Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי סקודה אוקטביה 2015 ויש כמה דברים שמפריעים לי בה

1. רעשי רוח נוראיים (אני נוסע בלי מוזיקה וזה ממש מטריד אותי)

איך פותרים, ומה היבואן והיצרן מתכננים לעשות עם זה.

2. כפתור האוויר של המזגן מכניס אוויר רק מבחוץ כברירת מחדל וכל הדלקה אני צריך ללחוץ מחדש.

3. למה בדגם האלגנס אין את הכפתור של מענה לטלפון מההגה ויש מקום ריק (האפשרות מענה מההגה רק כשאני בתפריט הטלפון)

תודה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיה ידועה ומעצבנת. המנוע מאפשר שיוט בסלד נמוך ורעשי הרוח הורסים את החגיגה.

אותי מסקרן אם יש הבדל בין הגרסאות. האם גם באוקטביות שעולות מעל 200K זה באותה מידה?

האם בגולף 7 זה גם כך?

לפני האוקטביה היתה לי פוקוס שהיתה בכמה רמות שקטה יותר :cry:

פורסם

לטעמי המהירויות חוקיות הרעשים של הרוח לא מפריעים בכלל ברכב הזה. הבידוד טוב מאוד יחסית לקטגוריה. נכון, זה לא מרצדס שעבר פיתוח בתעלה אוירודינאמית, אבל עד 120קמ"ש עם חלונות סגורים הרעש של הרוח לא משמעותי. שומעים - זה נכון, אבל לא רועש. יש לי את הדגם הלא מאובזר.

עם חלונות פתוחים מתגלה אוירודינאמיות לקויה לחלוטין וגם רעשי רוח ניכרים, אי אפשר להפעיל שפירצרים כי כל המים נכנסים פנימה ומטפטפים ישר על כפתורים של חלונות חשמל. לפני זה היה לי מרצדס ומעולם לא הייתה לי מחשבה לסגור חלונות כדי להפעיל שפריצרים. המים כמובן לא היו מגעים לסאלון וגם בשיוט בגשם לא היה צריך להפעיל וישרים כי הרוח הייתה מנקה היטב את השמשה (בכל שלושת המרצדסים שהיו לי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אהבתי השוואה בין מרצדס לסקודה, בניגוד לרכבים עממיים, ברכבי יוקרה (אפשר להגיד) כמרצדס משקיעים המון בעיצוב שהוא גם פרקטי ולא רק נראה טוב לעין, ככה שמה שאתה כותב ממחיש את זה טוב מאוד.

פורסם

היה לי לפני כן רנו מגאן 2007 ולא היה כזה דבר,

איך יצרן שבתהליך התפתחות משווק דבר שאינו מוגמר, היה להם שנה וחצי לפחות אחרי השיווק ועדיין לא פתרו,

או שזה לא מעניין אותם בכלל.

בכל אופן יש איזה טלאי או פתרון לזה?

וד"א גם ב100 קמ"ש זה מתחיל לעלות על העצבים.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לציין גם כשאני חונה בצד הדרך כל רכב חולף נשמע ברכב כמו שהחלון פתוח,

ראיתי כאן בפורום שעושים בידוד ביריעות לדלתות כשמשדרגים את הרמקולים, אולי זה יכול לעזור לרעשי רוח?

תודה

אריאל

פורסם
אי אפשר להפעיל שפירצרים כי כל המים נכנסים פנימה ומטפטפים ישר על כפתורים של חלונות חשמל

במיצובישי זה היה עף לתוך הפרצוף של הנוסעי הקדמי, וככה לא היה מגיע לכפתורים של חלונות חשמל 8)

אגב, גם במונדאו השפריצרים לא מעיפים מים לתוך הרכב. אני חושב שזה עניין של כיוון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתה לי אוקטביה בליסינג עד לא מזמן, גם לי הפריעו רעשי רוח (בפוקוס הנוכחית הרבה יותר שקט).

הבנתי שיש איזשהו פתרון, לא חקרתי כי זה רכב ליסינג.. בעיקרון ממה שבדקתי הבעיה היא בגומיות העליונות בין הדלתות הקדמיות למשקוף באיזור הקימור מהגג לקורה A. אם תכניס לשם אצבע תוך כדי נסיעה תוכל להרגיש כמה קרוב אתה להגיע עם האצבע החוצה.

לדעתי החלפה של הגומיות למשהו יותר עבה אמורה לפתור את הבעיה, אבל אני לא מכיר פתרון ספציפי. שווה לפנות למוסך המרכזי ולשאול...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בעיה ידועה ומעצבנת. המנוע מאפשר שיוט בסלד נמוך ורעשי הרוח הורסים את החגיגה.

אותי מסקרן אם יש הבדל בין הגרסאות. האם גם באוקטביות שעולות מעל 200K זה באותה מידה?

האם בגולף 7 זה גם כך?

לפני האוקטביה היתה לי פוקוס שהיתה בכמה רמות שקטה יותר :cry:

בגולף 7 זה לא כך. הרכב מאוד שקט....אחד השקטים שנהגתי

פורסם

בVRS שלי, שנת 2013, אין שום רעש גם במעל 120. אולי רק רעשי צמיגים, אבל ככה זה עם החתך הזה.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

ה VRS שלך יבוא אישי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ה VRS שלך יבוא אישי?

כן. למה אתה שואל?

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

סחטיין. תן פעם סיקור עליה. אתה כנראה הותיק ביותר בארץ עם הדבר הזה (גרסה אחרונה).

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...