Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד הופכים נתב D-Link DSL 6850U ל-AP? או לרפיטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ראוטר מדגם DSL 6850U של חברת D-Link (דרך בזק).

אני מעוניין לשים אותו בקומה השנייה כדי שיוציא שם אות נקי וחזק יותר (כרגע יש מתאם סיני זול שמתפקד בתור רפיטר).

האם יש אפשרות להפוך אותו ל-AP או רפיטר? אם כן, כיצד?

אני מניח שעדיף להגדיר אותו בתור AP, אז יש באיזור קו טלפון וכמובן חיבור לחשמל.

המודם/ראוטר הראשי הוא סמארט בוקס של 012, מדגם MP624 של חברת AudioCodes.

רב תודות וחג שמח :wink:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תודה, אבל כנראה שבזק חסמו את האפשרות הזאת.

יש אופציות אחרות? אולי אפשרות ל-AP? או שבזק הפכו את הנתב הזה לבול עץ?

פורסם

הפיכת נתב ל - AP, יש מדריכים רבים ברשת.

בקצרה, ומה שאני זוכר, בהגדרות:

1. כיבוי DHCP SERVER

2. שינוי הכתובת לכתובת שבמרחב של הראוטר בבית ושונה מזו של הראוטר, כמובן.

3. חיבור רשת חוטי לאחת מכניסות ה LAN.

זהו.

:turn-l:
פורסם

לא יודע אם אפשר לקרוא לזה בול עץ אבל להבנתי הוא מיוצר עבורם עם הקושחה הזאת בהזמנה מראש. לפעמים באתרים של קושחות צד שלישי לנתבים אתה מוצא גם כאלה שמתאימות לנתבים בייצור מיוחד עבור ספקיות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
הפיכת נתב ל - AP, יש מדריכים רבים ברשת.

בקצרה, ומה שאני זוכר, בהגדרות:

1. כיבוי DHCP SERVER

2. שינוי הכתובת לכתובת שבמרחב של הראוטר בבית ושונה מזו של הראוטר, כמובן.

3. חיבור רשת חוטי לאחת מכניסות ה LAN.

זהו.

למרות שאני מכיר שנתב ביתי יכול לשמש כswitch לא מנוהל בחיבור קווי, עוד לא פגשתי אחד שמרחיב את היכולת הזאת לWIFI בלי שינוי הגדרות שלפי פות"ש חסומות.

בטוח שווה לנסות, כל עוד פות"ש יכול להביא כבל רשת עד לנקודה (לפי ההודעה נראה שלא).

פורסם

אין לי אפשרות להעביר כבל רשת ביניהם. הדבר היחיד שאפשרי זה חיבור לקו טלפון.

פורסם

לא ממש הבנתי מה הבעיה להשתמש בו As is כאשר ב-Wan שלו אתה מגדיר חיבור קבוע (ללא חייגן, VPN וכו'). בהגדרות ה- WiFi תיצור רשת אלחוטית שונה מזו של המודם/ראוטר הראשי והמחשבים באיזור שאתה רוצה שהוא ישרת יבחרו אותו.

את פורט ה- Uplink/WAN תחבר בחיבור חוטי למודם/ראוטר הראשי וזהו.

אלא אם מה שאתה רוצה זה שה-Uplink שלו יהיה גם Wifi, ואז באמת צריך כנראה עדכון קושחה שתומך בזה. לדעתי זה לא יהיה יעיל כי ממילא הסיבה שאתה עושה את זה היא בעיות קליטה באיזור המרוחק כך שהחיבור בין המחשבים אליו יהיה טוב, אבל החיבור האלחוטי בינו לבין המודם יהיה גרוע...

פורסם

אביב הWAN SIDE של נתבי DSL הוא מודם פנימי והחיבור הפיזי הוא RJ9. הבחור רוצה תצורת רפיטר או wireless switch שזה משהו שהחומרה של המודם יכולה לבצע אבל הקושחה לא מאפשרת.

פותש יאלץ לשחרר מאייה על איזה TP LINK.

• תוכן חדש...