Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא תוצאות "מוזרות" כמו מספרים עוקבים מעידות על כך שמדובר בהגרלה אמיתית. אם היו מרמים אז היו דואגים שיצאו מספרים שלא יעוררו חשד.

עקרון דומה הוא חוק בנפורד, שמראה כי במספרים שנדגמים מאוכלוסיות גדולות בספרה הראשונה תהיה שכיחות גדולה יותר של ספרות מסוימות. החוק אינו תקף להגרלות לוטו כי כאן מדובר במספרים שנבחרים אקראית, אבל בכל זאת עקרון מענין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

באמת שהסרטון לא מעורר חשד של ממש, טעויות הקלדה קורות אין ספור פעמים. גם צירופי מקרים קורים.

אבל למה שמנהל הלוטו יתפטר מיד לאחר טעות הקלדה?

פורסם
דווקא תוצאות "מוזרות" כמו מספרים עוקבים מעידות על כך שמדובר בהגרלה אמיתית. אם היו מרמים אז היו דואגים שיצאו מספרים שלא יעוררו חשד.

.

או שאולי עשו את זה בדיוק בשביל שתחשוב כך.

אני חושב יותר גרוע שאולי זו אפילו הסתלבטות ישר בפנינו. ולנו "אין ברירה" מלבד לחשוב שזה הגורל

פורסם

איל. התשובה ברורה. כי אם היה צירוף מקרים לא היה מתפטר.

פורסם

אמא שלי קוראת לזה "מס העניים".

כמו כל בית קזינו המערכת בנויה כך שסטטיסטית תמיד "הבית" ירויח.

רק מראה כמה הרווחתי מכל טפסי הפיס\טוטו\לוטו שלא מילאתי בחיי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בוא נגיד שכן "מרמים" בהגרלת הלוטו.

הכרטיס הוא אנונימי. גם אם ועדת הצללים בוחרת את המספרים הזוכים, הם לא יודעים מי האדם בפועל שיזכה, מה שהופך את ההגרלה ל.... די רנדומלית.

ואז איפה הרמאות?

-אם הם היו בוחרים זוכה בפרס הראשון רק פעם ב 300 שבועות הייתי מסכים, שהרי הארגון גורף רווחים יותר ממה שהגרלה "טבעית" הייתה מכניסה, בשל אי חלוקת פרסים גבוהים. אבל אם הזכיות מתרחשות למעשה בתדירות גבוהה יותר, למה שנתלונן?

הכרטיס אנונימי, אבל חבר של X מהלוטו יכול לדעת מה המספרים הזוכים ולמלא טופס בהתאם.

העניין הוא שמראש יודעים מה המספרים שעומדים להישלף מהמכונה.

העניין הכי חשוד הוא שלמרות שהסיכוי לזכות הוא 1 ל16 מליון, וכמות הטפסים שנשלחים בשבוע בטח לא עוברת את המליון משמע אחת ל16 שבועות בערך אמור להיות זוכה ובכל שבועיים - שלושה יש זוכה.

קצת תמוהה ונראה שמישהו דואג שיהיו זוכים בכוונה כדי למשוך עוד קהל.

פורסם

הרמאות הנטענת בישראל היא שלא באמת יש זוכים...

חבר ניסה פעם לעשות סרט תיעודי על הנושא, בניסיון לחפש לפחות זוכה אחד (!) בלוטו; הוא כמובן לא מצא. מה שכן מצא זה איומים מרומזים יותר או פחות שיפסיק לחפש וחוסר נכונות לעזור בכל מקום שהלך. אתם מכירים מישהו שזכה בפרס הראשון?

לכן, אגב, הטוטו הרבה יותר הגיוני - שם אי אפשר לכוון את הזכיה לפי הטופס ששלחתם (למעט הטיות משחק כאלה או אחרות), ושם באמת יש זכיות. למעשה אותו אחד שרצה לעשות את הסרט על לוטו, זכה פעם בטוטו בפרס הראשון (ביחד עם עוד שניים, אם זכרוני אינו מטעה אותי).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הכרטיס אנונימי, אבל חבר של X מהלוטו יכול לדעת מה המספרים הזוכים ולמלא טופס בהתאם.

העניין הוא שמראש יודעים מה המספרים שעומדים להישלף מהמכונה.

העניין הכי חשוד הוא שלמרות שהסיכוי לזכות הוא 1 ל16 מליון, וכמות הטפסים שנשלחים בשבוע בטח לא עוברת את המליון משמע אחת ל16 שבועות בערך אמור להיות זוכה ובכל שבועיים - שלושה יש זוכה.

קצת תמוהה ונראה שמישהו דואג שיהיו זוכים בכוונה כדי למשוך עוד קהל.

