Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, במריבה הנם מגיעים לאיזה שיאים בילתי מובנים.

אבל גם בדגמים האחרים היא מסרסת את הרכב בכבדות.

אפרופו טמקא, הנה רשימת 10 ההוט האטצ הטובות ביותר בבריטניה כפי שדורגו ע"י AUTOEXPRESS

1. SEAT Leon SC Cupra

2. Ford Fiesta ST

3. Volkswagen Golf GTI

4. Suzuki Swift Sport

5. BMW M135i

6. Renault Megane RS 275

7. Skoda Octavia vRS

8. MINI Cooper S

9. Peugeot 208 GTi

10. Kia Pro_cee’d GT

גם לטופ 5 של EVO היא לא נכנסה:

[h=3]Ford Fiesta ST[/h][h=3]Peugeot 208 GTi 30th[/h]

[h=3]Renaultsport Megane Trophy-R[/h]

[h=3]SEAT Leon Cupra 280[/h][h=3]Volkswagen Golf R[/h]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה מבין מה קורה פה?! גולף GTI, סוזוקי סוויפט ספורט, לאון קופרה ופיאסטה ST עדיפות על ב.מ.וו 135. נכון, ברור.

נ.ב. איך האוקטביה הגיעה לשם?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אתה מבין מה קורה פה?! גולף GTI, סוזוקי סוויפט ספורט, לאון קופרה ופיאסטה ST עדיפות על ב.מ.וו 135. נכון, ברור.

נ.ב. איך האוקטביה הגיעה לשם?

הם לא באותה רמה ,אבל בשונה מבארץ הם נותנים ציונים לרכבים גם ביחס לתמורה למחיר !

פורסם

אם זמני הקפה זה אימפירי, אז ככל הזכור לי, התלתן עשתה בנורדשלייפה זמנים איטיים מהאוקטביה RS.

פורסם

http://fastestlaps.com/cars/alfa_romeo_giulietta_quadrifoglio_verde.html

עריכה - אני רואה עכשיו שמדובר בתלתן הקודמת.

ועדיין, ה RS לא צריכה להזרק הצידה כי "זה מה שנראה לך", יש לה מקום של כבוד בקטגוריה.

פורסם
falou - אבל אז אתה נתקל בקרסו וכל העניין יורד מהפרק.

אין לה מה לחפש ליד ג'ולייטה תלתן מבחינת חווית נהיגה, עיצוב, קצב, צליל ועוד.

הן גם בכלל לא מתחרות אחת בשנייה, אז לא ממש הבנתי את ההשוואה.

כמו הרבה פעמים גם כאן אתה צודק. אנסה להסביר את עצמי טוב יותר.

כל אחד מהחברים כאן מחפש משהו קצת שונה מהרכב. גם אם רוב ההעדפות שלנו דומה, התמהיל שלי הוא לא בהכרח התמהיל שלך, של בגירה או של מוישה זוכמיר.

כמכונת נהיגה (בתנאי הארץ ובמחיריה) המגאן טובה יותר לכאורה מהג'ולייטה תלתן TCT (למה לכאורה? כי אין לי ברירה אלא להסתמך על רשמים של חברים אמינים בעיני מכיוון שבמגאן לא נהגתי ובג'ת"י נהגתי מנהלתי למדי).

למי שלא מחפש גירזון א-לה מסלול, יש חלופות מאוזנות יותר מהמגאן (זולות יותר, חלשות יותר שימושיות יותר וכן הלאה). לטעמי האישי - הג'ולייטה לא נופלת בהגדרה הזו מכיוון שהיא יקרה מדי מכדי להיות בינונית בגירזונים. שוב - זו דעתי האישית שמבוססת על נסיון עם רכב א' שהוא חד וחזק יותר מהג'ת"י ועל נסיון עם רכב ב' שהוא חלש יותר אך זול בצורה משמעותית.

עכשיו, מדוע הזכרתי את הוולבו? כי לטעמי (איכות, עוצמה, נוחות, מראה) חוץ מאשר גירזונים היא מכונית טובה יותר, והיא זולה בצורה משמעותית מהתלתן.

סתם לסבר את האוזן, לא שזה מחקר אמפירי, אבל מכר הלך לבדוק את התלתן ושאל אותי מה דעתי. מכאן לשם הוא פותח הזמנה לו ולזוגתו על שתי וולבו S60T5 במחיר הוגן. אז אני לא היחיד שרואה את החליפיות של שני הדגמים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ועדיין, ה RS לא צריכה להזרק הצידה כי "זה מה שנראה לך", יש לה מקום של כבוד בקטגוריה.

איזה כבוד? מה כל כך טוב בה?

זמנים בנורדשלייף

האלפא במקום 313, הסובארו ברז [טויוטה 86] במקום 306, מהירה מה 911'

וכל המאגנים ורוב הגולפים טובים מכל הנ"ל.

בשביל מה לשבור תתחת והכיס על האלפא הזו, לא ברור

אתה לא יסודי. אני מאוכזב.

מדובר על ג'ולייטה 1.4.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
זמנים בנורדשלייף

האלפא במקום 313...

טעות, האלפא במקום ה 263.

מקום אחד בדיוק מתחת לסקודה RS ה "הו, כה לא שייכת לכאן".

הרי לא יכול להיות שהיא "כ"כ לא טובה וכ"כ לא שייכת לכאן וכ"כ לא מגיע לה שום כבוד והיא לא עושה שום דבר טוב, היא בעצם טנק על גלגלי גומי", אבל מהירה מהתלתן בהקפת מסלול, נכון?

פורסם

אה מגניב. כפי שכתבתי לעיל אין לי מושג לגבי המפרט שלה.

נו אז מה הבעיה, מדוע הטרוניות ? האלפא זריזה, המגאנים, הסקודה והואג למיניו - ואפילו הברז !

יש מספיק לכולם וכל אחד יכול לבחור את הסגנון שלו. רק צריך לגזור מהרשימה הנ"ל רכבי הנעה קדמית

ולהתמקד בכיף [הנ' אח'] או ברצינות [4X4].

The first one to get angry loses

פורסם

אפרופו טמקא, הנה רשימת 10 ההוט האטצ הטובות ביותר בבריטניה כפי שדורגו ע"י AUTOEXPRESS

AutoExpress זה מגזין צרכנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...