Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן בגולף 150 (וב- GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי אני פשוט השתניתי (לא יודע לגבי לאנוס, הוא דווקא נראה לי אותו דבר ;-) ). אני זוכר את נסיעת המבחן ב- GTI הקודמת שלי. פשוט התרגשות. צליל כיפי, אותן "נפיחות" מעודנות בין העברת הילוכים. בעצם, כל מה שאני שומע וקורא בשרשור הקופרה. אז אולי עדנו את ה- GTI ושמרו את הדרמה ל- R, ואולי אני "התבגרתי" ביחס למכוניות שנהגתי בהן מאז.

אני בהחלט התבגרתי ביחס למכוניות שנהגתי בהן, מצד שני הראשונות שלי שבזמנו נחשבו כהוט האצ׳ים היום היו נכשלות מבחינת הביצועים גם ביחס לסופר מיני סטנדרטית...

בכל אופן הגישה שלי גם מאוד השתנתה כשחזרתי משהות בת עשר שנים בחו״ל ומבחר מכוניות מרשים.

אין איפה לנהוג פה מבלי להסתכן בשלילת רשיון, ולכן סדר העדיפויות שלי הם קודם כל ניהוג ורק אחרכך מנוע וכל עוד הביצועים לא מתסכלים בנהיגה יום יומית (שלא כוללת את כביש סדום-ערד) ויש לי מספיק מומנט, זה מספק אותי.

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל, זה לא בדיוק שהתבגרת - דבר ראשון, הצליל בMK6 היה הרבה יותר טוב. דבר שני, מאז הMK5 ועד היום החוויה נשארה די דומה, ובפרט בין הMK6 לMK7 שמבוססות על אותו מנוע (בערך) ומציעות תחושה מאוד דומה של פקדי הנהיגה. אתה פשוט רגיל לזה וזה לא ריגש אותך. כמו ששאל אותי הנציג של צ'מפיון - "נו האוטו מטוס?"; לא, האוטו מרגיש בסדר. היה אפשר יותר כוח, אני רגיל מהבית. מצד שני, אם עד אז היית רגיל למכונית נורמלית, אז זה כמו לרכב על הפטיש של ת'ור. עניין של פרספקטיבה.

לשמחתי, הMK7 היא מכונית ברוכת כשרונות ומבחינת שלדה ובלמים (כמה שאני אוהב בלמים טובים) יש לה יכולות נהדרות, כך שאם אתה מחפש פאן אתה יכול לחפור עמוק ולהוציא בכמויות (עד שהבקרה מתערבת, כמובן).

אייל, עשית פעם נסיעה על מיני קופר S? הייתי שמח לשמוע מה אתה חושב על האוטו הזה כרכב שני ידני וno fucks given.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יצא לי כבר לנהוג מעט על הGTI , הצליל מנוע נוכח ביותר כבר בסלד נמוך של 2500 ומעלה.

אגזוז קצת פחות נוכח ברכב בגלל בידוד רעשים אבל מי שנמצא בחוץ בהחלט שומע את הרכב בלחיצה.

לא נשכח שGTI זה רכב HOT HATCH. זו לא R ולא S3 או מגאן 265 שבנויות יותר כרכב ספורט פרופר.

זה עדיין רכב שנבנה להיות נוח אבל גם מתנהג כשרוצים להתגרזן.

כמובן מי שרוצה יותר הGTI תמיד הייתה פלטפורמטה אולטימטיבית לאפטרמארקט. תוכנה וקאטבק זה בדיוק מה שחסר לGTI כדי לחדד אותה.

פורסם

קודם כל לגבי אתמול, אייל באמת הגיע בכדי לאסוף ממני משהו, אני כנראה נמצא על הדרך בגלל שאני עובד ברמת החי"ל ואז הוא אומר לי בטלפון "אני אוסף את ה150 ומגיע".

מה זה 150? - 150 מה? בגלל שהוא גם אמר משהו על וואג הבנתי שכנראה מדובר במשהו עם 150 סוסים - אמרתי טוב, נראה.

