Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

הגיעה שעתי כנראה להפרד מהנוכחית, להמשיך לבאה.

אני נהג יחיד, נדיר שיש ברכב יותר מנוסע נוסף. הרוב נסיעות עירוניות קצרות משהו. מתגורר ועובד בחיפה, המון עליות (לאוניברסיטה). נסועה של כ-20K בשנה.

הדרישות הן:

• עד 25K
  • אמינות.
  • תא מטען שיאפשר להעביר אופני הרים (אפשר גם אם זה רק אחרי קיפול מושבים) עם גלגל 29" (די גדולים).
  • עלויות תחזוקה נוחות.
  • שנת 2006 ומעלה.
  • עדיף שיהיה מהמזרח הרחוק, יפן וקוריאה.

אני לא בטוח אם לחפש משפחתית "ותיקה" עם מקום, או לנסות להזדחל למיני כגון יונדאי גטס, סוזוקי אלטו. יש בכלל משפחתיות או רכבים גדולים משהו שיתאימו לדרישות שלי?

המון תודה,

עבודת קודש אתם עושים!

עריכה אחרונה על ידי TheHunter88

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כל שרשור שמדבר על רכב ב25K מהשנתיים אחרונות מסתכם ב"גטס\פונטו"

מי שמכניס טוויסט ומבקש משהו עם תא מטען מציעים לו גם אקסנט ולאנסר קלאסיק.

אופניים אתה חייב להכניס פנימה או שיש אפשרות למנשא הזה שמתקינים על הדלת האחורית?

אגב

אל תצפה לצריכת דלק של קורדובה SDI מאף אחד מהרכבים האלה. 1/12 במקרה הטוב, 1/10 במקרה הרע.

יש פה גטס GLS 1.6 בפורום מכירה, לכאורה במצב טוב, שווה לבדוק את העניין

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אפשר לנסות סקודה פביה סטיישן, בתקציב שלך מ-2006-7 אבל מדובר ברכב שהוא לא מאוד נפוץ ורוב הרכבים האלה הגיעו עם מנועי דיזל ועברו חיים לא קלים.

פורסם

תודה רבה חברים.

סקודה ושאר חברות VAG יורדות מהפרק לנוכח מחירי תיקונים גבוהים מידי לטעמי.

הגטס נכנסות בתקציב, אבל שנתונים נמוכים גם...

אם אני מותח קצת את התקציב לאזור ה-30K, מופיעות לי סוזוקי אלטו למיניהן. ראיתי שמישהו מכנה אותן כאן "ריקשה עם מנוע" - כרגע זה בהחלט מה שאני צריך בחיים. פשטות ואמינות... האם שווה את זה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני אוחז ב אלנטרה 2007 אוטומטית דגם 5 דלתות. הבגאז' ענק, רכב נח ומרווח מאחור. צריכת דלק באיזור 1 ל 10-11.

ברשותי קצת יותר משנה. ממש מרוצה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...