Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגביי צמיגים 195/60/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני עומד בפני דילמה של קנייה ראשונה של צמיגים לרכב המידה שלי היא 195/60/15 רציתי לקנות צמיגים ממותג ידוע אך חבר שעובד בפנצ'רייה ממליץ לי דווקא לא לעשות את זה ולרכוש 4 צמיגים סיניים מאיכות טובה ב1000 שח לארבע כמובן בהנחה, השאלה היא איזה צמיגים במידה שלי אני יכול לרכוש במחיר של בין 300-350 לצמיג והאם שווה להשקיע את ה 200/400 שקל הנוספים בשביל צמיג עם "שם"?

8)
פורסם (נערך)

שני שרשורים שדנו באותה מידה והעלו מספר אפשרויות - אחד, שתיים.

כן, שווה להשקיע את האקסטרה עבור צמיגים עם שם שמוכחים בשטח.

תחליף חבר (אגב, לצורך הענין, צמיגים סיניים ניתן רכוש גם בפחות מ-1000).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לא סיני ולא מותג יקר.

יש מותגים שמוכרים צמיגים ברמה גבוהה ובמחיר טוב (אני מעריך שב1400 אתה יכול למצוא רבעייה מצויינת).

מניסיון עדיף צמיג כלשהו, גם חברת בת של.., רק לא זבל סיני כמו שרואים הרבה בעיתונים.

במיוחד לפני החורף.

ברכב הקודם אם אני לא טועה הייתה לי המידה הזאת, וכל פעם קניתי רבעייה של קלבר, מעל 10 שנים לא איכזבו אותי.

פורסם (נערך)

ב-378 ש"ח לצמיג אתה מקבל גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס (אחרי קבלת קופון בפרטי מהנציג בפורום. הנחה נוספת אם יש לך "חֶבֶר").

ב-340 ש"ח לצמיג אתה מקבל גודייר איגל ספורט (כנ"ל).

ב-350 ש"ח לצמיג אתה מקבל טויו CF2 (מחיר אפקטיבי לאחר קבלת כרטיס מתנה - 300 ש"ח, ברכישת 4 צמיגים).

כל הנ"ל ברכישה ישירה מהיבואנים שהינם גם ספונסרים לפורום.

באתרים כמו יד2צמיגים או טיירדיל, תמצא תמחורים שונים ואפשרויות טובות נוספות, חלקם בעלות קרובה מאוד ל"1000 שקלים" כמו:

פאלקן ZE914, קלבר דינקסר HP3, יוקוהמה AE01, פירלי P1, דנלופ בלוריספונס, קונטיננטל פרימיום קונטקט 2, מישלין אנרג'י.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה על ההתייחסות לגבי המחירים על הגודייר אפישנטיגריפ פרפורמנס יש לי אפשרות להשיג הנחה מ"חבר" השאלה היא עד כמה זה יוזיל לי את הקניה, מצד שני אני יכול להשיג בהנחה מפנצ'ריה של החבר אברר לגביהם כי התרשמתי מהם גם לפני כן,

לגבי קונטי שמעתי שאחריי שנתיים הדופן של הצמיג מתייבש ולכן לא ממש מומלץ , חברות כגון בארום,פאלקן טויו אני יכול להשיג אבל לפי מה שהבנתי לא הכי מומלצים במידה שלי.

בעיקרון אם יש המלצות לצמיג נוח אוחז ועמיד אשמח להמלצות כרגע אני מתלבט בין חברה סינית לגודייר הבדל של כ 500 שקל פחות או יותר ביניהם

8)
פורסם

בוקר טוב אלי,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-Toyo CF2 תוצרת יפן, בעלות של 351 ש"ח לצמיג.

על המחיר הזה תקבל גם 8% הנחת "חבר" + Dream Card בשווי 100 ש"ח לכל זוג צמיגים (200 ש"ח לרביעייה).

ה-CF2 הינו דגם מעולה של Toyo, למה הבנת שהם לא מומלצים במידה זו?

מדובר בצמיג רך ונוח בעל אורך חיים גבוה, אחיזה מעולה ברטוב וחסכוני בדלק. כאן תוכל לקרוא קצת ביקורות על הצמיג.

יש לנו פנצ'ריות גם ברחובות וגם באשדוד והצמיגים יישלחו לפנצ'ריה שתבחר תוך יום עסקים מרגע ביצע ההזמנה.

המחיר, המבצע והמלאי תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או המוקד הטלפוני.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.

• תוכן חדש...