Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחבר לאסכולת בגירה - מחפש לנהוג מדויק, ופחות להחליק או לזרוק תחת או כל דבר אחר. אני גם מרגיש לא בנח לנהוג כך, וגם חושב שזה יותר סוג של משחק, שאני פחות מתחבר אליו.

מדגישים את התכונות המחליקות לעיתים בביקורות רכב, אבל אני ממש לא בטוח שדווקא זה מה שצריך לחפש. בהתאם גם הציפיות שלי מהרכבים.

ברור שכשהרכב סטרילי מדי, זה יכול להיות משעמם. לכן גם השתעממתי מן האס1, אם כי ברור לי שלא גרדתי אפילו את קצה היכולות שלה, ומצד שני התחברתי דווקא ל-Tt האיטית יותר על הנייר, אך בעלת תחושת סטריליות פחותה על הכביש.

רגע, זה שרשור "מה כדאי לקנות עכשיו"?

נראה לי שעל זה כבר ענו מעל ומעבר :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שיוצא משירשור שכזה,שבדרך כלל מקבל 200 תפניות ושינויים כי כל אחד יתן מעט פרשנות משלו ובסופו

של עניין יהיו כאן 200 דעות שיבלבלו לגמרי את פות"ש.

אן פה משהו שמישהו יכול להצביע עליו,יש כאן מעגל גדול של אנשים שהגדירו לעצמם חלק מתוך פשרה כללית

וחלק מתוך רצון או אהבה למותג או בחירה הגיונית. הנושא כל כך אינדיבידואלי שרצונו של אחד לא חופף אם אחר.

ואם כל אחד יפרט למה הוא רכש את הרכב שלו יהיה פה סלט ענק,אבל בשביל זה הייתי פותח שרשור אחר.

או שלא.

פורסם

פקלוסטר, כל מה שכתוב פה נכון. תעשה נסיעות מבחן במה שבמסגרת התקציב שלך ותבחר את הפשרה הכי טוב בין חלום למציאות.

ספייר, עידן והאחרים צודקים במה שהם כתבו.

אין פה משהו ייחודי, כל אחד ומה שעושה לו טוב. אני נהנה מללחוץ בקו ישר, מלהדק את הרכב בכביש מפותל ומלהפחיד זקנות בכיכרות, ולא ממש איכפת לי מה ההגדרה של כל אחד מהם כי אם אני אתחיל לחפש הגדרות זה יסיח אותי ממה שאני אוהב באמת - לנהוג.

ובתכלס, למה שלא תתחיל מאיזה קורס נהיגה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
האוטו שלי חלש מידי ואין לו צמיגים, בלמים ובולמים מתאימים לנהיגה ספורטיבית בהשוואה לכלים שבראשית השרשור. הוא כמובן מתגמל אותי במגבלותיו שלו, אבל אחרי שעליתי על כלים כאלו קשה לחזור לאחור. בהתחלה באמת רציתי ללכת על יותר פרימיום (מרצדס A קלאס ושות'), אבל נראה לי שזה לחזור על אותו תסריט עם המיני. אני חושב שעם רכב ספורטיבי ישאר לי טעם של עוד להרבה יותר זמן.

לעומת הפנדה, הרכב שלך הוא הוט האץ'.

אל תתבאס. קח את הזמן ללמוד אותו ואת היכולות שלך.

מבטיח לך שתהנה. זה לא i20.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם האבארת' היא הוט האצ', גם המיני קופר (לא S) היא הוט האצ'.

וכנראה גם טובה יותר.

אז ל-ONE יש פחות סטרייט-ליין-פרפורמנס. כל השאר טוב באותה מידה.

פורסם

מעניין

ממשיך לעקוב אחר התפתחויות השרשור

אני? משתדל להנות מכל העולמות.

מאוד אוהב דריפט, חבל שקשה למצוא מקומות מתאימים לכך

M-TECH E46

פורסם (נערך)

פותח השרשור,

נראה לי שאת לא סגור על מה אתה רוצה אבל זה דווקא פחות בעייתי.

