Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ליונדאי i35 שלי יש שלט אלחוטי שאחד האפשרויות שלו היא פתיחת הבגאז' דרכו, שגורמת למכסה תא המטען להתרומם מעט (כמו ברוב הרכבים מהשנים האחרונות, לא משהו חריג).

דא עקא, שהשלט נלחץ לי בכיס וכדו' המון פעמים, וקרה כבר לא פעם שירדתי לרכב ומצאתי שהבגאז' פתוח.

(עם כפתור הפתיחה הראשי של האוטו אין לי כ"כ בעיה, כי אם נפתחת הנעילה אבל לא נפתחת שום דלת במשך דקה האוטו ננעל מחדש).

האם יש אפשרות לנתק את האופציה של פתיחת תאן המטען מהשלט?

במוסך של יונדאי אמרו לי שאין אפשרות, אבל לא נראה לי שהנציג ממש טרח להבין מה התכונתי לשאול, וגם לא טרח לחשוב על דרך כלשהיא, אלא מיד פסק שלא.

למישהו ידוע על דבר כזה?

פורסם

תקנה כיסוי לשלט.

לא כיסוי סיליקון שגם דרכו קל ללחוץ.

ואם גם זה לא מתאים לך אז אתה יכול לנתק את הלחצן מתוך השלט. לא מבטיח לך שיהיה לך קל להחזיר אותו בעתיד

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

הכל אפשרי השאלה היא אם באלך לחפור עכשיו ולמצוא את החוט האחראי לפעולה.

וזה כולל סכנות כי לפעמים ניתוק חוט כלשהו יכול להשפיע אחר כך על משהו אחר.

או לקנות\להכין כיסוי לשלט או למצוא פתרון יעיל יותר.

אם זה פאק בשלט המקורי וקל מאוד ללחוץ את זה, בטוח שבעולם מצאו פתרון, תחפש אותו.

• תוכן חדש...