Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למלון מרכזי ברומא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין על איזה בלאגן במטרו אתם מדברים? זה לא סרט אקשן ואף נינג'ה לא קופצת על הרציף.

אם אני לא טועה יש שם כולה 2 קוים. וכשאתה ברציף עצמו רשום בברור איזה תחנות יש לפניך.

ממה שראיתי (לפני חודש ברודוס) הגן חיות הכי גדול זה התור בנמל תעופה של הישראלים בטיסות צראטר.

וזה הזמן לסיפור האישי שלי ברומא..

אני וזוגתי נחשבים לאנשים דיי מדוייקים וקפדנים אמממה, בזמן שהותנו ברומא, ביום השני הסתבר (בדיעבד)

שהזיזו את השעון שעה אחת קדימה.

לא ידענו על כך ומאחר וכל כך נהננו שם לא שמנו לב לזה למרות שהיו לנו את כל העדויות לכך מול העיניים.

למשל - הלכנו למוזיאון MAXI, בכניסה אמרו לנו שעכשיו 17:00 ויהיה לכם מעט מאד זמן לשהייה,

הסתכלתי בשעון ראיתי 16:00 ואמרתי לזוגתי, וואלק האיטלקים האלו יודעים לקצר את היום.

ככה הסתובבנו ברומא שעה אחת אחורה במשך יומיים שלמים. עכשיו החלק הבעייתי זה הטיסה לארץ..

הגענו לרכבת באחור של שעה, הסתכלתי על השעונים שלהם וחשבתי לעצמי, כל הכבוד - ככה עושים שביתה איטלקית.

לא עלה בדעתי ולו לשניה שמשהו לא מסתדר עם השעונים, מבחינתי היה להשאר שם עוד שבוע.

רק כשהגענו לצ'ק-אין קלטנו את גודל הפיאסקו, הכל היה ריק מוות, רק אנחנו והבודקים הישראלים שחשבו שאנחנו עושים קומבינה.

הגענו למטוס בחסד, כמובן אחרונים, כל מערכת הקריזה הכירה את השמות שלנו.. רק אז אישרנו לטייס להמריא :wink:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
מנסיון אישי המלון הזה IQ ROMA

הוא פשוט נהדר, לא יקר ומרכזי מאוד. הלכנו ברגל לכל מקום. הוא כמה דקות ברגל מטרמיני.

http://www.iqhotelroma.it/en

גם מדורג בטריפ אדוויזר גבוה מאד ובצדק.

אהבתי את המלון.. הבעיה שאין מקומות בשום אתר בתאריכים שאני מעוניין..

יש משהו נוסף מומלץ במרכז העיר?

• תוכן חדש...