אז באמת הוא הגיע וחיכה לי בכיכר תנועה ליד הארקפה - קודם כל אני חייב לציין שכשישבנו שם, מצידנו הימני ישבה אם עם הבת שלה, ילדה מתבגרת שכנראה סבלה ממשהו בבטן (יש את בית חולים אסותא ליד אז לא מעט רואים שם אנשים סובלים בקרבת מקום, זה מחזה רגיל לצערי) ואייל ישר הציע לאם ולבת להכנס לרכב לשבת במזגן ולהמתין למה שזה לא יהיה שהן ממתינות לו.

הזכיר לי מה אנחנו גאים להיות ישראלים - יאמר לזכותו.

מעבר לכך לסיבוב על ה150 לא הצטרפתי כי הייתי אמור ללכת לישיבת הנהלה שבסוף התבטלה - ואז הוא התקשר ואמר לי שהוא יכול להגיע עם הGTI אז לזה כבר לא סירבתי :-)

אמרתי לעצמי - פה יש כבר משהו באמת שונה, רכב עם פלפל שבטופ גיר הפכו אותו לאגדה - חייב לקבל טעימה.

אז באמת - יש דברים שקצת אכזבו אותי ויש דברים שהעלו לי חיוך על הפנים.

מה שאכזב אותי זה שבסופו של דבר מדובר ברכב משפחתי, עם סלון של רכב משפתי ובשביל הסכום זה - זה הוריד לי קצת את ההתלהבות, לא קצת - המון.

בשביל סכומים דומים תראו מה אתם מקבלים באלפא גו'לייטה - אלוהים איזה סלון מדהים.

ובגולף לא רק שהסלון אפרורי וקודר - גם בנוסף לזה הריפודים האיריים\סקוטיים האלה בעיני, פשוט מכוערים.

תפרים אדומים וקצת עור - just does'nt cut it

הדבר הבא שאכזב אותי זה שהרכב היה שקט מידי וזה הרס המון מהFUN שרעש מנוע טוב מכניס לחיים הפרטיים - אבל גם בדיוק בגלל זה הרכב הזה הוא כן רכב משפחה מעולה, אבל אני בטוח שמי שקונה רכב כזה יותר חושב על הFUN

נכון, זה לא רכב ממש חזק - יצא לי לנהוג בחזקים ממנו בהרבה אבל שוב, לא חוכמה - הם לא היו רכבים מסוג ALL AROUND וקצת קשה להשוות למשל בין מנוע שכזה לחיה ברוטלית שמגיעה עם מנוע HEMI ולמעלה מ6 ליטר ו500 סוסים.

הGTI היא מכונית עם התנהגות נהדרת - אבל מרכב משפחתי קומפקטי, עם למעלה מ200 כוחות סוס ומומנט גבוה שמגיע כבר ב1800 סל"ד כן ציפיתי לקצת יותר "פרא" בזינוק, אני לא מדבר על להכנס לTORQUE STEER שלדעתי בשביל רכב שכזה זה דבר גרוע אם זה יקרה אבל כן ציפיתי לקבל בעיטה קצת יותר חזקה בבטן - זה לא קרה.

ותוספיו לזה שרעש המנוע והאגזוז ממש נבלעים בתוך הבידוד ששמו ברכב הזה - הFUN FUCTOR בנסיעה על כביש מנהלתי ותאוצה מהמקום פשוט נפגם - חבל.

מעבר לכך - הרכב הוא רכב יפה, כיפי לשהיה ולנהיגה.

היא כן מקשקשת בזנב.

הDSG עובד חלק, ממש חלק למעט פעם אחת שבאמת התפספסה שם כנראה כניסה להילוך.

הרכב חזק ומושך נהדר, מהיר מאוד וזריז מאוד.

לסיכום - אני חושב שהשאלות שלי היו:

האם הייתי קונה אחת כזו?

לא. הרכב חזק מידי בשבילי בשביל לנסוע איתו על הכבישים בארץ הזו.

