Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נכוותי כלל, אפילו הפרוייקט צולם כאן ועבר את רף הצפיות. עבדתי ביחד עם הדיטייליר 16 שעות והתוצאה היתה מצויינת. אבל לא החזיקה יותר משבועיים. כנראה מחוסר נסיון.

אבל עדיין מוכן לתת עוד צאנס.. גם לדיטייליר לחוות רכב מסוג זה וגם על הדרך להתפרסם דרכו וגם לתת במה ופרנסה למי שבאמת עושה את זה מקצועי ומאהבה. ולא מאלה שעושים את זה מפעל.

הנדסאי רכב

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחזק, שלומי אדרת.

גם תשלם פחות מאשר מחירים הזויים אצל ההוא שאתה לא רוצה

ובצדק

אני כבר מדבר איתו בפרטי. עם המחיר יהיה נכון לי ולו כנראה שאתן צא׳נס

הנדסאי רכב

פורסם
מה התקציב שלך לדייטיילינג חיצוני למצב תצוגה ולפנימי???תמונות של המצב הרכב אפשר???

אני מכוון לתחום בין 600-900 יהיה ניתן גם לשלם 1000 באהבה אם ממש אתרשם.

יש לי הצעה מאוד מפתיעה מסדנאת דיטיילינג מוכרת וותיקה מאוד בפתח תקווה שעשיתי אצלה כבר שלושה רכבים וההיתי מרוצה, אבל עדיין כמו שציינתי מעדיף לתת לחברים שעושים זאת פרטנית בצורה ייכית ומהלב להתפרנס.

הנדסאי רכב

פורסם

האם תוכל להעלות תמונות תקריב של הרכב חיצונית?

אשמח לראות איך נראה עכשיו

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מאוד מעניין.

הלוואי והיה לי זמן לקחת את הפרויקט על עצמי, אבל אין לי את הזמן הדרוש.

גם מדובר בצבע קשה לעבודה וגם ברכב לא קטן.

M-TECH E46

פורסם
אני מכוון לתחום בין 600-900 יהיה ניתן גם לשלם 1000 באהבה אם ממש אתרשם.

יש לי הצעה מאוד מפתיעה מסדנאת דיטיילינג מוכרת וותיקה מאוד בפתח תקווה שעשיתי אצלה כבר שלושה רכבים וההיתי מרוצה, אבל עדיין כמו שציינתי מעדיף לתת לחברים שעושים זאת פרטנית בצורה ייכית ומהלב להתפרנס.

אתה מכוון גבוה מידי ומוכן לשלם נמוך מידי.

קח זאת בחשבון.

"יאללה בירי".

פורסם

גם פנימי וגם חיצוני? לרכב גרמני?

ממה שאני מכיר כזה דבר יעלה באזור ה-3000 ש"ח. רק הפוליש יקח איזה יום (תלוי במצב של הרכב, אבל עדין)

ב-600 ש"ח זה יותר לכיוון הבולישווקס ולא פוליש ווקס וניקוי ריפוד בקיטור וחומר הגנה לעור ולפלסטיק ולג'נטים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

למה רק 3000, אולי 7000?

קצת נסחפת. 600 שקל זה לא יעלה, זה נכון, אבל 3000

זה סכום מוגזם מאוד. אפשר לקבל תוצאות מצוינות בסכום נמוך משמעותית.

לא נכוותי כלל, אפילו הפרוייקט צולם כאן ועבר את רף הצפיות. עבדתי ביחד עם הדיטייליר 16 שעות והתוצאה היתה מצויינת. אבל לא החזיקה יותר משבועיים. כנראה מחוסר נסיון.

תוכל לפרט קצת? מי שעשה לך את העבודה הוא אחד המקצועיים שאני לפחות מכיר, כך שקשה לי להבין מה הכוונה שזה החזיק בקושי שבועיים. מאיזו בחינה זה לא החזיק?

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

אזור ה1500-2000 עולה החיצוני (תלוי מה עושים. סדר גודל) ועוד 500-1000 לפנימי (כנ"ל).

כתבתי 3000 כי אני לא יודע מה צריך לעשות ולא יודע בדיוק כמה לוקחים על כזו עבודה ולא יודע עם איזה חומרים הוא ירצה להשתמש.

אם זה יכלול ציפויים וחומרי פרמיום ותיקוני צבע אז יכול להגיע גם ל-7000 ש"ח. (טוב אולי לא 7K, אבל לא רחוק)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אולי הוא גם ירצה פחחות וצבע כללי, ואז זה יעלה לו 50000.

לא 3000, וגם לא 2500. אלא אם הרכב הרוס לגמרי.

תפסיקו סתם לזרוק מחירים לאוויר בלי לדעת באמת

כמה גובים על כזה שירות.

זה שיש אחד, שהוזכר כאן בשרשור,

שלוקח מחירים הזויים, לא אומר שכולם

כאלה.

פורסם

אמת אושרי,

אבל אנחנו מכירים את השוק, יודעים כמה לוקחים לעבודה, גם במגבלות הגיוניות, וגם בתחום המונפץ.

(גם אם הוא ידרוש single stage וגלייז זה יעלה לו כמעט כפול - אל תשכח שבין היתר הוא מצפה לדיטיילינג פנימי).

אבל לפי דעתי, לדרוש כ"כ הרבה ולרצות לשלם כ"כ מעט, זה גם בגבול ההזוי/ישראלי מצוי (מבלי לפגוע חלילה, אבל ככה זה).

600-900 ש"ח למרצדס?

לאיזה צד של המרצדס הוא מתכוון?

קאר ספא יקחו לו יותר.

עדיין מעניין מה הכוונה שהעבודה של אלטר "החזיקה" שבועיים.

"יאללה בירי".

פורסם

פנימי וחיצוני ומפלט ב900-100 זו הזיה, כמו שנאמר, פוליש חדש שלבי יעלה כ1000 לפחות, מינימום. לא כולל פנימי ולא כלום.

אתה לא יכול לצפות לקבל עבודה ושירות מחלקה ראשונה ולשלם על מחלקת תיירים. כלומר אתה יכול, אבל שיהיה בהצלחה, מי שייקח לך פחות מ1000 שקלים לפנימי וחיצוני כולל אוטם צבע אחרי נניח, הוא או מתלמד או פראייר רציני.

להמחשה, פוליש חד שלבי, וציפוי לסקודה פאביה, לא כולל שום נגיעה בפנים, לקח 12 שעות עבודה. בפנים לוקח עד לא מעט. בחישוב זריז וגס אני מעריך כ15 שעות כולל הכל, עכשיו תמצא מישהו שיעבוד 15 שעות עבודה פיזית לא קלה בכלל, כולל חומרים שהוא מבזבז, חשמל מים וכדומה. ב1000 שקל, בחישוב פשוט זה יוצא 66 שקל לשעה, ברוטו. אחרי שכירות של מקום, וכול שאר ההוצאות הנלוות לא נשאר כזה הרבה.

אם אתה מחפש עבודה מקצועית וטובה כמו שאתה מתאר, פדנטית והכל. לדעתי האישית והאישית בלבד, אתה לא בטווח המחירים הנכון. מה עוד שלמרצדס S CLASS, שזה לא רכב קטן במיוחד, או בעל צבע קל לעבודה. ככה ש15 שעות זה הערכה מאוד קלילה.

(כמובן שאני לא יודע את מצב הרכב, יכול להיות שהוא כמו חדש, אבל ככה או ככה המחיר נמוך)

לדעתי אתה צריך לכוון ל1500 פחות או יותר, תלוי במצב הרכב כמובן.

• תוכן חדש...