Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה טועה ידידי

בחברת ניסאן בחיים לא יתנו רכב שעבר תיקון או החלפת פגוש או ירידת ערך בכלל

אני הייתי אצל אשת מכירות שם רציתי להזמין רכב ואתה יודע מה היא הציעה לי על הדרך?

רכב ניסאן מיקרה שמישהו הזמין עם הרבה תוספות בצבע שחור\לבן שקיבל מכה קטנה באחד המשקופים ועם ירידת ערך 1% ועבר תיקון

הציעה לי אותו עם הרבה תוספות בהנחה אבל אמרתי לה לא אני לא לוקח רכב שעבר תיקון

יש חברות הוגנות כמו סוזוקי ניסאן מיצובישי וטויוטה והונדה ומאזדה

הייתי נזהר ממוכרים של יונדאי וקיה ושברולט וחברות אירופאיות

עריכה אחרונה על ידי ameer29111
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברוך הבא למדינת ישראל. גם כשאתה קונה רכב ישירות מהיבואן אתה יכול לקבל רכב עם פגוש לא מקורי. עפ"י חוק, מותר ליבואן למסור לך רכב אחרי תיקון של נזק עד 5% בלי להודיע לך עליו.

5% היה פעם, היום זה 3.5%. הכל מפורט בקישור. יש נקודה חשובה לכל קונה רכב חדש:

היבואן חייב להציג לקונה תיעוד על נזקים שנגרמו לרכב.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1360:2007-12-18&catid=56:dover-c-1&Itemid=65

פורסם

מה שדפוק בעסקאות האלה שאתה מקבל הנחה של 10 אלף שקל. ואח"כ מורידים לך 22 אחוז מהרכב. שזה ה-ר-ב-ה יותר מ10 אלף שקל אם תחליט למכור אחרי 3 - 5 שנים.

פורסם
מה שדפוק בעסקאות האלה שאתה מקבל הנחה של 10 אלף שקל. ואח"כ מורידים לך 22 אחוז מהרכב. שזה ה-ר-ב-ה יותר מ10 אלף שקל אם תחליט למכור אחרי 3 - 5 שנים.

אתה ממש לא צודק , לא מורידים 10,000 שקלים אלא כל חברה מבצעת הפחתה לפי ראות עינה ובכפוף לדגם .

אני מכרתי רכבים חדשים בהנחה של 27,000 שקל וגם יותר מזה ....

במכירה עתידית אין חוק שאומר לך כמה להפחית .. זה תלוי במצב הרכב , בשוק שלו , וכ...... אם תמכור את הרכב אחרי 4-5 שנים תראה שההנחה שקיבלת במעמד הקניה כחדש גדולה מההפחתה במכירה כמשומש במונחי כסף .

פורסם

ההנחה הממוצעת על משפחתית 0 ק"מ עומדת על כ-20 אלף שקל ואף יותר, לאחר 5 שנים, ההפחתה על יד1 מליסינג נמוכה או יותר או מקסימום שווה. לזה צריך להוסיף הוצאות מימון נמוכות יותר כך שזה בהחלט משתלם בסופו של דבר.

פורסם
אתה טועה ידידי

בחברת ניסאן בחיים לא יתנו רכב שעבר תיקון או החלפת פגוש או ירידת ערך בכלל

אני הייתי אצל אשת מכירות שם רציתי להזמין רכב ואתה יודע מה היא הציעה לי על הדרך?

רכב ניסאן מיקרה שמישהו הזמין עם הרבה תוספות בצבע שחור\לבן שקיבל מכה קטנה באחד המשקופים ועם ירידת ערך 1% ועבר תיקון

הציעה לי אותו עם הרבה תוספות בהנחה אבל אמרתי לה לא אני לא לוקח רכב שעבר תיקון

יש חברות הוגנות כמו סוזוקי ניסאן מיצובישי וטויוטה והונדה ומאזדה

הייתי נזהר ממוכרים של יונדאי וקיה ושברולט וחברות אירופאיות

מוזר מאד מה שאתה אומר, עד כדי הזוי ובדיוני.