הכוח הממוצע כאן עומד על כ120 סוסים וזינוק של 12 שניות מעמידה למאה - עם הGTI כמות הריכוז שנדרשת ממני לא לרסק אותה לתוך מה שנמצא מלפניי מעייף אותי, לא אוהב את זה.

בנוסף לכך אני לא רואה מה הטעם כשרוב הנסיעות שלי הן נסיעות של פקקים או האצות קצרות לסוע על רכב חזק כל כך ועוד עם מתלים מוקשחים שמעבירים חבטה בכל פעם שיש שיבוש על הכביש בין אם זה בור או מדרגה - קפיצים עם מהלך מתלה ארוך יותר ונוח יותר וצמיגים יותר עבי בשר - הם הבחירה שלי.

אבל אם כן הייתי קונה אחת כזו - מה הייתי משפר בה?

אולי הייתי רוצה להוסיף לה טיפונת טיפונת יותר כוח, להעלות קצת את המומנט בשביל כן לקבל קצת יותר דרמה בזינוק - אבל בחיים האמיתיים לא הייתי עושה זאת, אני חושב שהיצרן תכנן אותה להתנהגות מסויימת לאיזון מסויים וכל נסיון להוסיף רק היה גורע ממנה.

יותר מידי מומנט והרכב הזה יהפוך למגרסת צמיגים שבפועל - יש לה כבר מספיק כוח כמו שהיא יצאה מהמפעל.

אז מה כן הייתי משפר בה?

הייתי שמח אם היה אפשר לשים לה מחיצה אלקטרונית בקיר האש ובתא המטען שבמצב ספורט, תדלל קצת מבידוד הרעשים ותאפשר ליותר רעש מנוע ואגזוז לחדור לתוך הקבינה - וואו זה היה מעלה את הFUN ברכב הזה כמה דרגות מעלה.

הייתי רוצה לרפד את הפלסטיקה של הקבינה ואת המושבים בעור - אני חושב ששיחה עם המעצבים של אלפא לא תזיק לחברה בVAG

אולי אפילו חומרים מהסוג ששמו בקבינה של פג'ו RCZ

זה הכוון. אהבתי מאוד את הרכב אבל הוא יותר מידי בשבילי מצד אחד בפן הספורטיבי, אין לי מה לעשות עם זה.

והוא מעט מידי בשבילי מבחינת רמת הגימור בפנים בשביל מה שהייתי משלם עליו.

ברור לי שאת משבר גיל העמידה שלי אני כנראה אבלה או בדאצ'יה דאסטר או לסירוגין בביואיק לה קרוס.

אולי כשאני אפרוש דווקא יתחשק לי להרגיש קצת יותר צעיר - סיאט לאון קופרה?

לא יודע, אני שונה מאוד מהנורמה בפנטזיות המוטוריות שלי זה בטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחלה סקירה לאנוס, מה שהיה לי חסר זה יותר השוואה בין הGTI לבין חברות דומות (*אהמ* תלתן? *אהמ*).

גם אצלי סלון נעים וצליל משלהב יותר חשובים מחצי שניה בהאצה ל100, ההשפעה שלהם על החוויה היא גדולה יותר כשמשקללים את סך הזמן שאני מבלה ברכב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

עזוב אותך משטויות.

עשיתי נסיעת מבחן לפני שבועיים על הגולף R.

אחרי שעה נסיעה-לבד חזרתי עם עודף אנדרנלין וכבר נסעתי על רכבים חזקים בעבר (ולא מעט).

אבל 300 אלף? נשאיר אותה בנסיעות מבחן.

מיד עם ההנעה הרכב משדר מצב קרב, השקיעו שם בצנרת ויש רעש קרבי כבר בעמידה שנעלם לאט לאט ככל שעולים בסל"ד, בנוסף בסל"ד גבוה הוא מרגיש מעט אנמי.

אחיזה אבסולוטית, בזמן הקצר שהיה לי בדקתי אותו תחת עומס בסיבובים והוא התנהג בצורה מעולה עם מערכת הקוואטרו.

רכב כזה עם עדכון סטייג' 1 צריך להיות מעניין-מאוד.