הבעיה היותר “רצינית“ היא שיש לך רכב שנחשב למהנה לנהיגה טכנית.

זה אומנם לא קופר S אבל הבסיס בהחלט קיים ועם כמה שפצורים קטנים יש לך אחלה מכונית נהיגה מהנה.

אם אני מבין נכון אתה לא בקטע של להתגרזן יותר מדי אלא מחפש רכב שיוכל לאפשר לשחק איתו מדי פעם כשמתחשק- המיני תפורה למשימה הזאת.

ושוב, אל תחפש הגדרות, לכל אחד המושג נהיגה ספורטיבית מתחבר אחרת.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לעומת הפנדה ללכת ברגל זה הוט האץ'

:roflmao::roflmao:

הגיע הזמן להתחדש. אני כבר יותר מדי עם סיויק בחתימה. אולי זה ייתן לו תמריץ :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איזה תמריץ, כבר עלבו בי פעמיים היום, בוקי שחשב שאני חומד לצון

ויונדאי-מא"ג שקרא לי טרול :( ואחרי כל זה אני קורא ורואה פתאום

שיש עוד משתמש שמיקומו HK ואז הבנתי שעידן החליף תמונה,

שזה הכי גרוע להפרעת הקשב שלי, הרבה אנשים נעלמו לי כך.

אז אולי נוסיף שנהיגה ספורטיבית מכל סוג מצריכה ריכוז.

The first one to get angry loses

פורסם

חלילה, תמונה נאה והבעיה היא בי.

אבל כאן יש גם תמונה נאה לאייקון, אם תרצה, תמונה יפה של באגירה,

וזה כבר כיף כפול, או אייקון של רכב, למשל ה-Matra Simca Bagheera,

כמחווה למתבגרים מבינינו, מה.

The first one to get angry loses

פורסם

פול גז בין רמזורים IS HOW I ROLL

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^זה ספורט לשריר ברגל ימין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מבין גדול ב״נהיגה ספורטיבית״, רחוק מכך, אבל בכ״ז אענה את חלקי, מנקודת מבט של מתבונן מהצד:

בעיניי תמיד ייצגה ב.מ.וו את הנהיגה הספורטיבית האולטימטיבית. ומשום מה, על ב.מ.וו לא מסתדרים לי הסופרלטיבים שכולם אומרים על vag - שמדובר במכוניות ״מדויקות מדי״ ולא מהנות. התשבחות על ״אופי המנועים״ והצליל של השישה צילינדרים של ב.מ.וו מוכרים לכל חובב רכב (גם אם הוא לא ממש מבין על מה המהומה).

כלומר, ב.מ.וו שהיא לא יצרן איטלקי קלאסי של ״צליל וצבע״ כמו אבארת׳, אלא יצרן גרמני קפדני, מצליחה להיות מהנה ולא ליפול לפח הזה של הסטריליות המוחלטת, ובכ״ז להישאר מכונית נהיגה משובחת שמשיגה זמנים מעולים בתחרויות וכו׳.

כלומר, נראה לי שגם כאן - vag קצת פישלו. בנסותם ליצור את הפרשנות האידיאלית לספורטיביות ולאחיזה, הם הלכו רחוק מדי ולא הצליחו ליצור סקס אפיל סביב העניין.

אני בתור אדם שאינו חובב נהיגת ספורט, אם למרות זאת יהיה בא לי פעם לנהוג באיזו ספורטיבית, בכלל לא אסתכל לכיוון GTI או S3, כי הן פשוט לא מריחות כמו שרכב ספורטיבי צריך להריח. ולא, הוא לא צריך להריח כמו אבארת׳, אבל הוא כן צריך סממנים חושניים ש-vag פשוט נעדרת אותם.

בלי להבין, כל פורשה או ב.מ.וו M, או AMG עושות לי את זה הרבה יותר.

מקווה שהצלחתי להעביר את תחושתי.

• תוכן חדש...