לשיטתך, קרסו, כשהיא מוכרת רכב יפני, הגילוי הנאו שלה מקסימלי, והם הופכים כולם לנשמות טהורות שמדווחות על כל חרק שנחת על השמשה ללא אישור, וכשהיא מוכרת את הרנו המשוקץ, אז היא היא נעשית נוכלת גדולה שגם אם הרכב טבע באמצע הדרך, היא מייבשת אותו על החבל ומוכרת כחדש.

או דלק מוטורס, כשהיא מוכרת מזדה, היא שונה מהותית מאם וכאשר היא מוכרת את הפורד?!

די עם האדרה הטפשית הזו של רכבים יפנים, וההשמצות כלפי רכבים שאינם, הרי במקרה הזה זה אפילו על גבול הטפשי, מכיוון שהמדיניות במקרה הזה נקבעת על ידי היבואן, שכפוף לחוקים פה בארץ, וזו אותה מדיניות (פר יבואן) אם מכר יפני אסיאתי אירופאי או אמריקאית.

פורסם

שים לב שיש הבדל אם הרכב כבר נמצא אצל הליסינג במלאי או שהוא מזמין מהיבואן, שני המקרים יכולים לקרות בליסינג 0 ק"מ.

יכול להיות רכב שעמד בסוכנות הליסינג במגרש/מחסן כמה חודשים. ואם כבר הוציאו לרכב רישיון הרי שחודשים אלו בסופו של דבר יורדים לך מהאחריות.

בנוסף לכך אם הרכב עמד במגרש אז מן הסתם נכנסו אליו כל המי ומי שהתעניינו בו (כמו רכב תצוגה) והוא כבר לא כזה "חדש מניילונים" ובהחלט יתכן שיהיה לו בלאי כלשהו.

בקניה ישירות מהיבואן גם בד"כ יזרכו לך כל מני צ'ופרים ושידרוגים (מולטימדיה, מצלמה, מדרגות, כספת וקודן וכו').

פורסם (נערך)
שים לב שיש הבדל אם הרכב כבר נמצא אצל הליסינג במלאי או שהוא מזמין מהיבואן, שני המקרים יכולים לקרות בליסינג 0 ק"מ.

יכול להיות רכב שעמד בסוכנות הליסינג במגרש/מחסן כמה חודשים. ואם כבר הוציאו לרכב רישיון הרי שחודשים אלו בסופו של דבר יורדים לך מהאחריות.

בנוסף לכך אם הרכב עמד במגרש אז מן הסתם נכנסו אליו כל המי ומי שהתעניינו בו (כמו רכב תצוגה) והוא כבר לא כזה "חדש מניילונים" ובהחלט יתכן שיהיה לו בלאי כלשהו.

בקניה ישירות מהיבואן גם בד"כ יזרכו לך כל מני צ'ופרים ושידרוגים (מולטימדיה, מצלמה, מדרגות, כספת וקודן וכו').

הרכב 0 ק"מ שאני רוצה נמצא במגרש שלהם, לא ברור למה לא לקחו אותו עדיין, אולי יש בו משהו לא בסדר... יכול להיות דבר כזה ?

ורגע, אני רוצה להבין משהו: כל חברת ליסינג יכולה להזמין בשבילי מהיבואן ויגיע תוך 14 ימים ? ממש כאילו אני קונה מהסוכנות רק ב 10% פחות מהמחירון ?

האם לקחת את הרכב לבדיקה במכון מורשה כמו שלוקחים רכב פרטי ?

עריכה אחרונה על ידי עמי555
פורסם
הרכב 0 ק"מ שאני רוצה נמצא במגרש שלהם, לא ברור למה לא לקחו אותו עדיין, אולי יש בו משהו לא בסדר... יכול להיות דבר כזה ?

ורגע, אני רוצה להבין משהו: כל חברת ליסינג יכולה להזמין בשבילי מהיבואן ויגיע תוך 14 ימים ? ממש כאילו אני קונה מהסוכנות רק ב 10% פחות מהמחירון ?

זה שלא קנו את הרכב לא מעיד על כלום , תמיד יהיה מוצר אחרון על המדף ותמיד אפשר לחשוד .. מצד שני אתה יכול לחשוב הפוך ולהגיד לעצמך איזה יופי הרכב מבוקש ונשאר אחד אחרון ....

