט לא מצליח לעשות חיפוש ולהעלות את השרשור ההוא) אתה אמרת שאת הגולף לא היית רוצה בגלל התקשורת מההגה שלה.

מה ההבדל?

Back to the original - NC again.

פורסם

Interesting design, I don't like the grill in the front, it looks like it's overdone, like someone REALLY wanted to make sure that everyone notices it's a Citroen

The wing in the back doesn't match with the roof line, the rear end is good looking with its weird sharp angles, then comes the wing with the rounded corners and just doesn't fit there... would have been MUCH better it the corners were squared

The wheels are heavy looking and have way too many spokes... I'd vote for a nice 6-7 spoke wheels to give it the performance look that the rest of the design transfers

?As far as I can see the tires pictured on the car are stinking all-season tires, and the question is why

The powerband of the motor looks pretty bad, it makes some power only between 5-7k, peaky... if the transmission will be geared correctly - and I doubt it - you might be able to drive that thing with quickly... I suspect a dog in 3rd gear and up

I do like the design and overall concept, the proportions are very good and I can even forgive the 17"... with some mods this car may be better

.Moti

פורסם

גם אני לא מבין מה ההתלהבות מהעיצוב היא נראית כמו הכלאה בין חלק קידמי של C3

ואחורי של הונדה CRX ישנה (מוטי אולי תנסה להרכיב משתיהן מכונית ואז להשוות?)

והייתי מעדיף במקרה הזה את ה CRX עם קווים יותר נקיים

המנוע נדמה לי פותח בשיתוף עם לוטוס והוא אותו אחד שמופיע ב206RC מנוע אלומיניום קל

אז איך המשקל עובר כבר את ה 1300ק"ג?

.I'm a blocked user

פורסם

גולף? יתרונות?

למישהו פה יש חום גבוה והזיות עם פטריות.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

• תוכן חדש...