Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דליפת גז מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק ! ביוטיוב יש המון סרטים.

אחרי שתצליח לבצע הלחמה כמו בתמונה המצורפת אני יוריד את הכובע.

שום יוטיוב ושום נעלים... איש מיזוג שמתקן גם מערכות מיזוג עשה כמה הלחמות לנגד עיניי עם אלקטרודה מיוחדת וזהו לא יותר מסובך מאשר הלחמה של בדיל.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
[ATTACH=CONFIG]428198[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]428199[/ATTACH]

מקום מאוד בעייתי...נסה לבדוק אצל מזגניסטים שיש להם מתקן לחיצת כוסיות לצנרת מיזוג.

פורסם
שום יוטיוב ושום נעלים... איש מיזוג שמתקן גם מערכות מיזוג עשה כמה הלחמות לנגד עיניי עם אלקטרודה מיוחדת וזהו לא יותר מסובך מאשר הלחמה של בדיל.

יחי ההבדל הקטן לא אתה ביצעת את ההלחמה אלא איש מקצוע לכן זה נראה לך קל. לא אלקטרודה אלא תיל הלחמה או מוט הלחמה.

איזה כייף לי :)

פורסם
מחליפים את כל החלק המתכתי נכון? מישהו יודע כמה זה אמור לעלות בערך?

על איזה רכב מדובר ?

בתל-אביב ליד החנות צנטרל קיים עסק אשר מייצר במקום צנרת למיזוג אוויר לכן שווה לך להתייעץ גם איתו.

פורסם
יחי ההבדל הקטן לא אתה ביצעת את ההלחמה אלא איש מקצוע לכן זה נראה לך קל. לא אלקטרודה אלא תיל הלחמה או מוט הלחמה.

התנסתי עם הציוד הזה על צינור תפוס במלחציים שעשיתי בו חור. . פשוט פשוט פשוט בלי ידע מוקדם וניסיון

פורסם

איני נוהג כמוך לקשקש...הציגו את הציוד הזה בכנס של כלי עבודה למיזוג אויר לפני שנה שנתים שם יצא לי ולכל מי שרצה להתנסות (האחים פולק מייבאים את זה).

שכן שלי לעסק עוסק במיזוג כללי ותיקונים ויש לו את הציוד הזה ואני עושה אצלו תיקונים פעם ב שאני צריך ותמיד מבסוט מאיכות התיקון.

פורסם

אם אתה יודע דבר או שניים בעניין אנא שתף אותי בחסרונות של תיקון צנרת אלומיניום בעזרת מבער ומוט הלחמה ?

פורסם

לא יודע דבר או שנים...בשיטה שאני ראיתי אין שום חסרונות...מחממים את האלומיניום עם מבער חזק במיוחד ומצמידים את האלקטרודה וסוגרים את החור עם החומר שנמס.

זה סוגר הרמטי את החור, איןו יותר דליפה של קרר ושום חומר לא זולג לתוך הצינור.

זה מה שאני מכיר ורק בזה התנסתי.

פורסם

מרק, הלחמה אם בדיל רוב הסיכויים לא תחזיק את הלחץ אלה רק ריתוך "ארגון" בעזרת אלקטרודה מיוחדת לנירוסטה או אלומיניום.

סתם משהו שהזכיר לי מהעבר

פורסם

בתמונה שלך מראה שהדליפה היא מהלחיצה של הפיטינג אלומיניום לצינור גמיש. צריך להחליף לחדש. אפשר לייצר אם אפשר להשיג פיטינגים כאלה יש לוחץ מיוחד שלוחץ את הפיטינג לצינור גמיש עם פטיש אוויר או להשיג את כל הצינור חדש.

פורסם
מרק, הלחמה אם בדיל רוב הסיכויים לא תחזיק את הלחץ אלה רק ריתוך "ארגון" בעזרת אלקטרודה מיוחדת לנירוסטה או אלומיניום.

סתם משהו שהזכיר לי מהעבר

מי כאן דיבר בכלל על הלחמה עם בדיל ? תבקש מההנהלה למחוק את ההודעה המטופשת הזו.

פורסם

בעזרת מים וקצת סבון ומברשת תוודה שיש דליפה.

תיקון הדליפה מתבצע עם מכשיר ברנר ומוט כסף.

ברגע שיש שני חומרים כגון נחושת ואלומיניום התיקון יתבצע במוט כסף.

שיש חומר אחד כגון נחושת או אלומיניום התיקון יתבצע במוט נחושת. (סילפוס)

• תוכן חדש...