חברות הליסינג אכן יכולות להזמין לך רכב מהיבואן ( לא כל רכב אבל הרוב ) אך המחיר יהיה קרוב / זהה למחיר היבואן לרוב .... ( את ההנחה הם מקבלים כאשר כמות ע״פ ההסדר שיש להם עם אותו יבואן )

אין צורך לקחת לבדיקה אך אם אתה חשדן מטבעך אתה יכול לקחת את הרכב לבדיקת מרכב בלבד .

פורסם

אולי יש בו משהו לא בסדר ואולי אתה סתם פרנואיד. האופציה השניה יותר סבירה לדעתי.

בדרך כלל כשמדובר ברכב בודד מדגם מיוחד הוא ישאר קצת זמן במגרשים כי לא מפרסמים אותו ואף אחד לא יודע שהוא שם. עד שמגיע הבן אדם המיוחד הזה שרוצה את האוטו המיוחד הזה - זה לוקח קצת זמן. זה לא אומר כלום, במיוחד לא כשעכשיו חגים ואף אחד לא באמת עובד.

תבדיל בין יכול לרוצה. באופן עקרוני כל חברת ליסינג יכולה להזמין לך רכב ולמכור לך אותו מיד, אין בעיה. לפעמים זה יקח 14 יום ולפעמים 140, תלוי במלאי ובהסכמי הסחר שיש לחברת הליסינג עם היבואן הספציפי.

רק שלא כל חברה מעוניינת לפתוח הזמנה בשביל רכב אחד ספציפי ולהתעסק עם כל הלוגיסטיקה. יש חברות שימכרו לך מה שיש להם במלאי ומה שאין - אין.

אחוז ההנחה הוא לא תמיד 10%. לפעמים הוא 8% ולפעמים הוא 22%. תלוי ברכב הספציפי ובתנאי השוק.

לדעתי זה מיותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שאלה לגבי הירידת ערך

אם הרכב נרשם כיד ראשונה פרטית, עדיין יש ירידת ערך של 22 אחוז?

אנחנו מתלבטים בין ספייס סטאר 2015 שעשתה 2000 קילומטר כרכב גישור (יד ראשונה פרטי ברשיון) ב67.5K או חדשה מליסינג (גם שם רשום יד ראשונה פרטי) ב69.5K, חשוב לציין שהחדשה מגיעה עם טיפול ראשון חינם, קודנית וחיישני רברס (סה"כ שווה בערך 1200 ש"ח ככה שההפרש האמיתי הוא בסביבות 800-1000 שקל)

פורסם (נערך)

הראשונה נשמעת סבבה ירידת ערך שלה מקסימום 10 אחוז גג 15 אחרי שנתיים

השניה ירידת ערך אחרי שנתיים 30 אחוז!

אגב אם נניח שמחירון מיצובישי (ידני) כרגע חדשה 75000 ואתה לוקח אותה ב67.5

מדובר ברכב ידני??? אם אוטומטי זה רכב מציאה

עוד שנתיים תוכל למכור אותה סביב 55 (אוטומט אולי יותר)

מליסינג אם תרצה למכור אותה מקסימום 48 אלף עוד שנתיים

פורסם

ב2 המקרים זה אוטומטי

אגב, בסוכנות הציעו לנו 74K

והרכב מאלדן הוא ליסינג 0 ק"מ אבל ברישיון לא נרשם על זה כלום ז"א אנחנו מופיעים כיד 01 מפרטי

פורסם (נערך)

אם לא רשום כלום אז רק תבדוק שלא החליפו פגושים ונסיעה מהנה

הרכב הזה יימכר עוד שנתיים ב60 אלף בלי בעיה בגלל היותו אוטומט

פורסם (נערך)

מה צריך להיות רשום ברישיון אם זה 0 ק"מ מליסינג ומה צריך להיות רשום אם זה נחשב מפרטי? בקיצור איך לא לתת לאיש מכירות לסבן אותי?

אחרי בדיקה, בליסינג כתוב ברישיון "אין רישום קודם" מה זה אומר? שזה נחשב ירידת ערך של 22 אחוז או לא?

עריכה אחרונה על ידי vadim87

• תוכן חדש...