Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה נינג'ה? אני נוהג על קליאו 1.2 ידנית עם קג"מ של מכונת תפירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתבת שאתה רוצה לקנות דאצ'יה, שזה רכב די בסיסי, יש אותו רק עם מנוע חלש מאד, שאותו אתה כבר מראש רוצה לשפר. הרי לא מדובר פה על סובארו BRZ שיש לה מה להציע פרט למנוע, ואז אולי שווה לשקול לשפר אותה אחרי הקניה, כולה סופר מיני בסיסית.

לא עדיף מראש לקנות משהו אחר, חזק יותר, אפילו ליסינג 0 ק"מ או 'רחמנא ליצלן' יד שנייה - במקום לחשוב איך אני מוסיף כח לרכב שעוד לא קרעתי ממנו את כל הניילונים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תשמע, אני לא בא עם דרישות לאיזה רכב עם תאוצה של F15, הדאצ'יה עושה 11.1 שניות 0-100, יש לה 13.5 קג"מ ו90 כ"ס, אם יהיה לי משהו באיזור של 16-17 קג"מ, 105-110 כ"ס ותאוצה לכיוון ה10 שניות זה מספק אותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

פשוט תקנה אוגר גדול יותר :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הדרישות שלך לשיפור כל כך זניחות שהן לא רלוונטיות.

לצורך העניין אנחנו מדברים על יעד שיפור של שנייה אחת אבל מ11 ל10 ולא מ6 ל5 או ל 4 ותוספת של 15 סוסים

מה זה בעצם ייתן לך? אתה תתאכזב מהתוצאה כי אתה תשקיע כמה אלפי שקלים בערך בכלום.

גם הבסיס לא נשמע מבטיח לטעמי.

כפי שנאמר לך, אם אתה באמת מחפש כוח לך על משהו יותר חזק ולא על רכב כזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

רכב חזק יותר = יותר כסף, ביטוח יקר יותר, תחזוקה יקרה יותר, צריכת דלק גבוהה יותר, ואת כל זה אני לא יכול להרשות לעצמי כשאהיה סטודנט.

בסך הכול מחפש רכב עם ביצועים נחמדים, לא רכב ספורטיבי.

פורסם

תודה, שלחתי לו הודעה.

פורסם

מצטרף להמלצה על דני מקסטיונינג בחולון. הוא יצרוב תוכנה בהתאמה אישית, עם מקסימום ביצועים למנוע לצד מינימום בלאי.

פורסם (נערך)

דור, קנה רכב בן 5 בחצי מהמחיר ואת הפער תחלק על פני 36 חודשים, הופ יש לך עוד 1000 ש"ח בחודש על תחזוקה.בוא נגיד שאם הייתי קונה קיה פיקנטו חדשה במקום הקליאו הייתי במצב גרוע יותר עכשיו, כלכלית ונפשית.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

להחליף רכב בן 3.5 ברכב בן 5? למה?

פורסם (נערך)

הנקודה שלו שבהוצאה כללית זהה, כלומר ירדת כמה שנים, הרווחת כסף שילך לאחזקה וביטוחים לטווח של כמה שנים, תקבל משהו שתהנה ממנו הרבה יותר(רכב/מאובזר או מה שתרצה).

אגב בטח בראש מעיינך צריכת הדלק, אם אתה נהג עצבני אתה תאמץ את ה0.9 מאוד מה שיוריד את צריכת הדלק.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

כי ב50 קונים איביזה FR בת 6-7 למשל, שזה 15 ליגות מעל הדאצ'יה בערך.

או לחילפין מיטו 155 כ"ס. בת 5-6.

אפשר לחפש עוד... אני סתם זורק, אפשר גם לקנות קליאו ספורט 2003 ב30 אלף וחסוך עוד יותר.

בקיצור, אולי זה רק אני - אבל אני מעדיף רכב ישן ומגניב על עגלה עם ניילונים, ועוד כזאת שצריך ישר לחשוב איך מוסיפים לה כח לפני שסיימת הרצה.

תיבה טובה סטייל DSG

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים

יש לכם רעיונות יצירתיים איך לעלות את כ"ס ברנו קפצ'ור 2014 נפח 900 סמ"ק ידני ?

תודה לכל המשיבים

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

בס"ד

לא מכיר את הרכב, אבל מניח שמדובר במנוע טורבו.

האופציה הכי הגיונית, היא צ'יפ במידה ויש משהו לסוג מנוע הנ"ל.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...