Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים!

התחלתי לחפש רכב עבור אישתי, בתקציב של 10-12K והתמונה היא כדלקמן:

או רכבים כמו רנו מגאן ושברולטים למיניהם בשנתון גבוהה או רכבים יפניים בשנתון עד 2002 או כל מיני צרפתיות ואמריקאיות כמו פורד מונדאו, שברולט אפיקה וסיטרואנים למיניהן.

אחרי שראיתי איזה כמה מגאנים הבנתי שאני יורד מהעניין. משיחות עם אנשים, בין אם מכונאים ובין אם אנשים שמוכרים וקונים מכוניות כולם פה אחד אומרים לא להתקרב לצרפתיות כי אני לא אצא מהמוסך, לגבי האמריקאיות - שתייניות דלק, והיפניות כבר נכנסות לפאזה של בלאי טבעי בגלל הגיל.

אני נמצא בסוג של מלכוד, ולא יודע מה לעשות, ואני צריך לקנות ממש דחוף. מטרת העל היא כמובן אוטו אמין שלא אצטרך להכניס אותו למוסך כל הזמן וכמובן שיהיה בטיחותי.

אודה להמלצה מושכלת ומנומקת.

פורסם

אתה צריך משפחתית ומעלה או סופר מיני גם תתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפשו פונטו ספייס ברמת איבזור elx/dynamic,יונדאי גטס ברמות גימור gli/glx/gls.

אקסנט גם אופציה אם כי היא גדולה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משפחתית הייתי הולך על מאזדה לנטיס/מיצובישי לנסר/ניסאו אלמרה התקציב יספיק לדגם 2000-2002.

סופר מיני: יונדאי גטס עד 2005-2006.

פיאט פונטו ספייס גיר רציף מ-2001-2005

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תחפש לה דייהטסו אפלאוז רכב מאד אמין, היה לאבא שלי כזה רכב משנת 92-2001 חוץ מתקלות קטנות הרכב לא ראה מוסך , די חסכוני, אחזקה זולה

סוזוקי בלנו הרכב הכי אמין שיש על הכביש מוסכניקים שונאים את האוטו הזה אין להם עבודה ממנו, חסכוני, אמין,זול לאחזקה

פורסם

באוטומט בטווח המחירים הנ"ל הייתי הולך רק על רכב יפני (לאנטיס , לנסר , סוזוקי וכו'...) .

סוזוקי באלנו יכולה להיות אופציה טובה. גם טויוטה קורולה 98-00 .

פורסם

בתקציב שלך לא מתמקדים בסוג הרכב אלא באיך שמרו עליו. אני חושב שכדאי (במיוחד ברכב אוטומטי אם אין אפשרות לידני) להגדיל קצת את התקציב להשקיע בקנייה ולא אחרי זה בתיקונים במוסך. גם אם תקנה יפאנית יהיה לה בלאי (בולמים, חיישנים, ציריות וכו').

זה לא שווה לך לקנות רכב ב 10K ולהשקיע עוד 20K במוסך.

פורסם
תחפש לה דייהטסו אפלאוז רכב מאד אמין, היה לאבא שלי כזה רכב משנת 92-2001 חוץ מתקלות קטנות הרכב לא ראה מוסך , די חסכוני, אחזקה זולה

האפלאוז כרכב מזדקן לא מאד מומלץ בשל בלוק מנוע שרגיש מאד לשימוש בנוזל קירור שאינו ייעודי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...