Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ראיתי וציינתי זאת בעצמי בהודעה 97, אבל כן קודמת, לא קודמת, נקווה שתבין שה RS ממש לא קוטלת קנים וממש ממש רלוונטית בהשוואה.

לטעמך אולי לא? סבבה, באמת שאני מבין ומקבל, אבל אין פה שום דבר "אימפירי" כדבריך אלא אוסף תחושות והעדפות פרטיות שלך.

עפר,

זה לא ממש קריטי אם זה עיתון צרכנות או עיתון נשים, המגמה הזו שהתלתן ירוק לא מופיעה בראש תוצאות מבחני השוואה של כמה מכוניות בקבוצתה היא די קבועה.

אוטואקספרס היה זמין ונח בגלל שהוא באינגליזי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מספיק לכולם וכל אחד יכול לבחור את הסגנון שלו. רק צריך לגזור מהרשימה הנ"ל רכבי הנעה קדמית

ולהתמקד בכיף [הנ' אח'] או ברצינות [4X4].

אתה יודע, יש איזו ציפייה מחובבי הגה שייקנו את הרכב מהלב, לא מהשכל.

תלתן קונים אולי משיקול רציונאלי.

מגאן קונים מהלב!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• אחראי פורום
פורסם

אני רק הפרעה, גם בעיניי הפרונט של הג'ולייטה לא טוב.

תמשיכו בבקשה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כן, ראיתי וציינתי זאת בעצמי בהודעה 97, אבל כן קודמת, לא קודמת, נקווה שתבין שה RS ממש לא קוטלת קנים וממש ממש רלוונטית בהשוואה.

לטעמך אולי לא? סבבה, באמת שאני מבין ומקבל, אבל אין פה שום דבר "אימפירי" כדבריך אלא אוסף תחושות והעדפות פרטיות שלך.

לא דיברתי רק על אמפירי, אבל הדגם הקודם, עם מנוע נחות מזה החדש, גיר ידני ועוד כמה הבדלים עשה זמן זהה לזה של האוקטביה. התלתן החדשה מהירה יותר להערכתי.

ברגע ששמים את האוקטביה בפרספקטיבה הנכונה, היא יכולה להיות מעניינת, אבל הפרספקטיבה הזו היא משפחתית מהירה. אין טעם להפוך אותה למשהו שהיא לא. אגב, ברגע שבוחנים אותה מהזווית הזו, יש לה בעיה גדולה בשם וולוו S60.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אז עם כול הדיבורים על זמני מסלול בנורדשלייפה סיכמנו שהכי טוב זה לאון קופרה/גולף ער?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא. הכי טוב פגאני זונדה R.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
סיוויק טייפ R, דוויד, סיוויק טייפ R.

:)

כשתגיע נגלה מה המחיר והאיבזור, ואז נראה איך הלב של ספורטיבו מגיב למנוע כזה.

[אגב אני עדיין לא מבין למה ממשיכים לשחק פה עם פרח "אוהבת אותי" - "לא אוהבת אותי"]

- By lifting money bags

פורסם
ממס' סיבות המגאן עדיפה כאן לכאורה גם בעיני [למרות שזכור לי שהמגאן איתי ועם החברה בתוכו = 2 טון],

אז נכנסתי לראשונה בחיי לאתר של אלפא לראות את המפרט של זו.

אם חשבתי קודם שאלפא פונה לאמוציות, אזי זכיתי לאישוש חזק :

" סמל התלתן ... הופיע לראשונה ... נהג המרוצים הוגו סיבוצ’י... זכה תמיד במקום השני, צייר אותו ... כקמיע למזל טוב ... בפעם הזו חצה סיבוצ’י את קו הסיום במקום הראשון בהחלט"

וואו הוגו ! דיו קאנה ! פורקה מדונה !!

אבל דה פלוט ת'יקנס :

"לאחר ניצחונו זה, הוסיף הנהג לנצח מרוץ אחר מרוץ... הוא יצא למרוץ ללא התלתן בעל ארבעת העלים, קמיע ההצלחה שלו, רק פעם אחת: הפעם שבה עתיד היה לקפח את חייו בתאונה"

[ATTACH=CONFIG]426190[/ATTACH]

בדף השני כבר יש טעות בטקסט שמתייחס לזה שאי אפשר לטעות בה : בחיי :

"מההווה, מקבלת הג’ולייטה את הידע הטכנולוגי המתקדם ביותר, המאפשר לה להציע חוויית נהיגה מענגת וייחודית שאי אפשר לטעות ב . ה זוהי האלפא רומיאו תלתן ירוק של ימינו"

מסתבר שדווקא ב. ה אפשר לטעות :) ושאלפא בכלל לא עשו הגהה לאתר.

זה גם מעניין אם זה יתוקן ובכמה זמן - דהיינו מי מאלפא כאן.

אח"כ הבנתי למה :

"כיום, זוהי ג’ולייטה תלתן ירוק, חזון המוקדש למומחים של ממש."

אני לא מומחה של ממש, ודאי שאין לי חזון [כלומר קצת אבל תזונה נכונה מחזיקה אותם במקום]

וגם יש לי הפרעת קשב מסויימת כך שלא הגעתי לנתונים הטכניים לבסוף ואשמח אם מישהו כ"ס\מומנט\משקל.

עזוב הגהה, מה עם להעלות מפרט מלא של המיטו תלתן שמשווקת פה כבר כמה חודשים? פשוט לא רציני.

תוקן. מסתבר שהם כן קוראים כאן..

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
כשתגיע נגלה מה המחיר והאיבזור, ואז נראה איך הלב של ספורטיבו מגיב למנוע כזה.

שני דברים לגבי סיוויק טייפ ערס:

1. הרכב נראה כמו תאונה עיצובית קשה (ראיתי במציאות).

2. באנגליה מחירה דומה מאוד לזה של ב.מ.וו 135 וזה הופך אותה ל-לא רלוונטית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

1. על טעם ועל ריח...

2. אני בטוח שזה לא ימנע ממך לנסות.

אבל זה כבר ממש אוף טופיק

אגב, אם באמת להתעסק בזמני מסלול כמדד אז הלאון קופרה 280 אמורה להיות בערך באותו מחיר של התלתן (עדיין יש שמועות שתגיע אלינו)

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

• תוכן חדש...