לא סופרים את מספר הטפסים שנשלחים אלא את מספר הטבלאות שמולאו בטפסים אלה. המספר כמובן גבוה יותר כי בטופס רגיל ניתן למלא 14 זוגות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הרמאות הנטענת בישראל היא שלא באמת יש זוכים...

חבר ניסה פעם לעשות סרט תיעודי על הנושא, בניסיון לחפש לפחות זוכה אחד (!) בלוטו; הוא כמובן לא מצא. מה שכן מצא זה איומים מרומזים יותר או פחות שיפסיק לחפש וחוסר נכונות לעזור בכל מקום שהלך. אתם מכירים מישהו שזכה בפרס הראשון?

לכן, אגב, הטוטו הרבה יותר הגיוני - שם אי אפשר לכוון את הזכיה לפי הטופס ששלחתם (למעט הטיות משחק כאלה או אחרות), ושם באמת יש זכיות. למעשה אותו אחד שרצה לעשות את הסרט על לוטו, זכה פעם בטוטו בפרס הראשון (ביחד עם עוד שניים, אם זכרוני אינו מטעה אותי).

http://panim.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1016921

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני גם לא מכיר אף אחד שיש לו Mercedes S Class. מה זה אומר?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אוקיי,

ממה שהבנתי, הטענות פה הם באמת לרמאות מסוג "מוודאים שיהיו זוכים בפרסים מסויימים ובתדירות מסויימת". לדעתי כבר כתבו איך זה עובד, אבל שוב ובגרסא הפשוטה (לפחות בשבילי):

נגיד שרוצים להבטיח שיהיו זוכים מידי פעם כדי שהלוטו ישאר פופולרי:

לפני ההגרלה, ואחרי שנשלחו 99.99% מהטפסים, מסד נתונים של הגוף המארגן, לא משנה באיזה שם או באיזו מדינה, בוחר רנדומלית מספר שקיים במאגר, וגורם לכך שהמכונה המכורה (נגיד) תעלה אותו בגורל. איך "מסד הנתונים" הזה קיים? הטרמינלים שמחתימים והופכים כל כרטיס לתקף, סורקים אותו ויוצרים במשך השבוע ועד להגרלה מסד נתונים של כלל הטפסים.

כמובן שאפשר בצורה הזאת גם לוודא שהפרס הגדול מגיע רק מידי פעם, כדי שהוא לא יחולק יותר מידי. בשביל להבין אם יש סיבה סטטיסטית לחשוש מזה, צריך לדעת כמה כרטיסים באמת נכרשים כל הגרלה ומה הערכים שלהם. למשל, אם נרכשים מספר X של כרטיסים, והמסד מראה שיש סיכוי של 1:200 לחלק למישהו את הפרס הגדול, יש מצב שזה סיכון גדול מידי בשביל הגוף שמארגן את ההגרלה, והם רוצים לשלוט באופן כמעט מוחלט בכמות הכסף שהם מחלקים.

הקונספט הזה של שליטה בכסף שיחולק עוד לפני שהמשחק התחיל, מוכרת מעולם כרטיסי הגירוד, שהרי לא מודפסים באופן אקראי, ומקבלים את ה"אקראיות" שלהם ואת התוקף שלהם כמשחק מזל, מעצם העובדה שהמגרד לא יודע אם הכרטיס זוכה או לא.

שורה תחתונה:

ברגע שיוצאים מנקדת הנחה שהלוטו הסרבי (לצורך העניין) יודע את הערכים של כלל הטפסים בסרביה באותו שבוע (טרמינלים בקיוסיקים מזינים מסד נתונים מרכזי), ושאת המכונה ניתן לתמרן, אז הגרלה מכורה היא דבר הגיוני, ובהחלט אפשר להסביר למה ירצו לעשות זאת, גם בלי טיעון של "לסדר כרטיס זוכה לבן אחותו של הגיס של הבן-דודה".

והעובדה שלא מוצאים מליונרים של לוטו הגיונית ביותר. לאנשים מאוד קל לבקש כסף ממישהו שלא עבד בשבילו ולא ירש אותו (ההורים עבדו), וברגע שהוא לא מסכים, שונאים אותו. לחפש מליונרים של לוטו זה מעשה כמעט אלים. אם הם היו רוצים להיחשף ולהתראיין, היו מוצאים את היוצר הדוקומנטרי שהיה מפרסם מודעה בנושא.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
מטריד אותי שאתם חושבים שהסיבה שאתם לא זוכים בלוטו היא בגלל רמאויות...

קצר וקולע. אגב, אני עובד בתחום מקביל,

אנשים מצליחים לפתח שלל קונפסירציות

סביב משהו שהוא באמת, אבל באמת רנדומלי.

זה די עצוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קצר וקולע. אגב, אני עובד בתחום מקביל,

אנשים מצליחים לפתח שלל קונפסירציות

סביב משהו שהוא באמת, אבל באמת רנדומלי.

