Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות של מוסך, האם תקינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקראו לי פרנואיד, אבל אני אם פעם לא משאיר את הרכב לבד במוסך, לוקח יום חופש ושומר עליו.

בעבר היה לי פוינטר ושם ניתן לראות דרך פורטל אינטרנטי האם הרכב נוסע ולאן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם הבעיה היא CHECK ENGINE כי אחרי שמאפסים את התקלה צריך לעשות נסיעה של כחצי שעה לוודא שהנורה לא נדלקת שוב. המוסך פעל כשורה כשביקש את רשותך, וכך במקום לנסוע סתם - מנהל העבודה נסע הביתה. יתכן שהוא לקח איתו טרפיסט או שניים ולכן שחרר את כסא הבטיחות. אני מסכים שאם הוא עשה זאת הוא היה צריך לחבר את הכסא מחדש שמא היית שם את התינוק/ת בלי לשים לב שהכסא לא מחובר כיאות. (שזה הרבה יותר מסוכן מסתם אי נוחות)

אצלי זה תלוי במוסך, יש לי מוסכניק שאני מטפל אצלו שנים ואנחנו חברים טובים וכבר קרה שרכב שלי נשאר אצלו יום יומיים, בידיעה שהוא משמש אותו ואת העובד שלו גם לנסיעות שאינן לצורך טיפול ברכב ולא היתה לי בעיה עם זה, א-ב-ל שם היה מדובר ברכב בגיל מתקדם ששוויו היה די זניח סביר להניח שברכב חדש לא הייתי כל כך נדיב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב היה שם שבוע,

אני אחזור, מה שהפריע לי מאוד היה הקטע עם הכיסאות בטיחות.

כי שמנו לב רק אחרי ששמנו את התינוקות.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אני אף פעם לא מאשר לצאת עם הרכב מהמוסך שלא בנוכחות שלי.

והסיבה המוחלטת לכך היא ביטוח מקיף לנהגים נקובים בלבד.

לא נוהגים בלי ביטוח.

פורסם

לנהגי המוסך אשר עורכים נסיעת מבחן יש "ביטוח סחר" אשר מתיר להם לנהוג ברכב ע"פ דרגת ר.נ.

כמו-כן, למוסך יש ביטוח מקצועי = ביטוח מקיף.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא ברור מה טיב התקלה ולכן לא ברור לי גם התגובות הנחרצות של חלק מהאנשים פה לפיהם המוסך לא פעל כשורה.

לעיתים יש תקלות שקשה לשחזר בנסיעת מבחן קצרה ולכן צריך לבצע נסיעת מבחן ארוכה שלא תמיד מתאפשרת בשעות הפעילות של המוסך.

חוויתי זאת על בשרי כשהיתה לי הבעיה עם הגיר, המוסך לא הצליח לשחזר את התקלה ולכן ביקשתי מהמנהל שיקח את הרכב לביתו.

כשזה לא הצליח לא נותרה ברירה, לקחתי את מנהל המוסך לנסיעת בוקר כשהוא “מחובר“ למחשב דיאגנוסטיקה שמחובר לרכב כדי לקרוא נתונים בזמן אמת.

הוא סיים את הנסיעת מבחן על סף הקאה אבל התקלה שוחזרה בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מזכיר לי נשכחות. פעם הכנסתי למוסך גדול רכב שרק קניתי, במעמד מסירת הרכב למוסך, התעקשתי שהובטח לי רכב חלופי, ברגע שהמוסך סירב, נכנסתי לרכב שלי, הנעתי, והראתי נכונות לצאת מבלי לטפל ברכב במוסך. מיד, עצר אותי מנהל העבודה, ואמר לי ''נדאג לך למשהו'' אחרי כמה דקות הגיעה יונדאי אקסנט, שלמרות שהגעתי למוסך כמה פעמים טרום הכנסת הרכב לעבודה, מעולם לא ראיתי אותה. הם טענו שזה רכב חלופי של המוסך. לשאלתי אם הרכב מבוטח, הגיבו שכמובן. ברכב היו סממנים של רכב אישי, תמונה של איזה זקן, כמה שקלים, וקופסת סיגריות ריקה ועוד כמה דברים. רק לאחר שהחזרתי את הרכב, וקיבלתי את רכבי, היה נראה לי מוזר שאמצא כסף ברכב חלופי של מוסך.

כמובן שרוב הסיכויים שזהו אינו המקרה הנ''ל, אבל אני בחיים לא אאשר נסיעה ברכבי מעבר לשעות העבודה של המוסך.

לדעתי אין לך מה לעשות כ''כ, אז תחזור למוסך, תשאל, ויגמגמו לך איזה תרוץ, מה תעשה עם זה?

פורסם

בסה"כ אתה טוען שהרכב נסע 20-30 ק"מ. לא נראה שמישהו נסע עליו כל הסופ"ש. פשוט תברר בעדינות ותעדכן.

פעם הבאה אל תסכים אבל כל מקרה לגופו

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בדיוק לפני שבועיים-שלושה ראיתי ב-G כפר סבא מוסכניק (עם אוברול של מוסך) מגיע

עם אופנוע ספורט כתום כבד כזה עד הכניסה לקניון הזה. לא יודע למה, אבל אני בספק שהוא שלו... :lol:

פורסם
בדיוק לפני שבועיים-שלושה ראיתי ב-G כפר סבא מוסכניק (עם אוברול של מוסך) מגיע

עם אופנוע ספורט כתום כבד כזה עד הכניסה לקניון הזה. לא יודע למה, אבל אני בספק שהוא שלו... [emoji38]

עכשיו אתה סתם מעליל ומכליל.. א. אני מכיר כמה וכמה מכונאים שרוכבים על כלים כבדים. ב. על פי תיאור האופנוע שמסרת אתה לא תבדיל בין אופנוע יקר לזול גם אם יניחו בפניך את הקבלות.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...