Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

בבעלותי טויוטה ראב4 שנת 2007 עם קודן של רב בריח (לא יודע איזה דגם בדיוק).

לאזעקה הזאת יש התנהגות מוזרה, אחרי פתיחת הרכב עם שלט, במידה ולא מקישים את קוד הקודנית אחרי כדקה, האזעקה מתחילה לצפצף.

יש למישהו רעיון איך אפשר לבטל את זה? האם זה משהו שאפשר בכלל לבטל?

כל הצעה תבורך!

תודה

פורסם

אפשר לבטל את הסירנה.

אגב האזעקות המקוריות של וולוו מתחילת שנות האלפיים סובלות מבעיה דומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סיוויק 00 אזעקה דומה

אבל לחיצה על השלט פעם אחת תוך שהמפתח מסובב בדרך כלל תבטל את האיפוס הזה ולא תצטרך לנעול את האוטו ולפתוח

או לפחות ככה זה אצלי

פורסם
סיוויק 00 אזעקה דומה

אבל לחיצה על השלט פעם אחת תוך שהמפתח מסובב בדרך כלל תבטל את האיפוס הזה ולא תצטרך לנעול את האוטו ולפתוח

או לפחות ככה זה אצלי

אתה יכול לפרט קצת בנושא?

אני אמור לסובב את המפתח בסוויץ׳ ואז ללחוץ על פתיחה? מה זה אמור לעשות בדיוק?

במקרה שלי, כדקה אחרי פתיחת הרכב, ישנם 3 ציפצופי אזהרה ואם לא מספיקים להקיש את הקוד של הקודן, האזעקה מתחילה לצפצף. ברגע שאני מקיש את הקוד, היא מפסיקה.

פורסם

האזעקה שלי לא מצפצפת פשוט האוטו לא מתניע

אבל כעיקרון שים קוד ותסובב מפתח ל2 ותלחץ על השלט

ככה זה אצלי

פורסם
האזעקה שלי לא מצפצפת פשוט האוטו לא מתניע

אבל כעיקרון שים קוד ותסובב מפתח ל2 ותלחץ על השלט

ככה זה אצלי

זה לא עשה כלום לצערי. אולי עוד מישהו יודע איך אפשר לבטל את הפונקציה המטופשת הזאת?

פורסם

הרעיון של זה בא לטפל במקרה של פריצה לרכב. מישהו שבר חלון, פתח דלת וגנב דברים מבפנים או לחילופין, גנב שהשיג שלט ופתח את הרכב וכעת מתעסק בעקיפת מערכת מיגון.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
הרעיון של זה בא לטפל במקרה של פריצה לרכב. מישהו שבר חלון, פתח דלת וגנב דברים מבפנים או לחילופין, גנב שהשיג שלט ופתח את הרכב וכעת מתעסק בעקיפת מערכת מיגון.

אני מבין את החשיבה של מי שתיכנן את המערכת לעבוד בצורה זו. אבל מה שאותי מעניין כרגע, זה האם יש אפשרות לבטל/לשנות את ההתנהגות.

פורסם

מצטרף לבעיה, פיזו 307 אזעקת פייטון "מקורית"

כל מתקין מסרב לגעת באזעקה הזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איך אפשר לדעת את הדגם של האזעקה המותקנת? אולי כך אפשר יהיה לאתר ביתר קלות חוברת הפעלה והסבר על תפעול.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.. ברשותי ראב4 2008 עם אזעקה דומה וזה מוציא אותי מדעתי !

מישהו מצא פיתרון לדבר הזה ?

במדינת ישראל אחד עוזר לשני... לדפוק ת'שלישי ! :wink:

פורסם

כל מתקין אביזרי רכב מנוסה צריך לדעת כיצד לנתק את האזעקה, זה לא רק מעצבן, זאת חובה עפ"י חוק

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כל מתקין אביזרי רכב מנוסה צריך לדעת כיצד לנתק את האזעקה, זה לא רק מעצבן, זאת חובה עפ"י חוק

אני לא רוצה לנתק אותה לגמרי.. אולי להגדיר אחרת ? כי השלט לא משתיק את האזעקה וצריך להקיש קוד כל הזמן.. הייתי במוסך ועבדו על הרכב הרגשתי לא נעים מהמכונאים כל דקה הם צריכים להקיש את הקוד זה מטריף.

במדינת ישראל אחד עוזר לשני... לדפוק ת'שלישי ! :wink:

• תוכן חדש...