זה די עצוב.

הנס, משחק מזל הוא רנדומלי כשהקוביה הוגנת. זאת הסיבה שבשאלות בסטטיסטיקה באונ' אומרים "קוביות הוגנות". כשאתה אומר "זה באמת רנדומלי" למילים שלך אין ממש משמעות, כי אתה לא חבר בגוף מפקח, שנועד להבטיח בדיוק את זה. לא ראיתי הגרלה של פיס מאז שהייתי ילד בבית של סבתא, ועירית עינבי נראתה לי כמו אחת מיפהפיות תבל, אבל אאל"ט תמיד מציגים שם איזה עו"ד או מישהו שחתום על הוגנות ההגרלה.

אמר דייב שזה מצחיק\מטריד לראות אנשים מחפשים סיבה ללמה הם לא זכו עד היום? זה קיים בהרבה תחומים אחרים. חוץ מזה, זה לא שונה מסקר אקראי שתעשה מחר, בו תופתע לגלות כמה אנשים מכלל האוכלוסיה חושבים שאם זרקו עכשיו זוג קוביות (הוגנות) 10 פעמים, ולא יוצא שש-שש, אז הסיכוי שייצא שש-שש בכל הטלה מעכשיו ואילך, הוא יותר גדול ממה שהוא היה בהטלה הראשונה (כי הרי אם לא יצא עד עכשיו, חייב לצאת, לא?).

דפוסי צריכה של ציבור הם לא התפלגות הטלת קובייה, ואם קהל היעד שלך מבזבז פחות על המוצר שלך עכשיו מסיבה מסויימת, יש לך רק שתי דרכים להתמודד: פרסום, ומניפולציה של המוצר. אם שנתיים או שלוש אף אחד לא לוקח פרס גדול בלוטו (דבר שהופך סביר יותר ככל שקונים פחות כרטיסים) אז אנשים מאבדים עינין במוצר. פירסמת? לא עזר מספיק. הגדלת את הפרס? לא עזר מספיק. למה לא לדאוג שמישהו יזכה? למה לא לדאוג שמישהו יזכה בפרס הגדול כשהוא קטן, ולוודא שלא יזכו כשהוא גדול?

ועוד פרט קטן, יש כל מיני מדינות, לא ננקוב, שבהן יש הגבלות רציניות למי מותר לשדר מאנטנה לווינית (האלומה שלה גדולה מאוד, במיוחד של הקטנות), יש מדינה כזאת שלכל קיוסק הימורים בה, כל פיצוציה עם טרמינל, כל תחנת דלק, יש אינטרנט רגיל, וגיבוי לווייני שלא בשימוש ועולה פי כמה יותר. ספקי אינטרנט לוויני ניסו להיכנס למדינות כאלה, אבל קיבלו אישור לצלחות קליטה בלבד אצל הלקוח הסופי, כשההעלאה צריכה לעבור דרך קו הטלפון או טכנולוגיה אחרת.

תמיד תהיתי מה כ"כ חשוב בתחנות הימורים שצריך גיבוי כ"כ יקר. גם אם נופל האינטרנט הרגיל והשב"א לא עובד, אי אפשר כמה שעות למכור לאנשים רק במזומן? אי אפשר לשמור נתונים עד שיתחדש הקשר עם המטה? תמיד נראה לי תמוה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
אתם מכירים מישהו שזכה בפרס הראשון?

כן. לא ממש "היכרות", אבל אני יודע עובדתית על אדם מסוים שיצא לי לדבר איתו אישית מעל לפעם אחת וזכה בפרס הראשון בלוטו.

ולמקרה שגורם עוין כזה או אחר רואה את זה- אני לא יודע באיזו עיר הוא גר כרגע אז יהיה מיותר לנסות לברר דרכי.

את השורה שלמעלה לא סתם כתבתי. יש לא מעט אנשים ועבריינים, אפילו משפחות פשע, שפשוט צדים זוכי לוטו.

אנשים שישמעו על מכר שלהם שזכה ירוצו לבקש ממנו כסף, ואם הוא יגיד "לא"? זה יגמר ברע.

יש את כל הסיבות שבעולם לזוכים להסתתר ולהשאיר את העניין בסוד. די עצוב להגיד את זה, אבל בישראל לא יודעים לפרגן.

פורסם

אני לא מצליח לצטט כמו שצריך מהטלפון... לגבי הנקודה האחרונה - הצורך בחיבור ישיר -

זאת המהות של המושג טרנזקציה. אין דבר כזה טרנזקציה מקומית,

רק לגוף יחיד מותר לספק מספר טרנזקציה.

זה כמו שתיתן לדפדפן שלך לחלק קבלות מאמאזון על דעת עצמו,

באופן זמני. מה פתאום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...