Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מחפש אם יש למישהו תוכנה של טויטה קורלה 2006 בשביל לעלות את הטורים?

אם מישהו מכיר דרך אחרת לעלות טורים ברכב הזה אשמח לשמוע.

האם יש מצב להוריד את התוכנה הזו מהאינטרנט מאיזה מקום?

תודה

מנהל אתר תמונות יהודיות picjew

פורסם

מה זה להעלות את הטורים? מה הבעייה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי

בעצירה הטורים עומדים על 600 וזה גורם לרעידות.

כמובן שבוצע פירוק וניקוי בית מצערת וחיישן אוויר.

פורסם

היי

נבדק קומפרסיה ותקין.

לגבי כהול מזייף גם לא נראה לי כי ברכבים כאלה אחרים בדקתי וזה עומד על 900 סלד

ושמעבירים לפרקיניג זה עולה ל 1300 גם במנוע חם,

אצלי גם שמעבירים לפרקיניג זה באזור 700 לכן אני רוצה לעלות את הטורים

פורסם

גם אני חשבתי כמוך אבל בדקתי עוד 2 מכוניות כאלה.

איך אני בודק כוהל? מה ההתנגדות שאני צריך לקבל ברב מודד?

ואת ההזרקה אפשר לבדוק בבית?

תודה

פורסם (נערך)

סליל לכל צילנדר.

לא דולק שום מנורה יש לי מחבר שבודק תקלות.

לבדוק משהו ספציפי ?

עריכה אחרונה על ידי crul

פורסם

תחילה לבדוק אם קיימת תקלה ששמורה במחשב. אם הכל נקי אז אני בודק כוהל על ידי כך שאני מנתק את הקונקטור המתחבר אל כל כוהל בתורו ומחזיר. איפה שלא יורגש שינוי בעבודת המנוע זה הכוהל הבעייתי או המצת הבעייתי ולכן גם מומלץ לעבור על המצתים לראות שתקינים. גם לגבי המזרקים אני בודק בשיטה זו. קח בחשבון שבדיקה זו תקפיץ נורת תקלה של מיספייר בצילינדרים ותצטרך בסוף לאפס את הנורה ולנקות את התקלות באמצעות הסורק.

פורסם

היי

אז כך בדקתי כוהלים וכולים תקינים.

לא הצלחתי לנתק את החשמל של המזרקים הוא תפוס נורא חזק.

אבל במחשבה שנייה יתכן ולא דייקתי בכתיבת השאלה,

שהמנוע בסרק הוא סביב ה 800 סלד שאני מדליק צרכן חשמל כמו אור או שנדלק הוונטה של הרדיאטור הטורים צונחים ל 600 ואפילו פחחות, ואז כל הרכב רועד, גם בעצירה הטורים צונחים ואחרי שניה הם חוזרים ל 800 שזה מצב רגיל שגם שם יש רעידות קלות אבל זה כנראה בגלל תושבות מנוע בלויות, החלפתי בית מצערת ולא נפתר הבעיה, החלפתי בוסטר ולא נפתר הבעיה, אשמח לעוד רעיונות

לכן חשבתי שאם אני יעלה את הטורים בסרק ל 1000 סלד יפתרו הבעיות האלו.

תודה

פורסם

בתור אחד שהחזיק רכב דומה מודל 2003 אני זוכר שבסרק הרכב היה על 750-800 סל״ד. אתה צריך לבדוק מה גורם לסל״ד לצנוח ולא לנסות להרים אותו באופן מלאכותי, מה שלא בטוח שאפשרי וגם אם כן, יעלה לך הרבה (תצרוכת דלק, בלאי וכו׳).

פורסם

היי אשמח לעזרה מה עלי לבדוק, יש עוד עניין שאוחי זה גם קשור וזה יעזור להבין מה הבעיה,

שאני לוחץ ברקס אחרי כמה שניות בעיקר בירדות אבל לא רק, אני מרגיש פתאום שזה מאט חזק כזה זאות אומרת שבהתחלה העצירה רגילה ואז פתאום זה מתחזק שאני ממש מרגיש את זה ברכב וגם שזה קורה הטורים עולים לאיזה 3000 סלד, ואח"כ יורדים.

אשמח מאוד לשמוע פתרון.

תודה רבה

פורסם (נערך)

אצלי בסרק רכב זהה 700 סל"ד ואין רעידות. בפארקינג זה על 900-1000 כשהרכב חם.

לפי דעתי בדוק אם חיבורי המצבר מקוריים אז החלף חיבורי מצבר, בדוק או החלף פלאגים. תעלה רשמים לאחר שתעשה כן.

אי אפשר לכוון טורים בצורה ידנית. המחשב שולט על זה בצורה אוטומטית, אולי צריך לפרק את המצערת לנקות ולהחזיר (אם עשית ניקוי בלי לפרק אותה מהרכב אז זה לא רציני).

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...