Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא מוסך יבואן אפילו. והוא קיבל ביקורות טובות. אין לי מושג אם החלקים מקוריים. אישרתי חלק מהעבודה והחלקים שקשורים לכיוון של הפרונט, אחרי שהחלפתי שם צמיגים אבל נראה לי שאבטל את זה. הם אמרו לי שצריך להחליף את כל זה. יש לי נקישות בקפיצות בכביש ורעידות בבלימה.

פורסם

תשמע, נראה לי שעושים עלייך סיבוב לא נורמלי.

9 דולר בשביל איזון של גלגל אחד? ועוד 10 דולר "עבודה" על כל הרביעיה?? ואיך זה יוצא בסך הכל 76 דולר?! וונטילים ב-3 דולר לחת'כה? "עלות היפטרות מהצמיגים"??? אמנם רק שלושה דולר אבל עדיין.

גם הפירוט של העבודות נראה עוקצני משהו. "ציוד משרדי" ב-40 דולר? באיזה קטע? מה, הם הלכו לקנות מחדדים וטיפקס עם הכסף שלך?

750 דולר "עלות עבודה" של התקנת מוט מייצב?

ו-430 דולר (שוב, עבודה) להחליף בלמים - ולא כולל רפידות בכלל (עוד 80)?!

בקיצור, נראה לי שזה מוסך של ישראלים כמו שאמרו פה.

בכל מקרה, זה מסריח עד השמיים כל הדבר הזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למה ישר חושבים שזה מוסך של ישראליים? התגובות פה דוחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רוצה להגיד אני, שזה כולה חיפושית, ואם זה המוסך המומלץ ואין מוסך אחר באיזורך - אז הגיע הזמן לקנות כמה כלים בגרוש וחצי בכלבו הקרוב ולהתחיל לעבוד.

או לחילופין למכור את הרכב הזה ולקנות אחד משופץ.

חוץ מזה, דיסקים קראמיים??!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תשמע, נראה לי שעושים עלייך סיבוב לא נורמלי.

9 דולר בשביל איזון של גלגל אחד? ועוד 10 דולר "עבודה" על כל הרביעיה?? ואיך זה יוצא בסך הכל 76 דולר?! וונטילים ב-3 דולר לחת'כה? "עלות היפטרות מהצמיגים"??? אמנם רק שלושה דולר אבל עדיין.

גם הפירוט של העבודות נראה עוקצני משהו. "ציוד משרדי" ב-40 דולר? באיזה קטע? מה, הם הלכו לקנות מחדדים וטיפקס עם הכסף שלך?

750 דולר "עלות עבודה" של התקנת מוט מייצב?

ו-430 דולר (שוב, עבודה) להחליף בלמים - ולא כולל רפידות בכלל (עוד 80)?!

בקיצור, נראה לי שזה מוסך של ישראלים כמו שאמרו פה.

בכל מקרה, זה מסריח עד השמיים כל הדבר הזה.

זה הגיוני 40 דולר לציוד משרדי כי הם בטח קנו לעצמם עט ציפורן מהדורה מוגבלת של "מון ב

לאן" כדי להחתים אותו על הצעת המחיר

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

כנראה שעל איכות משלמים (הרבה מאוד, בקטע מוגזם)

מאשר שאיזה אחד בארץ ממורמר עם סיגריה בפה יעבוד על הרכב שלך בלי חשק ובלי טיפת כבוד..

Seat Ibiza FR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לך שם מישהו שיכול להמליץ לך מניסיון על מוסך טוב?

ביקורות באינטרנט לא תמיד משקפות את המציאות, ולא חסרים אנשים שמעוניינים ביחס טוב ובמקצוענות ופחות במחירים זולים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שירשור הזוי של אנשים שכותבים סתם תגובות, ממש לא נעים לקרוא אותו.

הרי אף אחד מהמגיבים כאן עד כה לא יכול לתת השוואה אמיתית לאותן עבודות במוסכים אחרים בארה"ב, אולי זה דווקא מחיר בסדר?

אולי מקובל לחייב על סילוק צמיגים?

הרי אנחנו לא ידעים, אז למה ללכלך בלי אבחנה?

רק מי שגר שם תקופה והחזיק רכב משומש יכול להתייחס ברצינות.

כל השאר זה בלבול מוח, תסלחו לי...

• תוכן חדש...