Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום , אני זקוק לעזרתכם כיצד לפרמט ואח"כ להתקין ווינדוס 7 שוב .

 

יש ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס 7 .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם (נערך)

עליך להיכנס לביוס ולהגדיר למחשב לעלות מהדיסק.

 

לאחר מכן פשוט להכניס את הדיסק ולהמתין שההתקנה תעלה. משם לזרום לפי ההוראות על המסך.

 

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11721096

 

בשביל להכנס לביוס בדר"כ לוחצים על DELETE במקלדת מיד אחרי שביצעת ריסט למחשב. יכול להיות גם F1 או עוד קומבינציות, בד"כ רשום למטה בדיוק על מה ללחוץ.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אני מניח שמדובר במחשב נייח שאינו מותג, כיון שבמחשבים מותגים התהליך יכול להיות קצת שונה.

לפני הפעולה ודא שיש לך מפתח המוצר כדי שתוכל להפעילו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

מדובר במחשב נייח לא ממותג , יש שתי אופציות של ההתקנה , שדרוג או התקנה מלאה מחדש לא משנה באיזה אופציה אני בוחר מופיעה לי ההודעה הבאה , מצ"ב תמונה .

 

אולי מישהו יכול לתת קישור להורדת Windows 7 64 BIT בעברית .

תמונה.jpeg

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עוד כשהיה מותקן ווינדוס 7 במחשב , ע"מ לפרמט אותו יצאתי דרך פקודת CMD ואז פירמטתי את הארד דיסק : format c:/q

 

כנראה שזו לא הדרך הנכונה לפרמט את המחשב , איך מתגברים על זה ומצליחים להתקין את ווינדוס 7 .

 

שוב תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ראה מה שכתב קודם אסף.

כעקרון - צריך לגרום למחשב לבצע boot מקורא ה-DVD (צריך לתת את הפקודה ל-BIOS, צויין לעיל), ואז, כאשר אתה נשאל אם להפעיל את המחשב מה-CD/DVD לאשר זאת. תקבל מסך אשר יציע לך לחלק את הדיסק\ים למחיצות, אח"כ לפרמט ובסופו של דבר להתקין את המערכת. הליך זה אינו ארוך במיוחד, כחצי שעה-שעה בהתאם למערכת. אח"כ צריך להפעיל את המחשב ולהגדיר את חיבור האינטרנט, ואז מגיע השלב הארוך באמת - התקנת כל עדכוני המערכת. תעליך זה יכול לארוך מספר שעות, ולהצריך הפעלות חוזרות. רק לאחר שאתה מסיים להתקין את כל העדכונים תתחיל להתקין את האפפליקציות לצורך שימוש במחשב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

שניתי את ההגדרות ב- BIOS ע"מ שהמחשב יעלה מכוונן ה- DVD . הבעיה היא שההתקנה של הווינדוס עולה מהדיסק ואז אני נתקל בהודעה שציינתי מלפני שתי תגובות למעלה , אני לא מקבל מסך אשר מציע לי לחלק את הדיסק .

 

אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי טלפונית , ע"מ להצליח רק להתחיל את ההתקנה . אני זמין בנייד : 052-3273731 , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

erga25, הדיסק שאצלך הוא דיסק עדכון למערכת ההפעלה, לא דיסק התקנה מלא. אתה לא יכול להפעיל אותו שלא מתוך ה- Windows הקיים.

 

מחקת לחלוטין את ווינדוס? המחשב כרגע במצב ריק לחלוטין?

תומר.

פורסם

המחשב ריק לחלוטין . האם מישהו יכול לתת בבקשה קישור להורדת גרסא של התקנת ווינדוס 7 ? גרסא מלאה .

Sound Stream -Trantula 800.2

×
×
  • תוכן חדש...