Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי הקטן קנה הונדה סיויק שנת 98. הרכב התחמם עד הקו האדום, הוחלף רדיאטור אחרי המקרה.

עכשיו הרכב מתחמם כאשר המזגן דולק, כשהמזגן לא פועל החום מנוע נמצא יציב בחצי כמו שהוא אמור להיות.

המוסכניק אמר שאם הרכב מתחמם כאשר המזגן דולק צריך להחליף טרמוסטת. אבל אני חושב שלא צריך להחליף טרמוסטט, מפני שבלי מזגן החום מנוע תקין מה לדעתכם עלי לעשות. ?

פורסם

מאור צודק, הייתה לי בעיה דומה בפיג'ו 206 1.6, בזמן שאתה מדליק מזגן אמור לפעול עוד מאוורר לקירור המנוע,

היה אצלי חיווט כושל שגרם למאוורר לא לפעול, בתיקון פשוט המאוורר חזר לפעול והחום מנוע התאזן

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...