עוד שנתיים נחפש אחת בלוחות :wink:

עריכה אחרונה על ידי בן ה

Got To love It

פורסם
אחיזה אבסולוטית, בזמן הקצר שהיה לי בדקתי אותו תחת עומס בסיבובים והוא התנהג בצורה מעולה עם מערכת הקוואטרו.

באותו כסף מגיעה 135. תיקח נסיעת מבחן. עם 235, דומה מכאנית כדי זהות, הייתי משמעותית מהיר יותר מהגולף R בכביש זהה, שלא לדבר על זה שנהניתי יותר בהפרש ניכר. היתרון היחיד של הגולף, כמו רוב הואגיות, הוא בלמים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שמועות נמרצות מספרות על פוקוס מחודשות ומוגדשות שיושקו אחרי החגים, כשכבר לגרסה הבסיסית יהיו 150 כ"ס.

שווה לברר.

אגב, נהניתי לקרוא - ושמחתי שהאלפא והסובארו הרחיבו את אופקיך המוטוריים; התחלת לנתח את הגולף אוביקטיבית ולא כפאנבוי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ואייל ישר הציע לאם ולבת להכנס לרכב לשבת במזגן ולהמתין למה שזה לא יהיה שהן ממתינות לו.

מרגש יותר מכל RS או פאלמר. גמח"ט! כל הכבוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
קודם כל לגבי אתמול, אייל באמת הגיע בכדי לאסוף ממני משהו, אני כנראה נמצא על הדרך בגלל שאני עובד ברמת החי"ל ואז הוא אומר לי בטלפון "אני אוסף את ה150 ומגיע".

מה זה 150? - 150 מה? בגלל שהוא גם אמר משהו על וואג הבנתי שכנראה מדובר במשהו עם 150 סוסים - אמרתי טוב, נראה.

אז באמת הוא הגיע וחיכה לי בכיכר תנועה ליד הארקפה - קודם כל אני חייב לציין שכשישבנו שם, מצידנו הימני ישבה אם עם הבת שלה, ילדה מתבגרת שכנראה סבלה ממשהו בבטן (יש את בית חולים אסותא ליד אז לא מעט רואים שם אנשים סובלים בקרבת מקום, זה מחזה רגיל לצערי) ואייל ישר הציע לאם ולבת להכנס לרכב לשבת במזגן ולהמתין למה שזה לא יהיה שהן ממתינות לו.

הזכיר לי מה אנחנו גאים להיות ישראלים - יאמר לזכותו.

מעבר לכך לסיבוב על ה150 לא הצטרפתי כי הייתי אמור ללכת לישיבת הנהלה שבסוף התבטלה - ואז הוא התקשר ואמר לי שהוא יכול להגיע עם הGTI אז לזה כבר לא סירבתי :-)

אמרתי לעצמי - פה יש כבר משהו באמת שונה, רכב עם פלפל שבטופ גיר הפכו אותו לאגדה - חייב לקבל טעימה.

אז באמת - יש דברים שקצת אכזבו אותי ויש דברים שהעלו לי חיוך על הפנים.

מה שאכזב אותי זה שבסופו של דבר מדובר ברכב משפחתי, עם סלון של רכב משפתי ובשביל הסכום זה - זה הוריד לי קצת את ההתלהבות, לא קצת - המון.

בשביל סכומים דומים תראו מה אתם מקבלים באלפא גו'לייטה - אלוהים איזה סלון מדהים.

ובגולף לא רק שהסלון אפרורי וקודר - גם בנוסף לזה הריפודים האיריים\סקוטיים האלה בעיני, פשוט מכוערים.

תפרים אדומים וקצת עור - just does'nt cut it

הדבר הבא שאכזב אותי זה שהרכב היה שקט מידי וזה הרס המון מהFUN שרעש מנוע טוב מכניס לחיים הפרטיים - אבל גם בדיוק בגלל זה הרכב הזה הוא כן רכב משפחה מעולה, אבל אני בטוח שמי שקונה רכב כזה יותר חושב על הFUN

נכון, זה לא רכב ממש חזק - יצא לי לנהוג בחזקים ממנו בהרבה אבל שוב, לא חוכמה - הם לא היו רכבים מסוג ALL AROUND וקצת קשה להשוות למשל בין מנוע שכזה לחיה ברוטלית שמגיעה עם מנוע HEMI ולמעלה מ6 ליטר ו500 סוסים.

