Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אותי לימדו תמיד שתמורת כסף אפשר לעשות הכל אבל מה שאני רוצה לשאול אולי בלתי אפשרי

הייתה לי מאזדה 3 שהריפודים של המושבים היו בצבע קרם וכך גם הדלתות, התא כפפות, והאיזור שמתחת להגה

השאלה שלי אם אפשר לעשות את זה בכל רכב שהפנים שלו הוא אפור וקודר או אם מישהו עשה/ניסה לעשות את זה פעם.

IMG_4289.jpg

פורסם

אתה יכול לקפוץ לפירוקיה לחפש את הפלסטיקים ולהחליף, לגבי המושבים, אם לא נפתחו כריות אוויר בתאונה אז אפשר לקחת אותם גם בפירוקייה, פשוט לעשות טרייד אין, כמובן שתצטרך להוסיף כמה ג'ובות.

פורסם
היה בפורום סיפור על מישהו שניסה. לא יודעים מה קרה לו.

:lol::lol:

שריף - אתה מבין במה זה כרוך בעקרון? זה חתיכת עבודה, השאלה האם הרכב שלך שווה כאב ראש שכזה והוצאה כספית שעוד יותר תכאב לדעתי מהראש

Opel Adam S 2017

פורסם
:lol::lol:

שריף - אתה מבין במה זה כרוך בעקרון? זה חתיכת עבודה, השאלה האם הרכב שלך שווה כאב ראש שכזה והוצאה כספית שעוד יותר תכאב לדעתי מהראש

האמת שלי תמיד הייתה מחשבה שאפשר פשוט לתפור איזשהו בד/דמוי עור על כל הפלסטיקה באיזה צבע שתבחר..

היום אני מבין שהייתי קצת נאיבי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שזה אפשרי לתפור כיסוי בד לפלסטיקה, אבל זה לא זול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מצאתי!

אבל אני דורש כופר על שחרור התמונות (בכל זאת, הם הועלו ב-2008 8)).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?228510-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%90%D7%92%D7%9F-%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

חחח גם אני מצאתי את השרשור הזה והתבאסתי טילים שהתמונות כבר לא בתוקף:|

פורסם

תבדוק מוצרים של חברת SEM באתר שלהם semproducts.com או דרך אמאזון

COLOR COAT למשל - יש להם המון סדרות להמון סוגי גימור וחומרים - חברה יוצאת מן הכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...