Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן הרכב, מודל 2003 מנוע 2000, שירת אותנו 6 שנים והגיע הזמן להיפרד. אלא שלכבוד הפרידה הוא הדליק נורת ABS ובמוסך (חברה) העריכו את הנזק בכ-2000 ש"ח. השאלה שלי האם יש טעם לתקן כדי למכור או ללכת על טרייד אין במצבה (אני מעוניין לרכוש רכב קטן, כנראה מליסינג).

במקרה של תיקון, יש מוסכים מומלצים שיכולים לתקן (מחשב) ABS במחיר נמוך משמעותית?

פורסם

שלום רב

ברכיבים בטיחותיים לא משחקים.

לא כתבת מה האבחנה המדוייקת של המוסך, לכן קשה להעריך את המחיר.

מוזמן אלינו לבדיקה מעמיקה.

לגבי כדאיות - אם אתה מתכוון גם ככה לבצע טריידאין, אולי כדאי לך למכור את הרכב ככה.

אבל, אם אתה מתכוון לנסוע ברכב, גם אם זה לתקופה קצרה, ממליץ מאוד לתקן.

בהצלחה

פורסם

מנורת תקלת abs עובדת זה סימן שיש בעיה עם abs.

אם הוא עובד או לא - דרך המקלדת לא נוכל לאבחן, אבל במידה ובאמת קיימת תקלה והרכיב לא תקין, קח בחשבון את העניין בנהיגה שלך.

שוב, בעניין של רכיב בטיחותי - ההמלצה היא לתקן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אולי מישהו מכיר מוסך באיזור חיפה שיכול לטפל בבעיה ואינו מוסך חברה? אשמח לקבל הצעת מחיר לפני שאני מחליט להיפטר מהרכב במחיר רצפה עם התקלה...

פורסם

היתה לי תקלה במחשב ABS לפני קצת יותר משנתיים בקסארה שלי (2003 1.6).

אחרי שיטוט קליל באינטרנט ראיתי שמדובר בתקלה מוכרת שנובעת ממגע רופף פנימי בתוך המחשב.

לאחר סבב פירוקיות מצאתי ABS זהה, והחלפתי רק את המחשב (ה ABS עצמו הוא בלוק ברזל עם מחשב מוצמד אליו בברגים, פתחתי את הברגים והחלפתי).

לציין שמאז עברו יותר משנתיים והעסק מתפקד AS NEW.

לא יודע אם בוודאות זו אותה תקלה אצלך, אבל נסה לברר אצל המוסכים הקטנים שיהיו מוכנים להתעסק עם עניין שכזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על העצות. לצערי בגלל לחץ זמן אני לא חושב שכדאי לי לקנות/למכור כרגע ולכן האופציה של תיקון התקלה עדיפה כרגע. קוצר בזמן גם מוריד את את האפשרות של סיבוב פירוקיות לצערי.

יש המלצה על מכון מתאים באיזור חיפה שיכול להוציא לי את הרכב בלי נורת ABS דולקת לפני הטסט (ואני לא מתכוון להוציא את הנורה...) במחיר שפוי יותר ממוסך חברה?

• תוכן חדש...