Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופיע לי בפיד בפייסבוק ולחצתי כי זה נשמע מעניין. יש מישהו פה במקרה שעשה את זה?

יודעים כמה זה עולה?

יש גם סקנדינביה אני רואה (לא שזה מעניין אותי כי כבר הייתי ומסע שעובר דרך גרמניה עם פורשה נשמע מעניין יותר מסיבות מהירות טהורות).

האתר שלהם למקרה שאין לכם מושג על מה אני מדבר: http://www.ptravels.co.il/

8)
פורסם

האמת נשמע מגניב! אבל במחיר הזה כמו שכתבו גם בתרד הקודם אני יכול לעשות את זה לבד. הדבר היחידי שחסר לי זה ידע על מקום שמשכיר מכוניות כאלו. לא מודאג מזה כי אני משוכנע שיש כמה וכמה מקומות.

8)
פורסם

ראיתי תמונות מהמסע אצל כמה חברים בפייסבוק,אין מילים לתאר.:evil:

חוץ מהחווית נהיגה בפורשה המסע כולל גם אירוח במלונות מטורפים.

לא בטוח שייצא לך יותר זול לבד,במסע הם חולקים רכב לכל זוג אם אני זוכר נכון.

תראה כמה עולה יום השכרה לרכב כזה ותבין שזה לא כזה יקר ביחס למחיר שלהם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נשמע לי מוגזם, גם עם הרכב והמלונות. נגיד אני והחברה שלי רוצים ללכת אז זה יעלה לנו 40 אלף שקל לחופשה של שבוע?

8)
פורסם (נערך)

בהתחשב בחבילה שהם מציעים שכוללת מלונות יוקרה, כניסה לאירועים נחשבים פלוס שלל פינוקים נוספים, ה20K ליחיד יוצא מחיר 'הוגן' למדי.

בו נגיד שאותה חבילה אם תרכיב לבד לא ייצא לך זול יותר אם בכלל.

THAT SAID, לחובבי רכב אמיתיים שלא מחפשים לשים את התחת במיטה של מלון 5* אלא מחפשים את חוויית הנהיגה נטו,

אפשר לתכנן טיול שכולל מלונות צנועים יותר של 3 כוכבים/צימרים ולהשכיר איזה M4/M6/C63 AMG מהנות לא פחות וייצא כמעט חצי מחיר.

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

כמה חודשים לפני תכנון המסע עם המיאטות שלנו לאירופה, גם אני חשבתי לעשות את הטיול עם הפורשה שהחברה הטובים האלה מציעים. ביחס למחיר, התמורה מצויינת. הבאסה היא שאתה חולק את הרכב עם עוד נהג כמו שנאמר. וכשחשבתי לצאת עם אשתי, הגענו באמת למחיר של 40K, דבר שכבר יצא לא משתלם. חברי נועם ווינד יצא למסע הזה כ-3 חודשים לפני המסע שלנו והוא גם כתב על זה במאקו.

גם אנחנו חשבנו על השכרת פורשה באופן עצמי וכשהתחלנו לברר כמה השכרת פורשה לשבוע תעלה, גילינו שנסיים את העניין עם בערך כ-1500 יורו. מכיוון שרצינו לפחות שלושה שבועות, הדיל הזה כבר לא השתלם ואז התחלנו לחשוב ברצינות על העברת המיאטות לאיטליה ומשם להתחיל את המסע. מה שהתברר כהימור מוצלח למדיי מבחינת עלויות ומבחינת הערך מוסף שמקבלים תוך החוויה.

בסופו של דבר, כל המסע הזה עלה בערך 35,000 ש"ח, למכונית אחת, כולל שני כרטיסי טיסה, כולל הבתי מלון שהיו סבירים +, כולל דלק ואוכל וקצת אטרקציות. תאמינו לי, נהנינו יותר !

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
כמה חודשים לפני תכנון המסע עם המיאטות שלנו לאירופה, גם אני חשבתי לעשות את הטיול עם הפורשה שהחברה הטובים האלה מציעים. ביחס למחיר, התמורה מצויינת. הבאסה היא שאתה חולק את הרכב עם עוד נהג כמו שנאמר. וכשחשבתי לצאת עם אשתי, הגענו באמת למחיר של 40K, דבר שכבר יצא לא משתלם. חברי נועם ווינד יצא למסע הזה כ-3 חודשים לפני המסע שלנו והוא גם כתב על זה במאקו.

גם אנחנו חשבנו על השכרת פורשה באופן עצמי וכשהתחלנו לברר כמה השכרת פורשה לשבוע תעלה, גילינו שנסיים את העניין עם בערך כ-1500 יורו. מכיוון שרצינו לפחות שלושה שבועות, הדיל הזה כבר לא השתלם ואז התחלנו לחשוב ברצינות על העברת המיאטות לאיטליה ומשם להתחיל את המסע. מה שהתברר כהימור מוצלח למדיי מבחינת עלויות ומבחינת הערך מוסף שמקבלים תוך החוויה.

בסופו של דבר, כל המסע הזה עלה בערך 35,000 ש"ח, למכונית אחת, כולל שני כרטיסי טיסה, כולל הבתי מלון שהיו סבירים +, כולל דלק ואוכל וקצת אטרקציות. תאמינו לי, נהנינו יותר !

אני זוכר את השירשור שלך בנושא וזה נשמע שהייתה לך חוויה מעולה! אבל מבחינתי זה סיפור גדול להתחיל להוציא את הרכב אישורים וכדומה. עם כל זאת 40 אלף שקל לזוג בשביל שבוע +\- נשמע פשוט הרבה (בהתחשב בעובדה שהחברה לא מעוניינת בנהיגה).

8)
פורסם

רגע רגע רגע התפתחות קטנה! באתר שלהם רשום עכשיו "החל מ-2980 יורו" זה כבר מחיר יותר הגיוני!

השאלה עכשיו היא מה זה כולל :\

8)
פורסם

תתקשר ותשאל.

יש עוד איזה מישהו שמארגן משהו כזה אבל עם BMW נדמה לי. חפש בקרספורום בפייסבוק, הוא תמיד מפרסם שם.

בכל אופן, לטעמי טיול כזה לא שווה כזה סכום. להוציא פאקינג 40K (אלא אם אתה עשיר וזה כלום בשבילך) נשמע לי מופרך לחלוטין.

• תוכן חדש...