Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , עשיתי מכת חנייה קטנה וכתוצאה מכך פגעתי בטמבון וירד צבע (לצערי הרב!), עניין של 3 נקודות קטנות שבהם אין צבע, אבל בשבילי ובשביל ההרגשה אני רוצה לעשות מילוי נקודתי.

לכן אשמח לשמוע על מקומות שעושים מילוי נקודתי של צבע (טמבון) רק באזור שפלה-מרכז בבקשה.

ניסיתי אצל pdr+, התקשרתי אבל אין הם לא מתעסקים.

מחר בבוקר אצור קשר להצעת מחיר אצל swissvax israel, כמו כן, אשמח לעוד מקומות עמ לקבל הצעת מחיר בבקשה

תודה ושבוע טוב

פורסם

אחרי שיתקנו לך את המכות ממליץ לך לשים ציפוי מגן על הפגושים (כמו שאני שמתי) שמונע את השריטות והשיפשופים מלהגיע לפגוש ולצבע שלו.

קובי

:-)

פורסם
אהלן , עשיתי מכת חנייה קטנה וכתוצאה מכך פגעתי בטמבון וירד צבע (לצערי הרב!), עניין של 3 נקודות קטנות שבהם אין צבע, אבל בשבילי ובשביל ההרגשה אני רוצה לעשות מילוי נקודתי.

לכן אשמח לשמוע על מקומות שעושים מילוי נקודתי של צבע (טמבון) רק באזור שפלה-מרכז בבקשה.

ניסיתי אצל pdr+, התקשרתי אבל אין הם לא מתעסקים.

מחר בבוקר אצור קשר להצעת מחיר אצל swissvax israel, כמו כן, אשמח לעוד מקומות עמ לקבל הצעת מחיר בבקשה

תודה ושבוע טוב

יש תמונות?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
אחרי שיתקנו לך את המכות ממליץ לך לשים ציפוי מגן על הפגושים (כמו שאני שמתי) שמונע את השריטות והשיפשופים מלהגיע לפגוש ולצבע שלו.

איזה ציפוי שמת?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

איזה ציפוי שמת ?

יש תמונות?

הנה תמונה :

קישור

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t34.0-12/11868611_1137756679582971_230832820_n.jpg?oh=4b9967bff28fe771853d71a48fb094f6&oe=55CD53CC&__gda__=1439552572_9da7f2bef94f666839fafc3924fc272b

פורסם

גם לי יש כזה שפשוף שאני מת לסדר. כבר רכשתי בטופ קולור את הצבעים וניירות שיוף ואני מחכה לחגים.

חשבתי להשתמש בספריי צבע, אבל בטופ קולור הסבירו שכזה דבר כדאי לסדר עם מכחול ציירים. עכשיו נשאר לי למצוא את המכחול.

בעייה נוספת היא, שיש כאן כמה שרשורים על תיקון בספריי, אבל על מכחול מצאתי רק אחד שווה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?461122-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%AA&highlight=%D7%9E%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C

וגם כאן שלבים של עבודה לא ממש ברורים :(

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

נראה נחמד מאוד. עמיד נגד מכות חניה?

כמה עלה?

מי ואיפה המתקין? זה לא SunTek שבתל אביב?

פורסם

פורסם (נערך)

אכן ביצעתי את ההתקנה אצלם - מאד מאד מקצועיים

לקנות בארץ יריעות זה יקר, רק בחו"ל

ולקנות את החדשים שלא מצהיבים

suntek, 3m pro. xpel

ההזמנה השניה שלי הגיעה היום לארץ (משלוח מאנגליה ממש מהיר :-P )

הזמנתי 12" על 180" שזה מספיק לשני הפגושים (4.5 מטר על 30 ס"מ אורך של יריעה)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

פורסם
יש לך את רביב מ-cool car, ספונסר פורום.

מתעסק בזה, ממליץ לפנות אליו עם תמונות לקבלת חוות דעת.

עדיין לקנות את הציפוי בחו"ל הכי עדיף

רביב יכול לעזור בהתקנת הציפוי או בטישטוש הסריטות והמכות

קובי

• תוכן חדש...