הGTI היא מכונית עם התנהגות נהדרת - אבל מרכב משפחתי קומפקטי, עם למעלה מ200 כוחות סוס ומומנט גבוה שמגיע כבר ב1800 סל"ד כן ציפיתי לקצת יותר "פרא" בזינוק, אני לא מדבר על להכנס לTORQUE STEER שלדעתי בשביל רכב שכזה זה דבר גרוע אם זה יקרה אבל כן ציפיתי לקבל בעיטה קצת יותר חזקה בבטן - זה לא קרה.

ותוספיו לזה שרעש המנוע והאגזוז ממש נבלעים בתוך הבידוד ששמו ברכב הזה - הFUN FUCTOR בנסיעה על כביש מנהלתי ותאוצה מהמקום פשוט נפגם - חבל.

מעבר לכך - הרכב הוא רכב יפה, כיפי לשהיה ולנהיגה.

היא כן מקשקשת בזנב.

הDSG עובד חלק, ממש חלק למעט פעם אחת שבאמת התפספסה שם כנראה כניסה להילוך.

הרכב חזק ומושך נהדר, מהיר מאוד וזריז מאוד.

לסיכום - אני חושב שהשאלות שלי היו:

האם הייתי קונה אחת כזו?

לא. הרכב חזק מידי בשבילי בשביל לנסוע איתו על הכבישים בארץ הזו.

הכוח הממוצע כאן עומד על כ120 סוסים וזינוק של 12 שניות מעמידה למאה - עם הGTI כמות הריכוז שנדרשת ממני לא לרסק אותה לתוך מה שנמצא מלפניי מעייף אותי, לא אוהב את זה.

בנוסף לכך אני לא רואה מה הטעם כשרוב הנסיעות שלי הן נסיעות של פקקים או האצות קצרות לסוע על רכב חזק כל כך ועוד עם מתלים מוקשחים שמעבירים חבטה בכל פעם שיש שיבוש על הכביש בין אם זה בור או מדרגה - קפיצים עם מהלך מתלה ארוך יותר ונוח יותר וצמיגים יותר עבי בשר - הם הבחירה שלי.

אבל אם כן הייתי קונה אחת כזו - מה הייתי משפר בה?

אולי הייתי רוצה להוסיף לה טיפונת טיפונת יותר כוח, להעלות קצת את המומנט בשביל כן לקבל קצת יותר דרמה בזינוק - אבל בחיים האמיתיים לא הייתי עושה זאת, אני חושב שהיצרן תכנן אותה להתנהגות מסויימת לאיזון מסויים וכל נסיון להוסיף רק היה גורע ממנה.

יותר מידי מומנט והרכב הזה יהפוך למגרסת צמיגים שבפועל - יש לה כבר מספיק כוח כמו שהיא יצאה מהמפעל.

אז מה כן הייתי משפר בה?

הייתי שמח אם היה אפשר לשים לה מחיצה אלקטרונית בקיר האש ובתא המטען שבמצב ספורט, תדלל קצת מבידוד הרעשים ותאפשר ליותר רעש מנוע ואגזוז לחדור לתוך הקבינה - וואו זה היה מעלה את הFUN ברכב הזה כמה דרגות מעלה.

הייתי רוצה לרפד את הפלסטיקה של הקבינה ואת המושבים בעור - אני חושב ששיחה עם המעצבים של אלפא לא תזיק לחברה בVAG

אולי אפילו חומרים מהסוג ששמו בקבינה של פג'ו RCZ

זה הכוון. אהבתי מאוד את הרכב אבל הוא יותר מידי בשבילי מצד אחד בפן הספורטיבי, אין לי מה לעשות עם זה.

והוא מעט מידי בשבילי מבחינת רמת הגימור בפנים בשביל מה שהייתי משלם עליו.

