Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i2 או מזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי רבות בפורום וגם באינטרנט, עברתי בין הסוכנויות אך לא הצלחתי להגיע להחלטה.

שתי המכוניות מגרדות את ה 100 אלף שקל מלמעלה.

היונדאי מרגישה מרווחת הרבה יותר למשפחה עם שני ילדים.

המאזדה מגיעה על פניו עם ביצועי מנוע/ גיר טובים יותר וחסכונים יותר בדלק לעומת המנוע 1.4 וארבע הילוכים ל היונדאי.

את המרווח מרגישים ביונדאי מיד. לעומת זאת, עד כמה מורגש היתרון המכני במאזדה למי שלא שולט/בקיא/רגיש/ מבין במכוניות? בנסיעה שנתית של כ 25 אלף קילומטר, על כמה הפרש בצריכת דלק אנחנו מדברים?

מי מהן אמינה יותר?

מי זולה יותר בטיפולים?

אקח את שתיהן לנסיעת מבחן מחוץ לעיר אך אני לא בטוח שזה יעזור לי להחליט.

פורסם

מחוץ לעיר אתה תרגיש בחוסר של ההילוכים ביונדאי לעומת המאזדה. שני ההילוכים האלה תורמים לצריכת דלק נמוכה יותר במיוחד בבין עירוני. חוץ מהi20 ומהריו ואולי עוד אוטו ששכחתי הקטגוריה עברה לתיבות עם לפחות עם 6 הילוכים או רציפות.

פורסם

בנסועה שנתית של 25 אלף ק"מ יש משמעות גבוהה לצריכת הדלק,

האם הרכב מבלה בעיקר מחוץ לעיר? אם כן שווה לשקול להתאמץ לרכב דיזל.

בעיר - אולי לשקול רכב היברידי. זה ידרוש חריגה אבל זה יתקזז עם צריכת הדלק.

אני הייתי מציע לשקול פג'ו 208 או רנו קליאו. לדעתי שתיהן מתחרות טובות בקטגוריה, הן מבחינת ביצועים, אבזור, בטיחות וצריכת דלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...