Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב בתקציב של עד 20,000 ש"ח

שימוש הרכב :

הרכב לנסיעות של עד שעה ביום (הלוך חזור)

הדרישות מהרכב:

1. אמינות.

2. שנתון גבוה ככל האפשר.

3. אוטו בינוני ( גודל של מאזדה 3)

4. חסכון של דלק (הכי הרבה 1 -11 )

רכבים שמעניינים אותי:

שברולט אבאו

שברולט אופטרה

פורד פוקוס

פורד מונדאו

מיצובישי לנסר ( הקילומטר גבוהה יחסית לשאר ( 200+)

מאזדה 323

אשמח לחוות דעת על הרכבים האלו

ואם יש לכם עוד רכבים שבסגנון ונכנסים בתקציב אשמח מאוד להצעות :)

אשמח להצעות והערות נוספות.

פורסם

תקיבך מוגבל.

הדגמים שציינת הם מקטגוריות שונות - מסופרמיני (אביאו) עד משפחתיתגדולה (מונדיאו). כמעט כל טווח הדגמים שאינו מיני או SUV.

הצרכים שלך לא ברורים.

לא ידוע מה תקציב האחזקה השוטפת שלך.

בקיצור - עצור והגדר את הצרכים והאמצעים העומדים לרשותך. והראשון ביניהם הוא האם אתה באמת זקוק לרכב או שיהיה מדובר במשהו שישתה לך את כל החסכונות וההכנסות הצמוקים שלך.

בהערת אגב - רווק צעיר לא צריך רכב משפחתי ומעלה. אם אינך מוביל בקביעות מטען גדול או 4 נוסעים עדיף לרכוש את הרכב הקטן ביותר שיספק את הצרכים, כיון שיהיה יותר זול ברכישה (כלומר תוכל לרכוש רכב משתון יותר מתקדם), וגם האחזקה השוטפת תהיה יותר זולה.

ועוד הערה קטנה: תקציבך מוגבל מאד. לפיכך עליך למצוא את הרכב ה"טוב" ביותר שנופל לידיך, ולא להיות בררן מדי, גם אם הרכב לא נוצץ במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תקיבך מוגבל.

הדגמים שציינת הם מקטגוריות שונות - מסופרמיני (אביאו) עד משפחתיתגדולה (מונדיאו). כמעט כל טווח הדגמים שאינו מיני או SUV.

הצרכים שלך לא ברורים.

לא ידוע מה תקציב האחזקה השוטפת שלך.

בקיצור - עצור והגדר את הצרכים והאמצעים העומדים לרשותך. והראשון ביניהם הוא האם אתה באמת זקוק לרכב או שיהיה מדובר במשהו שישתה לך את כל החסכונות וההכנסות הצמוקים שלך.

בהערת אגב - רווק צעיר לא צריך רכב משפחתי ומעלה. אם אינך מוביל בקביעות מטען גדול או 4 נוסעים עדיף לרכוש את הרכב הקטן ביותר שיספק את הצרכים, כיון שיהיה יותר זול ברכישה (כלומר תוכל לרכוש רכב משתון יותר מתקדם), וגם האחזקה השוטפת תהיה יותר זולה.

ועוד הערה קטנה: תקציבך מוגבל מאד. לפיכך עליך למצוא את הרכב ה"טוב" ביותר שנופל לידיך, ולא להיות בררן מדי, גם אם הרכב לא נוצץ במיוחד.

לפי מה שבדקתי התקציב שלי מתאים לכל המכוניות שרשמתי כאן .. כמובן שבשנתונים נמוכים יותר .. וכן אני צריך את האוטו אני צריך להיות נייד כי שעות הלימודים והעבודה שלי מאוד צמודים אז ככה שאני חייב אוטו.

בעניין האחזקה התקציב הוא 1000 שקל בחודש לא כולל הביטוח ...

ויתכן שאתה צודק בקשר לאוטו קטן יותר .בשל התקציב הדל .

אם תוכל/ו לעזור לי בייעוץ לגבי אוטו אשמח מאוד.

פורסם (נערך)

פורד פוקוס 07 תעלה סביב ה25 אלף שקל(אחרי ישור קו), איטית ואוכלת דלק בעיר, חוץ מזה רכב מצויין יחסית למחיר משתווה לרכב ב35 שקל ממותג מתחרה.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

• תוכן חדש...