ברור לי שאת משבר גיל העמידה שלי אני כנראה אבלה או בדאצ'יה דאסטר או לסירוגין בביואיק לה קרוס.

אולי כשאני אפרוש דווקא יתחשק לי להרגיש קצת יותר צעיר - סיאט לאון קופרה?

לא יודע, אני שונה מאוד מהנורמה בפנטזיות המוטוריות שלי זה בטוח.

התרשמות מעניינת היתה לך :)

קובי

:-)

פורסם (נערך)

תודה לכל המגיבים והמצעים - הנה כמה תשובות:

מה שאתה באמת רוצה זה m135i ב 180-190 א' ש"ח. חדשה כמובן.

או, זו נסיעה שאני לא אשכח בזמן הקרוב... איזה רכב. נדמה לי שגם דורקי זוכר אותה :-)

נסה את ה 208GTI והפולו GTI.

הפולו נראית לי מכווצת מידי, ובכל מקרה אני לא יכול לשבת בה בנוחות גם כשהכסא מונמך עד הסוף (ניסיתי באולם).

את ה- 208 אהבתי מאוד. זה קצת מצחיק, אבל אפשר לומר שאני מתלבט בין 3008 ל- 208GTI, בדרישות שלי מהרכב... חבל שאין מה שמשלב אותן במחיר סביר :-)

BRZ רעיון מעולה, אבל נראה שבגלל הזיקנה תרגיש את המפרקים יותר מדי. וגם לא יתנו לך ב 180.

;-)

לא יודע לגבי מחיר ה- BRZ, אבל כרגע אין אפילו לנסיעת מבחן... בקרוב יגיעו שלוש - אחת לנסיעות מבחן ושתיים למכירה, אז אפשר להבין לבד.

אייל, זה לא בדיוק שהתבגרת

או, מזל

אייל, עשית פעם נסיעה על מיני קופר S? הייתי שמח לשמוע מה אתה חושב על האוטו הזה כרכב שני ידני וno fucks given.

חבר למקצוע רכש באמת ONE ידנית ומרוצה ממנה. אני תוהה אם הרכב לא יהיה לי נמוך מידי, ובכל מקרה מקווה לעבור באולם שלהם בקרוב כדי להתרשם מה- COOPER.

שמועות נמרצות מספרות על פוקוס מחודשות ומוגדשות שיושקו אחרי החגים, כשכבר לגרסה הבסיסית יהיו 150 כ"ס.

שווה לברר.

יש לך היכן לברר? אני אוהב את העיצוב החיצוני שלהם, ו- 182 כ"ס זה מגניב. אולי אני רק ארגיש אדיוט לקנות מהם רכב כהשליסינג קונה אותו ב- 30% פחות...

מותר לשאול מדוע מיהרת להיפטר מהג'ולייטה אחרי כשנה - שנה וחצי בלבד ללא שנבחרה כלל מחליפה?

בוודאי שמותר. הרכב היה אצלי שנה ושמונה - הגיע לדרגת סמל! לקוח שלנו עשה טוטאל לוסט, וביקש לרכוש את הרכב שלי. דיון קצר על המחיר - וסגרנו. אין שום סיבה אחרת, מלבד שכנראה לבד הייתי מוכר אותה בעוד חצי שנה ככה. כזה אני. למעט ה- GTI, אף רכב בעשור האחרון לא החזיק אצלי יותר משנתיים. אגב, לא ישר נעניתי לו, התלבטתי אם יש משהו שיתן את אותה תמורה במחיר שפוי - ולא מצאתי, אבל חיפוש רכב הוא סוג של הרפתקה עבורי, אז יאללה :-)

הבעיה שלי היא, שאני מחפש גם קצת SHOW וגם קצת (הרבה) GO, ברכב מפנק יחסית ובתקציב מוגבל (יחסית). מישהו ראה פה איזה יוניקורן?

עריכה: עומד לנסות את האבארט. [תודה AVIA על התזכורת :-) ] כולם מהללים - אולי אני מפסיד משהו שאני לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...