Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בפסאט החדשה יש תפריט app connect שחסום על ידי היבואן כנראה. בספר הרכב יש אפשרויות די מעניינות.

המולטימדיה היא מדגם composition media אגב.

מה עושים?uploadfromtaptalk1436961786026.jpguploadfromtaptalk1436961800311.jpguploadfromtaptalk1436961834938.jpguploadfromtaptalk1436961852288.jpg9cc82f2689a16f03f5563ea3e54a51cc.jpgb51f7de9f6de7b046e937cb7bcc07b48.jpg

פורסם

ממה שקראתי - האופציה של APP CONNECT דהיינו 3 המרכיבים: Mirror-link, carplay, android auto מגיעה ברכבים שיוצרו ממאי 2015.

ברכבים שיוצרו לפני יהיה רק MIRROR LINK

זו אופציה בתוספת תשלום - או שמזמינים אותה עם הזמנת הרכב (כך באירופה לפחות) או שניתן לפתוח את האופציה בתשלום דרך הדילר/המוסך באירופה.

בכל מקרה - נסה לפנות לצמפיון או לסוכנות שרכשת ולברר איך להפעיל.

רק לידיעה - העלות (חד פעמית) בגרמניה 205 יורו, באנגליה 100 ליש"ט. מעניין כמה יבקשו בארץ?

פורסם

אצלי יש app connect וברכב שעשיתי עליו את נסיעת המבחן היה באמת רק mirror link. עכשיו מבין את ההבדל המשמח.

פורסם

מדובר בבעיה כלל עולמית והיבואנים המקומיים מתקשים להתמודד אתה כרגע, יש כאלה שהזמינו את האופציה ולא קיבלו וחלק קיבלו גרסה חלקית, וחלק כמוך ניסו לקבל את הקוד ורק לחלק זה הצליח.

למשל השרשור הזה :

http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=11132

תנסה לפנות לצ'מפיון, לפחות בסקודה הם פרסמו שהפיצ'ר הזה יהיה סטנדרטי בדגמים המאובזרים.

http://cars.walla.co.il/item/2872491

ואם זה לא יעזור תנסה לפנות ישירות ליצרן. בכל אופן תחזור לעדכן כאן.

פורסם

אנא עדכן אם הצלחת להפעיל.

אני אמור לקבל גולף 1.4 טרנדליין חדשה בקרוב. נדמה לי שאמורה להגיע לארץ באמצע יולי (ימים אלו). מעניין אם מערכת המולטימדיה תהיה מהסוג המשודרג עם Google car play או סתם מערכת בסיסית כמו שהיה בדגמים הקודמים. חשוב לי שלפחות יהיה mirror link כך שאפשר יהיה להקרין waze על המסך. מאמין שצמפיון הזמינו את המערכות הבסיסיות ביותר ללא שום תחכום. אנשי המכירות לא יודעים כלום. מקווה שאופתע לחיוב. אם משהוא קבל גולף חדשה בימים אלו, אשמח אם יעדכן.

פורסם

שאלה נוספת לפותח השירשור. האם הרכב נחשב מבחינת היצרן ל 2016? אתה יכול לראות אם הספרה העשירית במספר השילדה שלך היא G ? קראתי שרק ברכבים של 2016 האופציה הזו מותקנת. אשמח אם תעדכן.

פורסם

בינתיים אין לאף אחד מושג שם, אבל אחרי שהבטחתי שאסביר להם איך דיגמתי את הרדיו יעזרו לי בשבוע הבא.

אני לא בטוח ש mirror link שווה משהו. Android auto לא תומך ב waze עדיין.

.23310b9eaf98e87ddf41a4187f7819a7.jpg

פורסם

האם עזרו לך לגבי השיקוף? יש פתרון? אני מקווה להקיש מהפתרון שתמצא לגולף החדשה שלי שאמור לקבל (היום הודיעו לי שהיא מוכנה ואני מתבאס שאני בארה"ב ולא יכול לקבל עד אמצא אוגוסט.....)

• תוכן חדש...